Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם במקרה לא נעים שקרה לי לפני שבועיים. אותו מגרש רכב מציע למכירה גולף שנת 2005 מנוע 2000 דיזל 140 כ"ס, אשר לה 60K קילומטר. בדקתי עם מישהי שאני מכיר ועובדת בצ'מפיון והיא אמרה שהרכב טופל בחברה ושהקילומטרז' מאומת. שמח וטוב לב נסעתי לראות את הרכב ולקחתי אותו לבדיקה לאחר ששוחחתי עם בחור בשם ידיד שמנהל את המקום, לדבריו אין רכבים כאלו והוא לא מוכן להוריד שקל במחיר, האוטו נקי ויפה (כלפי חוץ ככה באמת היה). לאחר שלקחתי את האוטו לבדיקה שעלתה לי 500 ש"ח התברר שהאוטו עבר תאונה חזקה מקדימה ומאחורה והוחלף חצי מהפח של הרכב, בנוסף פגיעת שאסי בקורה האחורית שתוקנה, ירידת ערך של 5% לפי הבודק ומשיחה עם שמאי (שקיבל את פרטי הבדיקה לידיו) ירידת ערך ריאלית של 15-20 אחוזים, בקיצור לא להתקרב, חזרתי למגרש בזעם וביקשתי את הכסף על הבדיקה חזרה, כמובן שניפנפו אותי ובשיא חוצפתו האדון עוד אומר לי "אין שאסי ואין כלום, הבדיקה הזאת סתם שטויות האוטו במצב מעולה" גם סדרת טלפונים עיקשים שערכתי למקום לא עזרה. כמו שאני רואה המודעה עדיין קיימת ומפורסמת ביד 2 ולכן כל מי שהאוטו מעניין אותו שידע שיש איתו בעיה וכמובן לא לסמוך על המגרש המפוקפק הזה!!!

פורסם
לא קונים רכב מסוחר.

בפעם המליון.

אין סיבה לא לקנות רכב מסוחר .

כל עוד אתה עושה את כל הבדיקות הנכונות והאוטו יוצא פיקס אין סיבה לא לקנות אותו .

במקרה הנ"ל הקונה היה צריך לוודא שהמוכר מתחייב על שלדה וכו'.

יש רמאים גם בשוק הפרטי וגם במגרשים החוכמה היא לא ליפול בפח .

פורסם

אני רק חושב, אם באירופה, לדוגמא בגרמניה היה קורה דבר כזה ?

אותו סוחר/מנהל מקום היה כבר בכלא והמגרש נסגר לתמיד.

פורסם

רכב שמגיע לסוחר הוא רכב מת שלא מצליחים למכור אותו!!

בשונה ממגרשי המכוניות של היצרנים כמו אוטו דיל ומגרשי המכוניות של סוכניות הליסינג שם נמכרות מכוניות במצב טוב

מכוניות במצב גרוע שלא מצליחות להמכר נשלחות לסוכניות הרכבים המפוקפקות, שם מסדרים את הרכב בצורה הזולה ביותר, שולחים אותו לניקוי יסודי ומנסים לדחוף לפראייר התורן.

אם לקנות ממגרש אז אך ורק ממגרש של סוכנות הרכב וגם אז יש לפקוח עיניים היטב .

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

למשל טרייד מוביל, סתם רשת של סוחרים.

אני תמיד תוהה

אם יש מישהו מספיק טיפש, לשלם על רכב שנמצא בצפון ולא ראה אותו ?

(אני התעניינתי על ג'ימני בעבר, הרי הם "הטרייד אין של יבואני הרכב")

נכנסתי לסניף חולון, היה להם רכב בצפון, אמרתי לו "טוב תשלח את האוטו לכאן נראה במה מדובר"

"תשים מקדמה של 5000 שח"

"בסדר מה נשמע ?"

קיצר, הכל בלוף אחד גדול, במעטה יפה.

מה שנקרא "מכניסים את הלכלוך תחת השטיח"

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אצל הסוחרים גם יש רכבים מעוקלים שנקנו דרך ההוצאה לפועל - לא הכל שחור.

אני לא פוסל מראש - למרות שרוב הסיכויים הם שאם רכב הגיע לסוחר, כנראה שיש סיבה.

פורסם
אין סיבה לא לקנות רכב מסוחר .

כל עוד אתה עושה את כל הבדיקות הנכונות והאוטו יוצא פיקס אין סיבה לא לקנות אותו .

במקרה הנ"ל הקונה היה צריך לוודא שהמוכר מתחייב על שלדה וכו'.

יש רמאים גם בשוק הפרטי וגם במגרשים החוכמה היא לא ליפול בפח .

למה?

שמע סיפור :

בתחילת דרכי המוטורית כמעט הצליחו לעשות עליי תרגיל מוצלח.

רכב יפה , עם נתונים חלומיים עבר את הבדיקה נקי לחלוטין, הייתי שמח וטוב לב.

אבל , פחח רכב שהוא חבר המשפחה השביע אותי לא לרכוש שום רכב לפני שהוא רואה אותו.

נסעתי אליו ומה מסתבר? המוכר היה בן של סוחר ,הרכב היה לו שאסי מכל הכיוונים האפשריים,

הסוחר עשה יד אחת עם מכון הבדיקה וכמעט הצליח להונות אותי , מכון הבדיקה הזה פורסם לאחר מספר שנים כאחד ששוחד ע"י סוחרים.

וזה מכון בדיקה שאני בחרתי.

אז אין חשיבות לזה אם הוא יתחייב על שאסי , כי הוא יכול לדאוג שבבדיקה לא ימצאו שאסי.

גם הוא לא יחתום לך על שום התחייבות לכן אתה יכול לחפש ת'חברים שלך אם מצאו שאסי בבדיקה ונתת מקדמה ושילמת על הבדיקה.

בקיצור: להיות חכם זה לא להכנס למשהו שיש סיכוי לא מבוטל שייגמר ברע.

רכבים מבוקשים וטובים בדרך כלל לא מגיעים לסוחרים , בשביל האחוז הזעיר שאולי כן - לא שווה להסתכן.

כשאני כמעט נכוויתי (וזה קרה לי שוב כאשר הלכתי עם חבר לרכוש רכב מסוחר וכל הפרונט התפרק בבדיקה, נפלו הפנסים הקדמיים... :) ) , לא היה לי פורום שיתן עיצה... תנצלו את זה לטובתכם , לא כדי לטמון את הראש בחול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא קונים רכב מסוחר.

בפעם המליון.

כשאני חושב לפעמים על התגובות שלכם בצורה הזאת, ונזכר שאבא שלי היה סוחר רכב עד לא מזמן נהיה לי רע. כי אני זוכר טוב שהרכבים שהיו אצלו היו בהחלט מטופלים בזמן, נקיים מתאונות ותכלס מה שבנאדם מחפש באוטו ואולי בגלל סטיגמות הפרנסה שלו הייתה פחות טובה.

אפשר לקנות מסוחר, אל תכליל. רק צריך לבדוק מי הוא הסוחר, לחפש ביקורת על המקום וכמובן "כבדהו וחשדהו" לא יזיק

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...