Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה , קניתי E350, שנת 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר יקר, בכל אוטו מכל סוג ודגם צריך קצת מזל, ואם אכן, הרי שאתה הולך להנות מהאוטו מעבר למה שאתה מצפה. בהצלחה ותתחדש!

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, אצלנו פנס הרוורס שרוף כבר איזה 3 שנים. תשאל כמה עולה להחליף את המנורה ותבין למה הוא עד היום שרוף

זה לא חכמה לקנות מרצדס, ואחר כך לחסוך כשזה מגיע לתקלות כי זה יקר. למה ציפית?

פורסם

מזל טוב אריאל,

מאחל לך ים של נסיעות טובות..

אני שמח ששיחררת לעצמך להתפנק בשטוטגרטית, כי באמת מגיע לך.

תחליף ניק לתימני במרצדס :lol:

יריב (+גלית {סילבסטר 2007-8})

פורסם

עכשיו אני לא אשן בלילה מהסקרנות כמה עולה להחליף מנורת רוורס במרצדס. אנא החכם אותנו. תתחדש על הקניה ומקווה שתהנה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

במוסך שאני מטפל בו לא לוקחים כסף על מנורות זה חלק מהשירות שהם נותנים לך, כמובן לא אם נישרף פנס קסנון או משהו אבל על מנורות רגילות הם לא גובים אפילו אגורה.

אצלי הייתה תקלה של החיישן סגירת דלתות הייתי בטוח שאקבל מחיר לתיקון של לפחות 3 ספרות, החליפו לי את החיישן+ עבודה ב56 שקלים, האחזקה לא כזאת מטורפת והרכבים מאוד אמינים, יש לפעמים חלקים במחירים מפתיעים כמו למשל רדיו דיסק ב2000 ש"ח ודברים כאלו אבל באופן כללי המחירים די סבירים.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

2K ש"ח לרדיו דיסק מקורי זה לא מחיר מוגזם. יש מכוניות עממיות יותר בהן רדיו דיסק מקורי עולה יותר מכך.

פורסם

אני יודע. מבחינתי רדיו דיסק מתוקן שווה ערך לחדש, במיוחד כשחדש עולה פי 3-4 מהמחיר בו נקבת :)

פורסם

רדיו דיסק זה לא דבר שאי אפשר לנסוע בלעדיו, לכן אפשר לקנות בסכום של תיקון רדיו דיסק. לקנות אחד חדש מחו"ל מקורי.

ולהחליף אותו.

S2000

פורסם

מבחינת האיכות - אין לי מושג על מה אתה מדבר. לחברינו הייתה בעבר E350 4 MATIC והאוטו בעל איכותית מעולה. (איכות הפלסטיקה טובה)

יש לך נסיון עם הדגמים היותר ישנים של מרצדס ?

אני שמח שזה מצחיק אותך, אבל אתה סכנה לסביבה.

מקווה שתגיע למסקנה זו בעצמך לפני שמישהו ימרח לך על הבגאז'.

יש אור רוורס אחד וזה מספיק, גם מבחינה חוקית (לפי מה שאמרו במוסך ובמכון הטסטים).

זה לא חכמה לקנות מרצדס, ואחר כך לחסוך כשזה מגיע לתקלות כי זה יקר. למה ציפית?

יש דברים שאפשר לחסוך בהם ודברים שלא. עלות ההחלפה היא 800 ש"ח כי הם מחלפים את כל הפנס האחורי, כשתישרף עד נורה אז נחליף.

במוסך שאני מטפל בו לא לוקחים כסף על מנורות זה חלק מהשירות שהם נותנים לך, כמובן לא אם נישרף פנס קסנון או משהו אבל על מנורות רגילות הם לא גובים אפילו אגורה.

לפני יומיים נשרף הפנס הקדמי הקטן. הוחלף באותו יום ולא לקחו אפילו שקל אחד, אבל זה היה במוסך שבו אנחנו מטפלים בשאר הרכבים ולא אצל מילר.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

המידע שיש בידך מוטעה. קודם כל מחליפים רק את הפלטה עליה יושבות הנורות, ולא את כל הפנס. דבר שני, הפלטה עולה כ-250 ש"ח (נגזים ונגיד 300 כולל עבודה) וממש לא 800 ש"ח כמו שאמרת.

פורסם
מזל טוב אריאל,

מאחל לך ים של נסיעות טובות..

אני שמח ששיחררת לעצמך להתפנק בשטוטגרטית, כי באמת מגיע לך.

תחליף ניק לתימני במרצדס :lol:

יריב (+גלית {סילבסטר 2007-8})

הו שלום..

ואם אחליף ניק, יחסמו אותי ...

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם
המידע שיש בידך מוטעה. קודם כל מחליפים רק את הפלטה עליה יושבות הנורות, ולא את כל הפנס. דבר שני, הפלטה עולה כ-250 ש"ח (נגזים ונגיד 300 כולל עבודה) וממש לא 800 ש"ח כמו שאמרת.

זה מה שנאמר לי במילר חיפה. אבל הם די רמאים אז אין לדעת, אולי אתה צודק. בכל מקרה את הדברים האלה אני כבר מביא איתי מגרמניה כשאני חוזר אז כבר לא כ"כ משנה כמה הם מבקשים.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...