Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההגיון מאחורי דבריו של הד"ר הוא שאם תוכל להסתדר עם רכב יותר קטן תוכל לרכוש, תמורת אותו סכום, רכב יותר חדש ו\או יותר מאובזר.

אני חושב שבלנו - אם תמצא אקזמפלר במצב טוב - היא רכישה כלל לא רעה, במידה ומתאימה לצרכיך. ציינתי את נסיוני האישי ואני יכול להעיד גם על כמה יורשות - 3 ליאנות (אחת מהן חגגה טסט של 9 שנים בלי שום בעיות) ולאור נסיוני הטוב עם סוזוקי - רכשתי לאחרונה SX4.

האם אין תחליפים טובים? בהחלט שיש. הזכרתי קודם את הקורולה (כולל הסתייגויות) ויש עוד רבות וטובות, אבל כיון שלא התנסיתי בהן איני רוצה להעיד עליהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לעניינינו,

אני בעל סוזוקי בלנו !!! לא ראיתי , לא נסעתי פעם , לא ישבתי על , לא שמעתי על , לא דחפתי ,לא החלפתי ,לא פירקתי ,לא הרחתי .

הרכב מעולה !!! אתם שומעים את זה טוב ? מעולה !

כל שאר השטויות שמדברים פה לא ישנו את זה .

יש מכוניות יותר טובות , אבל לא בכסף הזה .

"מבטיח לך שהרכבים האלה כ"כ מוזנחים (בד"כ), שלא תאמין כמה הוצאות יש לך על רכב שלא נותן לך כלום - לא נוחות, לא בטיחות, לא יופי."

זאת שלי , בת 12 שנה , עברה 166000 , ידנית , אני יד שניה .

0111081221.jpg

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
לעניינינו,

אני בעל סוזוקי בלנו !!! לא ראיתי , לא נסעתי פעם , לא ישבתי על , לא שמעתי על , לא דחפתי ,לא החלפתי ,לא פירקתי ,לא הרחתי .

הרכב מעולה !!! אתם שומעים את זה טוב ? מעולה !

כל שאר השטויות שמדברים פה לא ישנו את זה .

יש מכוניות יותר טובות , אבל לא בכסף הזה .

"מבטיח לך שהרכבים האלה כ"כ מוזנחים (בד"כ), שלא תאמין כמה הוצאות יש לך על רכב שלא נותן לך כלום - לא נוחות, לא בטיחות, לא יופי."

זאת שלי , בת 12 שנה , עברה 166000 , ידנית , אני יד שניה .

תימור, יש לך רכב די מעפן. אל תיעלב :-) זה לא אישי, זה פשוט האוטו.

אני לא יכול שלא לדמיין אותו עם החלונות בפול ווליום ויוצא משם שיר פופ ברוסית או לחילופין מוזיקה בפרסית.

זה מה שאני רואה מתחת לבית שלי כל יום בקריות - לפעמים זה באלנו, לפעמים לאנוס או נובירה. אבל הסצינה דומה.

זה היה בעניין היופי - הבאת ציטוט שלי, בחרתי להתייחס אליו. אוטו מכוער, עניין סובייקטיבי. בעיני הוא דוחה, בעיניך מהמם.

מבחינתי זה סוגר את הדיון.

העניין הוא - שלא התייחסת:

1. רכב ישן - ק"מ גבוה יחסית ברובם, ה-166 אלף שלך עוד נחשב נמוך יחסית לשנתון הזה.

2. נוח כמו קרש גיהוץ.

3. לא יציב בשיט.

4. מיושן - ולכן פחות בטיחותי וצורך יותר דלק - את זה גם אומרים האנשים שבבעלותם הרכב הנ"ל.

וזהו. אישית הייתי מעדיף במשפחתיות ניסאן אלמרה או סובארו אימפרזה - אפילו סיטרואן קסארה תעשה את העבודה ובמחיר של באלנו 98 קונים היום פיאט מריאה 2002 - שיש בה את אותו גיר אוטומטי בדיוק, אם זה מה שעושה לך את זה.

פורסם
אני קורא את מה שאתה כותב וזה נשמע לי כמו:

בלה בלה בלה , בלה בלה , בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה ...

למה? כי יש לך באלנו ועשית לה וקס + טאסות מאוטו דיפו?

