Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך מתקין מערכות מקצועי באזור המרכז , אני מתגורר באזור חולון.

להרכיב מערכת שלמה: מגבר + סאב + רמקולים.

כמה כל ההרכבה אמורה לעלות לי ?

והאם אני מקבל אחראיות על ההתקנה של המערכת?

פורסם

ורציתי לדעת גם כמה תעלה לי הרכבה של קומפונט במקום זוג הרמקולים אם בעתיד אני אשדרג את הרמקולים שיש לי ברכב.

הכוונה לאחר שכל המערכת תהיה מורכבת פשוט להוציא מהמגבר את הרמקולים ולהרכיב קומפונט כמה יעלה..

פורסם

הנושא נטחן אין סוף פעמים. היום אסור לתת את השמות של המתקינים, אבל אם תריץ חיפוש, תמצא את ההמלצות. ישנם מתקינים, שהם חברי פורום. המחירים יהיו שונים מבעל מקצוע אחד לשני (כמו בכול דבר).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...