Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה נולד הגוזל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שמצחיק זה שכבר כמה חודשים לפני הלידה התחלתי לתכנן את המתנת לידה שאתן לאישתי, ובשנייה שהזאטוט יצא הדבר הראשון שחשבתי עליו זה שאני מתעסק בשטויות, שום מתנה שאתן לה לא משתווה או מתקרבת למתנה שהיא נתנה לנו.

אחרי הלידה של הבכורה אמרתי לאשתי שאלוהים העניש אותם פעמיים: פעם ראש/ונה על הכאבים בלידה ובפעם השנייה שהם לא יכולות לראות את הפלא הזה של חיים חדשים שיוצאים מהן מתרחש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בצורה יצירתית הן יכולות, העניין הוא שגם אם תשים להן מראה של 2 מטר על 2 מטר, הן לא בדיוק מפוקסות בשלב הקריטי.

ואכן, אחד הדברים זה לראות את הילד שלך יוצא לאויר העולם.

פורסם

לעידן.

שתדעו המון נחת אושר ובריאות מהילד.

祝贺

עמית.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מזל טוב!

אני מקווה לא לבאס אותך אבל נפלת על דגם שיש לו ריקול מהיצרן, אתה צריך להגיע למשרדי החברה ב שבוע הקרוב לטיפול "קיצור סעפת פליטה" :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מזל טוב איש,עכשין מתחילים החיים האמיתיים.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מזל טוב, והמון המון בריאות!!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...