Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הערס מוביל החדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש מצב שעלינו פה על משהו.

צולם בנתיבי איילון.

נראה מזעזע יותר במציאות מאשר בתמונה

attachment.php?attachmentid=218472&d=1288202962

נא לעצור את הגיחוך - מצלמים באיילון סרט TAXI 8....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 310
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם חושבים שאולי אתם פוגעים בערסים?

וממתי X6 הוא רכב של ערסים? אני לא מגדיר את עצמי כערס ובאמת שהייתי נהנה לקנות אחת כזאת אם כיסי היה מאפשר זאת.

פורסם
נא לעצור את הגיחוך - מצלמים באיילון סרט TAXI 8....

יותר קרוב לדגם הבת ימי של סקודה - VRערס.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני רוצה לראות ערס שיעשה פוזות על פיאט מולטיפלה למרות שזה רכב נהדר. רכבים מסויימים מושכים ערסים כמו שחרא טרי מושך זבובים. הונדה סיוויק למשל. לפני מספר שבועות היה דיון בפורום יעוץ רכישת רכב על בחור שמעדיף לרכוש סיוויק מפורקת שנת 94 במקום פונטו שנת 2002. הרבה אנשים חושבים במונחים של פוזה ולא מונחים של פרקטיות ובטיחות. האנשים האלה בדרך כלל ערסים. אז כן, בהחלט יש רכבים של ערסים.

אגב, שנים לא ראיתי ערסים על ידני. יותר מידי עבודה. ערסים לא אוהבים לעבוד.

תתפלא, אבל מלא ערסים שאין להם איך לקנות רכב שיעזור להם לבטא את הערסיות שלהם עושים פוזות למהדרין עם רכבים חסרי פוזה לחלוטין כמו קנגו וברלינגו. אתמול למשל ראיתי 2 נערים בדייהו מאטיס זהובה עם מגנזיום, תלבושת אחידה כובעים ומזרחית בפול ווליום. דייהו מאטיס!

ואם תגיד שזה לא נקרא "לעשות פוזות בשכונה" אז מה כן?

כמובן שיש רכבים "בעלי פוזה" שמושכים ערסים, אבל לא רק אותם, ואין להם בלעדיות על הרכבים האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמו שאמרתם, פעם היה קל לזהות רכבים של ערסים, פעם גם היה קל יותר לשייך רכבים שונים לאוכלוסיות שונות:

וולוו - נכים

וולוו סטיישן - דתיים

אמריקאית - קבלני בנין

לאדה - עולים חדשים מרוסיה

פג'ו 404 . 504 סטיישן - ערבים

דהייטסו שרמנט - נהגי אגד

וערסים כמובן בסובארו פשע

היום זה יותר קשה. עם כמות המאזדה-3 על הכבישים, זה לא מפתיע שחלקן הולכות לערסים.

אתם יודעים מה גונבים הכי הרבה למזדות 6 לא ליסינג? את הגאנטים עם הצמיגים ומעמידים אותם על בלוקים. למה? כי הערס המצוי שקנה מזדה 6 יד-2 מליסינג בזול, קבל אותה עם ג'נטים ברזל וכיסוי פלסטיק.

תגידו, לאן נעלמו האורות המסתובבים בגריל, השפריצרים המאירים, הפרווה על הדשבורד, הדיסק של מכבי חיפה על המראה, הפסים עם הסוסים של KAMEI על הדלתות למטה, נעלי התינוק באגזוז, הכלב עם הראש המתנדנד בחלון האחורי, האור חללית מתחת לרכב, מדבקת JPS מודבקת הפוך ועוד ???

פורסם
כמו שאמרתם, פעם היה קל לזהות רכבים של ערסים, פעם גם היה קל יותר לשייך רכבים שונים לאוכלוסיות שונות:

וולוו - נכים

וולוו סטיישן - דתיים

אמריקאית - קבלני בנין

לאדה - עולים חדשים מרוסיה

פג'ו 404 . 504 סטיישן - ערבים

דהייטסו שרמנט - נהגי אגד

וערסים כמובן בסובארו פשע

היום זה יותר קשה. עם כמות המאזדה-3 על הכבישים, זה לא מפתיע שחלקן הולכות לערסים.

אתם יודעים מה גונבים הכי הרבה למזדות 6 לא ליסינג? את הגאנטים עם הצמיגים ומעמידים אותם על בלוקים. למה? כי הערס המצוי שקנה מזדה 6 יד-2 מליסינג בזול, קבל אותה עם ג'נטים ברזל וכיסוי פלסטיק.

תגידו, לאן נעלמו האורות המסתובבים בגריל, השפריצרים המאירים, הפרווה על הדשבורד, הדיסק של מכבי חיפה על המראה, הפסים עם הסוסים של KAMEI על הדלתות למטה, נעלי התינוק באגזוז, הכלב עם הראש המתנדנד בחלון האחורי, האור חללית מתחת לרכב, מדבקת JPS מודבקת הפוך ועוד ???

דייהו רייסר / לאנוס / סופר רייסר / ....

אופל אסטרה דור קודם ולפני קודם

גם רכבים שחביבים על עולים מבריה"מ

הפיג'ו של הערבים עם הטאסות של מרצדס ,סמל של VW ושאר קישוטים "מרהיבים" לוקחת כאן את כולם בהליכה.

זה הזמן להעלות קלאסיקה שהעליתי בשרשור הערס מוביל הקודם לפני אי אלו שנים.

Copy (2) of P5180013.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה סטיגמות מטומטמות לפי דעתי,אני אישית חובש כובע נייקי כחול פעם היה לי לבן שומע מוזיקה מזרחית וגם ראפ וגם טראקים וגם אלטרו בקיצור כל שיר שאני מתחבר עליו אני לא הולך לפי סיגנונות,יום שישי אני מבצע השחמה לחלונות אני עושה השחמה של 30% כהות אז מה אני ערס?,בולשיט תפנימו כבר איך שהבנאדם מתלבש ניראה או על מה הוא נוהג לא קובע מה הוא

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

ומה קונים לאשתו של הערס אחרי שהיא עשתה שחורדיני פסים וקנתה פאקט של טיים ארוך?

כמובן - יונדאי טוקסון.

שכחתם?

שחורה, מלאה בניקלים ומופיעה בשלל דגמים לחיזוק האון הערסי.

אריזונה, טקסס, ושאר שמות אמריקאים להאדרת הכובע של הבוקר הממוצע מערבות נתניה הדרומיות.

פורסם
זה סטיגמות מטומטמות לפי דעתי,אני אישית חובש כובע נייקי כחול פעם היה לי לבן שומע מוזיקה מזרחית וגם ראפ וגם טראקים וגם אלטרו בקיצור כל שיר שאני מתחבר עליו אני לא הולך לפי סיגנונות,יום שישי אני מבצע השחמה לחלונות אני עושה השחמה של 30% כהות אז מה אני ערס?

אני רואה בחתימה שאתה גם נוהג במיצובישי לאנסר!

:lol::lol::lol::lol::lol:

מחר בבוקר אני אתאושש מהתקף הצחוק אז אני אענה לך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה סטיגמות מטומטמות לפי דעתי,אני אישית חובש כובע נייקי כחול פעם היה לי לבן שומע מוזיקה מזרחית וגם ראפ וגם טראקים וגם אלטרו בקיצור כל שיר שאני מתחבר עליו אני לא הולך לפי סיגנונות,יום שישי אני מבצע השחמה לחלונות אני עושה השחמה של 30% כהות אז מה אני ערס?

אמממממ.......... (חושב).............. כן!

Bimmer

• תוכן חדש...