Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה קופרה\FR, מיטו או A1?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסדר אבל חשוב לדעת על איכות הרכב ועמידותו לאורך זמן, אמינות, ושאר הדברים שחשובים ברכב כמו כן גם חוות דעת על הנהיגה ברכבים הנ"ל.

או בקיצור, בעלי הרכבים הנ"ל, נא להתפקד :).

לך עשה נסיעת מבחן על הבראבו. לדעתי אוטו מצוין, נוח, מהיר, שקט וחסכוני. נסיעה כזו גם על האלטרנטיבות האחרות ותוכל להחליט בעצמך מה מתאים. אגב, את ה A1 ראיתי בנמל התעופה של מינכן, כמו אחרים כאן אני מניח וגם ישבתי בתוכו. חיצונית האוטו הזה מאוד לא מרשים ודי קטן. בפנים זו אופרה אחרת. אלא שלהבנתי מחירו כאן יהיה גבוה למדי.

פורסם

אני חושב שאני ארד לעת עתה מהאודי A1, ההתלבטות היא קופרה\FR או מיטו.

בעלי הרכבים\ניסיון עם הרכבים או סתם כאלה שמכירים מקרוב ויכולים לעזור, זה המקום :-D.

פורסם

ראיתי והתקשרתי אבל אין החזר כספי מצידם ככה שאין טעם הריי מטרת המעבר היא נטו כי אני לא רוצה הלוואה ורוצה להחזיר אליי את ההפרש על מנת לסגור אותה.

• תוכן חדש...