Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה נולד הגוזל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזל טוב,הרבה בריאות.

ד"א אני טוען,שבשביל דברים כאלו צריך לפתוח תת פורום בשם: רבע-עוף טופיק... :wink::lol:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הוא פשוט מדהים, אי אפשר לתאר את זה.

מסכים, מתוק אמיתי עם פנים כ"כ ברורות והבעה כ"כ חמודה. ממש לא שכיח אצל תינוקות בני יומם.

שיהיה במזל ושתרוו ממנו המון נחת.

פורסם

תודה רבה לכולם !

:-P

אתמול בשעה טובה הבאנו אותו לביתו החדש, הוא פשוט מקסים.

אני לא בנאדם כזה רגיש אבל אני מודה- הילד פשוט הפיל אותי לקרשים, אני מאוהב בו בטירוף, אפילו שישנתי בלילה רק איזה שעה ...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון-

לקטנצ'יק קוראים ירין אהרון (ירין סתם כי אהבנו,אהרון נוסף כשם שני בתעודת זהות,על שם סבא שלי זכרו לברכה).

ככה הצוציק נראה עכשיו:

72276_444217329961_678659961_5522071_6376752_n.jpg

73254_444217399961_678659961_5522072_7734515_n.jpg

69098_444370164961_678659961_5524011_4640807_n.jpg

73185_444370219961_678659961_5524013_5482658_n.jpg

67738_444370084961_678659961_5524008_7426764_n.jpg

פורסם

מזל טוב בנאדם!

בתור אבא "ותיק" (כבר 5 שבועות) אני מוסמך להגיד לך שפשוט אין דברים כאלה, מבט אחד שלו\שלה ואתה נמס.

שיהיה לכם הרבה מזל טוב והרבה בריאות לאישה, קח את העצה לפנק אותה ולדאוג לזמן רק לשלושתכם בשתי ידיים כי זה חשוב מאוד...הסביבה הקרובה מאוד רוצה לעזור ולפעמים זה יכול להעיק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מסכים איתך לגמרי (והמון מזל טוב גם לכם!!).

הם בהחלט ממיסים לגמרי, ולגבי עניין האישה, אתה צודק, חייבים למצוא את הזמן כדי לפנק אותה ולדאוג לה.

פורסם

חכו חכו עוד כמה חודשים, עכשיו זה כלום.

עוד כמה זמן הדבר הזה שברוב הזמן ישן מחרבן ואוכל יפתח גם אישיות ואז זה מתחיל באמת...

מזל טוב.

פורסם

הרגת אותי שלומי... כמה שזה נכון, מסתבר שפתחו לי גייס חמישי של מרוקאים אצלי בבית(לכל המרוקאים,אשתי באמת מרוקאית אז לא להיפגע:wink:).

פורסם
חכו חכו עוד כמה חודשים, עכשיו זה כלום.

עוד כמה זמן הדבר הזה שברוב הזמן ישן מחרבן ואוכל יפתח גם אישיות ואז זה מתחיל באמת...

מזל טוב.

בכיין, אתה כולך סאקר של הילדה שלך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• אחראי פורום
פורסם

ממרום 7 חודשי הניסיון שלי, אני מחזק את שלושת העייפים שמעליי :lol:.

רק התחיל לזחול וכמעט השמיד לי את הלפטופ היום.

מז"ט כספר!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש איזה שלב, הוא מתחיל כשהעולל לומד ללכת ולגעת, בו הבית על כל תכולתו עולה במטר אחד למעלה...

מזל טוב לכל האבות החדשים של הפורום, מי יותר ומי פחות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...