Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת 2010 seat ibiza stylance

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב ואחד הרכבים שהתעניינתי בהם הוא ה-seat ibiza stylance שנת 2010.

אהבתי ברכב את המנוע 1600 סמ"ק, ואת צריכת הדלק הנמוכה (16.1 ק"מ לליטר), במחיר של 99,000 ש"ח.

אני נוסע בממוצע 26,000 ק"מ בשנה, בעיקר בנסיעות בין-עירוניות.

לעומת זאת, שמעתי שהשוק יד שנייה של הרכב חלש יחסית, ושכדי למכור צריך לרדת הרבה מהמחירון.

השאלות שלי:

1) האם השוק יד שנייה של הרכב באמת חלש? אם כן, בכמה כמה אחוזים פחות יימכר הרכב בעוד 5 שנים(למשל)?

2) האם הרכב שווה את המחיר של 99,000 ש"ח?

3) האם הרכב נחשב אמין? והחל מאיזו שנה בערך מתחילות אצלו הבעיות?

4) האם חלקי החילוף של הרכב יקרים?

תודה.

פורסם

במזל זה עתה הוצאתי את כדור הבדולח שלי מטיפול גדול , כולל פוליש + ווקס , וישר בדקתי עבורך בכדור הבדולח שלי ,

ולהלן התשובות המדוייקות :

1.

האם השוק יד שנייה של הרכב באמת חלש? אם כן, בכמה כמה אחוזים פחות יימכר הרכב בעוד 5 שנים(למשל)?

לא. יימכר ב - 53.78% מערכו כחדש.

2.

האם הרכב שווה את המחיר של 99,000 ש"ח?

לא. הוא שווה 112,543.87 ש"ח.

3.

האם הרכב נחשב אמין? והחל מאיזו שנה בערך מתחילות אצלו הבעיות?

כן. הבעיות יתחילו בשנת 2019.

4.

האם חלקי החילוף של הרכב יקרים?

יחסית כן, בעשירון השישי.
  • תוכן חדש...