פורסם
תימור, יש לך רכב די מעפן. אל תיעלב :-) זה לא אישי, זה פשוט האוטו.וזאת רק דעתך

אני לא יכול שלא לדמיין אותו עם החלונות בפול ווליום ויוצא משם שיר פופ ברוסית או לחילופין מוזיקה בפרסית. אתה חתיכת גזען

זה מה שאני רואה מתחת לבית שלי כל יום בקריות זה מסביר הרבה- לפעמים זה באלנו, לפעמים לאנוס או נובירה. אבל הסצינה דומה.

זה היה בעניין היופי - הבאת ציטוט שלי, בחרתי להתייחס אליו. אוטו מכוער, עניין סובייקטיבי. בעיני הוא דוחה, בעיניך מהמם.

מבחינתי זה סוגר את הדיון.

העניין הוא - שלא התייחסת:

1. רכב ישן - ק"מ גבוה יחסית ברובם, ה-166 אלף שלך עוד נחשב נמוך יחסית לשנתון הזה.אתה בעצמך מבין מה אתה אומר?

2. נוח כמו קרש גיהוץ.אתה ישן על קרש גיהוץ?

3. לא יציב בשיט. מה אתה מבין ביציבות בדיוק?

4. מיושן - ולכן פחות בטיחותי וצורך יותר דלק - את זה גם אומרים האנשים שבבעלותם הרכב הנ"ל.איפה האנשים הללו , אצלך בראש?

וזהו. אישית הייתי מעדיף במשפחתיות ניסאן אלמרה או סובארו אימפרזה - אפילו סיטרואן קסארה תעשה את העבודה ובמחיר של באלנו 98 קונים היום פיאט מריאה 2002 וזה אוטו טוב לדעתך - שיש בה את אותו גיר אוטומטי בדיוק, אם זה מה שעושה לך את זה.

יש לי ידני

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

תימור, ברצוני להתייחס לכמה נקודות שהעלית:

1. מה אני מבין ביציבות - הייתה לי לפני הפונטו הנוכחית סיטרואן קסארה עם בולמי בילשטיין. תבדוק קצת על השלדה של הקסארה, תבדוק קצת על בולמי בילשטיין - ואז תבין מה זה אוטו יציב על הכביש. אוטו שאפשר לקחת איתו פניות חדות במהירות גבוהה יחסית, אוטו שלא זז לך לצדדים בכביש מהיר - אוטו שלא מפחיד לרדת איתו את הירידות של פרויד. בקיצור - ההיפך מבאלנו.

2. לגבי קרש גיהוץ - לא צריך לישון עליו כדי להבין שהוא פחות נוח ממזרון של עמינח. לא צריך לשבת הרבה זמן במושב של באלנו כדי להבין שהוא גרוע.

3. לגבי הק"מ הנמוך של הבאלנו שלך - בהחלט מדובר בסטיית תקן. רובן כבר שחוטות עם ק"מ גבוה בהרבה ולכן אין מה להמליץ על מכוניות ישנות ושחוטות, כאשר התקציב שלו מאפשר רכבים טובים בהרבה.

4. כל הכבוד על זה שיש לך ידני. אני מתרגש.

5. קרא את הביקורות שלא נשמעות לך כמו "בלה בלה בלה" ותראה שגם הבעלים של באלנו שכתבו כאן אמרו שהרכב צורך יותר דלק בגירסא האוטומטית - תחזור שוב על החומר ואז נדבר.

6. כן, מריאה יותר טובה מבאלנו בכל פרמטר, בעיקר בתחום התמורה לכסף - במחיר של באלנו 98 מקבלים מריאה 2002 וזה מבחינתי יתרון גדול.

פורסם

טימור - איזה מצחיק זה לראות מישהו מגן על הרכב שלו ברמה של להעליב אנשים אחרים, ובגלל מה? בגלל פחית?

רשמת פה לבחור מה הוא מבין ביציבות, ואני אשאל אותך - מה אתה מבין ביציבות? יש לך תואר ביציבות? אתה בעל נסיון בייצוב?

הבלאנו כן צורכת יותר דלק מהמתחרות שלה בגרסה האוטומטית, והקילומטראז' שלך אכן נמוך יחסית ביחס לשנתון, אז מה פשר התגובה המגעילה?

וכן, בכסף הזה אפשר לקנות משהו הרבה יותר טוב כמו סיוויק, קורולה, או אלמרה - או בכלל לעבור לאירופה.

