Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה , קניתי E350, שנת 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אור רוורס אחד וזה מספיק, גם מבחינה חוקית (לפי מה שאמרו במוסך ובמכון הטסטים).

אם כך - קבל את התנצלותי במידה ונפגעת מדברי :fadein:.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני דווקא מאד אוהב את הרכב הזה. אין לי מושג לגבי האמינות שלו ("צרות של עשירים" כמו שאומרים), אבל לדעתי מדובר באחד המרצדסים היפים בתולדות החברה. מנסיון בתור נוסע (מוניות), הוא גם די נח לנסיעות ארוכות. מפרט טכני ניתן למצוא כאן או באתר קארפוליו.

לפותח השרשור אני מאחל הצלחה ונסיעה טובה, ולאינפיניטי אני מאחל ללמוד מהם טאקט ותזמון נכון. הדברים שנאמרו פה אינם במקום, שכן הרכב כבר נקנה, לכן אינני רואה טעם סתם לבאס את בעל השמחה.

אם צריך עזרה בהשגת חלפים מאירופה, אני מתכנן להגיע לארץ לקראת חג המולד, דברו איתי.

:bday:

פורסם

תתחדש ותהנה - מדובר במכונית משובחת (גם אם יש פה גולשים שמתאמצים לא לפרגן - וקשה לי להבין למה...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפותח השרשור אני מאחל הצלחה ונסיעה טובה, ולאינפיניטי אני מאחל ללמוד מהם טאקט ותזמון נכון. הדברים שנאמרו פה אינם במקום, שכן הרכב כבר נקנה, לכן אינני רואה טעם סתם לבאס את בעל השמחה.

אם צריך עזרה בהשגת חלפים מאירופה, אני מתכנן להגיע לארץ לקראת חג המולד, דברו איתי.

:bday:

צודק - בסה"כ הוצאתי קצת קיטור (דבר שמיקומו לא בשרשור הזה) כי אף פעם לא אהבתי את הדגם הספציפי הזה. מעצבן אותי גם שכבר שנה אנחנו מחפשים מחליפה ולא מוצאים כלום.

תודה על הנכונות לעזור, אבל קרוב לוודאי שגם אני אחזור בסביבות חג המולד. אני רוצה גם לתאם עם אחותי, יתכן שבארה"ב יותר זול מגרמניה.

לפותח השרשור - שכחתי משהו מאד חשוב: תתחדש !

אגב, איזה צבע ?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תודה לכולם.

הרכב כסוף, ובפנים הסלון בצבע אפור בהיר.

תמונות..ממש ממש בקרוב, אני צריך לקבל את האוטו ביום רביעי

ועד אז, אדאג לארגן לי מצלמה ראויה.8)

supreb 2016 l&k 280 4*4

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סיכום/התרשמות של כמה מאות קילומטרים.

נתחיל מקצת פרטים .

אני יד 3, כאשר הרכב עם 50,000 בסך הכל.

כל המערכות עובדות כחדשות לגמרי, שום חריקה ושום קרקוש , הכל מרגיש חדש .(למעט מנורה בתא מטען שכנראה נשרפה)

פתיחת תא מטען ותא מנוע מגלים שהרכב די פונק, הכל חדש - נקי ומסודר.

פנים הרכב , יחסית מצוין - העור מתוחזק מצוין, נקי מלכלוכים ושריטות, שאר הריפוד (בצבע אפור STONE) צריך קרצוף יסודי, להסרת כתמים עקשניים, אבל בסה"כ, הרכב בפנים מרגיש חדש לגמרי.

מנופים וידיות, הכל במקום, הכל עובד כמו חדש (חסר כיסוי לכפתור הרמת משענת ראש נהג, אבל הכפתור עובד גם בלעדיה)

חיצונית,

כמעט מושלם, הקוים ישרים, ולמעט צביעה נקודית של מכה בדלת נוסע קדמית, האוטו במצב כמעט מושלם, שריטה פה ושם, אבל צריך לעמוד 20-20 ס"מ מהאוטו כדי לראות משהו.

המנוע והגיר - וואוו אחד גדול.

לדעתי, אין צורך במערכת סאונד , פשוט ללחוץ על הדוושה ולהקשיב - זה ממכר.

(הכתמים בתחתית הרכב, אלו הצללות של כמה שיחים)

ARI30200.jpg

ARI30199.jpg

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

ובקשר לאמינות זה לא משהו ספיצפי, כל מיני דברים מעצבנים ויקרים בטירוף (רדיו דיסק\מראה חשמלית\חלונות חשמל\ידית איתות ועוד הרבה דוגמאות).

אגב, אצלנו פנס הרוורס שרוף כבר איזה 3 שנים. תשאל כמה עולה להחליף את המנורה ותבין למה הוא עד היום שרוף :)

תמשיך לטפל במילר ואתה תמשיך לנסוע עם תקלות נוספות בגלל העלויות המופרזות שם, ואם אתה מטפל שם אז אני מניח שאתה מהצפון.

מניסיון עם מרצדסים שעברו מיליוני קילומטרים אצלנו בבית (מוניות) , המלצה מאוד פשוטה במילר מטפלים רק במסגרת האחריות (ואני רוצה לציין אותם לטובה שכן הם לארג'ים ולא מדברים בכלל במקרה שחלק הולך גם אם זה חלק שעולה 15 אלף שקל והאחריות נגמרה לך לפני חודש,ובאמת שהם מס' 1 בעניין היקף האחריות ושהם אומרים מטמבון לטמבון הם באמת מתכוונים לזה שלא כמו צ'מפיון ) , אבל ברגע שהאחריות נגמרת אין לך מה לחפש אצלם המחירים שם זה מחירי כיכר המדינה.

אני מטפל כיום במרצס הפרטית של הבית במוסך מרצדס בסכנין (ואם כל זה שזה נשמע חור המוסך גדול ומטופח בצורה בלתי רגילה , יש לו שם מחשב לאיתור תקלות בדיוק כמו של מילר ומעבר לכל הבנאדם ישר מאוד והמחירים שלו מצחיקים גם ביחס לרכבים עממיים יותר) , אני ייתן לך דוגמא מהיום נסעתי להחליף 4 מייסבים קדמיים ויצאתי עם 400 ש"ח כולל עבודה , טיפול כזה במילר זה מינימום 1000-1200 שקל אם לא יותר.

אם תרצה לשמוע מחירים נוספים כדי שתבין את ההבדלים אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי.

פורסם

רכב יפה מאוד, אני שמח שאתה מרוצה :-)

לגבי הכתמים - יש חומר כזה, על בסיס מים, שאמנם ישאיר לך ריפוד רטוב ליום-יומיים, אבל יוציא לך הכל. אני לא זוכר את שמו, אולי החברים ידעו במה מדובר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קודם כל תתחדש.

רכב מרשים.

לגבי הכתמים היתי מתחיל במים פושרים ופנטסטיק בריכוז נמוך ובודק את ההשפעה שלו המקומות נסתרים.

אני גיליתי שעם פנטסטיק, מברשת קשה וסמרטוט אפשר לעשות פלאים.

בהצלחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש להיזהר כשמנקים את ריפוד הכיסאות עם חומר ניקוי, שלא להתקרב לאזור כריות האוויר, מה שעלול לחבל בהן.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...