Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה קופרה\FR, מיטו או A1?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני נוהג על אודי A3 2010 עם מנוע 1.6

שוקל אולי לרדת לרכב מעט יותר זול מיד שניה שנה פחות כניראה.

מה דעתכם על האיביזה קופרה\FR החדשה למי שנהג?

על המיטו יצא לי לנהוג רבע שעה בגירסאת ה155 אבל אינני זוכר היטב את התחושה, וגם לא יצא לי לבחון אותה כמו שצריך.

או ללכת בכלל על כיוון של A1 חדשה בגירסאת ה1.2 טורבו הידנית והמוזלת, שהיא בעלת אך ורק 86 כ"ס, אני מעדיף שלא ללכת עליה אך ורק בגלל המנוע המאכזב ואת הגירסא היקרה יותר לא אוכל לרכוש...אבל מעבר לכך המראה והאיכות של אודי מאוד מושכים אותי בעיקר אחרי כ9 חודשים עם אודי חדשה הרכב מדהים אני מאוווווד מרוצה אבל לפעמים צריך לעשות ויתורים, למרות שבינתיים אני לא סגור על ההחלפה.

אשמח אם תייעצו לי ממי שביניכם מבין ובעל ניסיון.

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

אסי, ממה שאני יודע לגבי אודי A1 כי אני מתעניין בשביל אחי הצעיר הרכב יגיע רק עם מנוע אחד שהוא ה-1.4 (כ"ס TSI (122 המחיר שלו יתחיל מ-145,000 ועד ל-165,000 ש"ח לרמה המפוארת שמגיעה עם גג פנוראמי, כסאות עור משולבים בבד (אלקנטרה), מסך 6.5 אינץ' חיבור ל-SD ונגן חיצוני, גאנטים יותר גדולים בקיצור יותר מאובזרת מהרמה ההתחלתית.

הרכב אמור להגיע לארץ, חודש הבא או תחילת נובמבר. 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

קיבלתי בדואר, כמו כל מי שהוציא אודי חדשה מהחברה, מין חוברת שניקראת רכבי אודי ספטמבר 2010 ויש שם את האיי1 בגירסאת ה1.4 TSI 122 עם DSG, וגירסאת 1.2TSI עם 86 כ"ס ידנית.

פורסם

אסי, זה הפרטים שקיבלתי מחבר שהוא בהנהלה של אודי ככה שבינתיים בשלב הראשון יוצע רק המנוע 1.4 TSI DSG במחירים שכתבתי לך למעלה.

לפי דעתי כיום אתה רגיל לרכב בסגמנט שהוא יותר גבוה מאשר המתחרות שהצעת, לכן לפי דעתי ה-A1 היא לא תחשב "ירידה ברמה" כי מין הסתם בכל זאת אודי לעומת המיטו שאני לא מזלזל בה או האיביזה.

הצעתי: תחכה להשקה של ה-A1, תנהג עליה, ואז ככה יהיה לך קנה מידה מול המתחרות שאתה מתלבט ביניהן.

פורסם

בכל מקרה כניראה היא נפסלת לפי מה שאתה אומר, גם מנוע חלש, גם יקרה מאוד בגירסא הנוכחית.

למרות שהמראה שלה ממיס...אבל אולי שווה להביא מיטו\קופרה\FR שהן אולי מעט ירידה ברמה בכמה בחינות אבל זו המטרה לרדת לאוטו מעט זול יותר, ולדעתי הן יפות מאוד אולי פחות איכותיות נוחות מרווחות וכו' אבל יש עליה בביצועים שזה גם עליה משמעותית וחשובה.

פורסם

אסי, אם מעניין אותך קופרה חדשה הציעו לאחי קופרה שחורה עם קסנון שעוד שבועיים עובר לה ה-12 חודש המחיר לפני התמקחות עומד על 155,000 ש"ח לפי מה שהבנתי דיי חמים עליה הסוכנויות, וכרגע היא נמצאת בתצוגה בהרצליה לפי דעתי זה בול לדרישות שלך וגם אתה לא קונה משומש, וגם את מרוויח אוטו פגז לשיקולך. 

פורסם
אסי, אם מעניין אותך קופרה חדשה הציעו לאחי קופרה שחורה עם קסנון שעוד שבועיים עובר לה ה-12 חודש המחיר לפני התמקחות עומד על 155,000 ש"ח לפי מה שהבנתי דיי חמים עליה הסוכנויות, וכרגע היא נמצאת בתצוגה בהרצליה לפי דעתי זה בול לדרישות שלך וגם אתה לא קונה משומש, וגם את מרוויח אוטו פגז לשיקולך.

נמכרה .

ואכן רכב פגז זה שהוצע ללקוחות.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

דדי אתה רציני? אני דיברתי עוד בתחילת השבוע, ואמרו לי שהיא עדיין לא נמכרה אמרו לי היא עומדת בתצוגה בהרצליה.

פורסם

אסי, רצוי שתעשה נסיעות מבחן ותראה מי מתאימה לך יותר - רק אתה תוכל להשיב על כך, לא אף אחד אחר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לגבי בחירת מכונית, באמת עניין של טעם ומכיוון שאני לא מניח שמישהו כאן נהג על A1 תצטרך כנראה להמתין ולגבש דעה.

מבחינה כלכלית, לעומת זאת, כל העניין נשמע קצת לא סביר. אם אתה רוצה להצטמצם, לא בטוח שתחסוך הרבה מבחינת דלק והוצאות שוטפות על המכוניות שציינת, ומבחינת עלות קניה ומכירה אתה בעצם מפסיד את ירידת הערך הגדולה על ה-A3 שלך, וקונה מכונית חדשה מהיבואן שהיא לפני ירידת ערך נוספת.

כדי שה"וויתור" שאתה עושה יהיה כדאי, תצטרך כנראה או לרכוש מכונית זולה משמעותית (נניח באזור ה-120K, באזור הזה יכול להיות שפיאט בראבו חדשה תיתן מענה סביר - מכונית איכותית למדי ובעלת ביצועים לא רעים בכלל) או לרדת בשנתון לאזור 2008-9 ולרכוש מכונית אחרי ירידת 25% פחות או יותר (באזור 120K נניח, יהיה לך מגוון מכוניות לא רעות).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בסדר אבל חשוב לדעת על איכות הרכב ועמידותו לאורך זמן, אמינות, ושאר הדברים שחשובים ברכב כמו כן גם חוות דעת על הנהיגה ברכבים הנ"ל.

או בקיצור, בעלי הרכבים הנ"ל, נא להתפקד :).

פורסם

אחי האודי A3 שלי סביב ה150 במחירון, אני רוצה להפטר מההלוואה עליה כי אני צריך כסף, לכן אני רוצה אוטו בסביבות ה130 אלף, עכשיו המצב ברור יותר?

לכן איביזה קופרה או מיטו כיד שניה יכנסו בתקציב מבחינת החזקה אין בעיה.

פורסם

יש קופרות נפלאות בסביבות ה100K יד שניה/ שלישית, אפילו יד ראשונה,

תתן לך את כל התמורה שאתה מחפש, רכב ספורטיבי מדהים, יפה, ועם המנוע

הזה אפשר להגיע לכל כך הרבה הפתעות שאתה לא מתאר לעצמך.

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1609348&Code=f4efd8c928c4b664b9b29276b1c2dd11

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1611727&Code=f4efd8c928c4b664b9b29276b1c2dd11

בהצלחה.

רותם.

• תוכן חדש...