אגב, הבחור קונה רכב לעצמו ולאביו, למה שלא יקנה פונטו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תימור, ברצוני להתייחס לכמה נקודות שהעלית:

1. מה אני מבין ביציבות - הייתה לי לפני הפונטו הנוכחית סיטרואן קסארה עם בולמי בילשטיין. תבדוק קצת על השלדה של הקסארה, תבדוק קצת על בולמי בילשטיין - ואז תבין מה זה אוטו יציב על הכביש. אוטו שאפשר לקחת איתו פניות חדות במהירות גבוהה יחסית, אוטו שלא זז לך לצדדים בכביש מהיר - אוטו שלא מפחיד לרדת איתו את הירידות של פרויד. בקיצור - ההיפך מבאלנו.

2. לגבי קרש גיהוץ - לא צריך לישון עליו כדי להבין שהוא פחות נוח ממזרון של עמינח. לא צריך לשבת הרבה זמן במושב של באלנו כדי להבין שהוא גרוע.

3. לגבי הק"מ הנמוך של הבאלנו שלך - בהחלט מדובר בסטיית תקן. רובן כבר שחוטות עם ק"מ גבוה בהרבה ולכן אין מה להמליץ על מכוניות ישנות ושחוטות, כאשר התקציב שלו מאפשר רכבים טובים בהרבה.

4. כל הכבוד על זה שיש לך ידני. אני מתרגש.

5. קרא את הביקורות שלא נשמעות לך כמו "בלה בלה בלה" ותראה שגם הבעלים של באלנו שכתבו כאן אמרו שהרכב צורך יותר דלק בגירסא האוטומטית - תחזור שוב על החומר ואז נדבר.

6. כן, מריאה יותר טובה מבאלנו בכל פרמטר, בעיקר בתחום התמורה לכסף - במחיר של באלנו 98 מקבלים מריאה 2002 וזה מבחינתי יתרון גדול.

אני אנסה להסביר .

יציבות זה כאשר אתה יציב בראש , ואתה יודע להרגיש את הרכב שלך ואת המגבלות שלו . מה זה לקחת סיבובים במהירות גבוהה יחסית ?

זה מה שמעניין אותך ברכב? מקסארה עשית רכב ספורט ? אתה מפחד לרדת בפרויד בבלנו?,אז אל תיסע בבלנו. מתי ראית בלנו זז מצד לצד בכביש מהיר ?

אני לא דוקטור ליציבות ולא יצאתי בהחרזות כאלו לעומתך .מה אני יודע ומה לא כרגע ממש לא משנה . לא חשבת שיש סיבה שבגללה בלנו 98 עולה אותו מחיר כמו המריאה 2002 ? איך ק"מ של רכב מעיד על מצבו ?מאיפה כל המידע הזה שאתה מציף פה בפורום על כל רכבי הבלנו ?

האוטומט צורך יותר דלק מהידני - מה אתה ממציא את הגלגל ? מה הקשר בין רוסים ופרסים לטיב הרכב ?

אני לא מגן פה על שום רכב , פשוט נמעס לקרוא שטויות בטונות .

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
אני אנסה להסביר .

יציבות זה כאשר אתה יציב בראש , ואתה יודע להרגיש את הרכב שלך ואת המגבלות שלו . מה זה לקחת סיבובים במהירות גבוהה יחסית ?

זה מה שמעניין אותך ברכב? מקסארה עשית רכב ספורט ? אתה מפחד לרדת בפרויד בבלנו?,אז אל תיסע בבלנו. מתי ראית בלנו זז מצד לצד בכביש מהיר ?

אני לא דוקטור ליציבות ולא יצאתי בהחרזות כאלו לעומתך .מה אני יודע ומה לא כרגע ממש לא משנה . לא חשבת שיש סיבה שבגללה בלנו 98 עולה אותו מחיר כמו המריאה 2002 ? איך ק"מ של רכב מעיד על מצבו ?מאיפה כל המידע הזה שאתה מציף פה בפורום על כל רכבי הבלנו ?

האוטומט צורך יותר דלק מהידני - מה אתה ממציא את הגלגל ? מה הקשר בין רוסים ופרסים לטיב הרכב ?

אני לא מגן פה על שום רכב , פשוט נמעס לקרוא שטויות בטונות .

איך ק"מ של רכב מעיד על מצבו? ק"מ זה אולי אחד הפרמטרים הבודדים שמלמד אותך מה מצב הרכב.

למה יותר ק"מ משמעותו הפחתה במחירון? חשבת על זה? :|

לא חשבת על זה שטויוטה יאריס 2005 עולה כמו סוזוקי אלטו 2010? מה עניין שמיטה להר סיני?

זה אומר שרכב משומש בן 5 הוא יותר טוב מרכב חדש דנדש עם אחריות?

וכן, טימור - יציבות זה מה שמעניין אותי ברכב. הקסארה ממש לא הייתה רכב ספורט (לא כתבתי את זה גם), אלא הייתה רכב סופר יציב. בדיוק ההפך מבאלנו.

פורסם

drsubaru,

כל ההשוואות שאתה עושה לא קשורות אחת לשניה...

מה הקשר בין קסארה על בילשטיין לבין כל משפחתומטית סטנדרטית בענייני אחיזה ?

על אותו משקל אומר לך שהאחיזה של הקסארה שהיתה לך שווה לתחת בהשוואה לאחיזה של המכונית שהיתה לי (106 ספורטיבית עם סטראטים, בילשטיינים,אנטירולים עבים מהסטנדרט וכו').

אז מה, זה עושה את ה-106 שלי למכונית טובה יותר ?

אף אחד לא קונה באלנו\לאנטיס\סיוויק\קורולה כדי להתגרזן איתה בנס הרים אז תפסיק לדבר שטויות בבקשה.

אם יציבות זה מה שמעניין אותך אז למה לא קנית אימפרזה טורבו ? היא תאחוז יותר טוב מקסארה.

קח באלנו במצב מכאני תקין, שים עליה סט צמיגים נורמלי והרכב יאחוז בסדר גמור- בהתאם למה שמצופה מרכב משפחתי ללא כל יומרות ספורטיביות.

ולא, האוטו לא "יזוז מצד לצד" בכביש המהיר, אלא אם כן יש לך פרקינסון וזו כבר בעיה אחרת.

אני יכול להבין שאתה לא אוהב את הרכב, לגיטימי לגמרי, אבל בין זה לבין לכתוב כל כך הרבה גיבובי שטויות בשרשור אחד המרחק גדול.

Shellcase,

מסכים איתך שיש רכבים יותר טובים מהבאלנו באותם שנתונים (כבר כתבתי את זה), רק שהם לא נופלים לתוך אותו תקציב מוגבל של פותח השרשור.

יותר מכך, הם אולי יהיו איכותיים יותר (אולי מכיוון שעם הזמן פערי איכות "נשחקים") אבל עדיין בשורה התחתונה של תמורה לשקל- התמורה של הבאלנו לא תיהיה נמוכה מהמתחרות, לרוב היא תהיה גבוהה יותר.

אגב, רק כדי לסבר את האוזן (והעיניים במקרה הזה), לפני כשנה וחצי אבא שלי מכר את הבאלנו שלו וקנה סיוויק חדשה.

מיותר לציין שהסיוויק החדשה חזקה יותר, חסכונית יותר, מרווחת יותר, נוחה יותר ואיכותית יותר, ועדיין, כשמכניסים למשוואה את המחיר- הבאלנו בתקופתה נתנה תמורה טובה יותר מהסיוויק הנוכחית של אבא שלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

edan82 מסכים איתך לחלוטין. אני שמח שיש עוד אדם אחד לפחות שמבין בדיוק את כוונתי .

מסכים איתך על כל מילה , לי לא היה סבלנות לתת הסבר כל כך מפורט.

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

בבעלותי סוזוקי בלנו 2002, היא לא זזה מצד לצד.

סך הכל רכב אמין, בעל נוחות סבירה, וזריז יחסית לעומת המתחרות {השילוב עם התיבת הילוכים הפשוטה והמנוע + המשקל הקל}.

מי שמחפש רכב שיהיה : אמין מאוד,נוחות סבירה, אוחז טוב {תלוי בצמיגים}+ זריז מהמתחרות באותה התקופה.

זה הרכב.

אין שום יתרון על המתחרות, אבל הוא סביר בהחלט ובכלל לא גרוע כמו ש drsubaru עשה ממנו.

פותח השרשור, במידה ויש לך עוד שאלות לגבי סוזוקי בלנו, אתה מוזמן לשאול.

פורסם

יש לי שאלה לאמיטל, ההבדל בין באלנו 99 ל 2002 הוא קריטי? אם אני מוצא 99 שמורה עם צמיגים טובים, זה גם יחסית רכב בסדר? ואם אין ברכב ABS וכריות אוויר אני יכול להתקין לבד?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

אינך יכול להתקין את ה-ABS וכריות האויר - מדובר במערכות מורכבות המוטמעות במבנה הרכב.

לגבי דגם יותר ישן - תלוי מאוד מה מצב הרכב שמצאת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...