Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפלג בפג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי פג'ו 306 מדגם dimond מודל 97'.

בעקבות הגבה חלקית ומקרטעת ללחיצה עמוקה על דוושת הגז החלטתי לבדוק את מערכות ההצתה (בדיעבד הבעיה הייתה מסנן דלק סתום). העניין הוא שלפני הבדיקה המנוע היה נשמע בסדר (בלחיצות איטיות על דוושת הגז) ולאחר הבדיקה המנוע החל לגמגם בבדיקה חוזרת גיליתי שלא מגיע ניצוץ לאחד הפלאגים. החלפתי את הפלאגים ואת הכבלים מהמפלג לפלאגים ועדיין אין ניצוץ בפלאג המדובר. ניסיתי לבדוק את הניצוץ ללא הפלאג וללא הכבל ועדיין לא היה ניצוץ.רציתי לשאול האם יש פה למשהו מושג מה הבעיה ומה פתרונה?

תודה רבה!

יעקב זליקמן

פורסם

הניצוצות בשאר הבוכנות חזקים וטובים כך שפחות נראה לי שמדובר בקוייל. אם הקוייל היה דפוק אז כל הניצוצות היו חלשים (תקנו אותי אם אני טועה), כך שזה משאיר את הדיסטריביוטר

1.האם יש לי מה לפתוח את המפלג לבד, ואם כן, מה עלי לחפש שם?, או שעדיף ללכת לחשמלאי רכב?

2. האם יש למשהו הסבר אפשרי לכך שפתאום אחרי שקצת שיחקתי עם הכבלים של הפלאגים והפלאגים עצמם הופסק הניצוץ לאחד הפלאגים.

תודה

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

מפלג ב - 306? אני חושב שאתה מתבלבל בין מפלג לכוהיל כפול.

במידה והחוטי הצתה תקנים והמצתים תקינים ללא סדקים או מרווח סגור אז כנראה נשרפה יציאה של אחד הצלינדרים בכוהיל הכפול - נדיר בדגם הזה אבל כבר ניתקלתי בזה גם .

הפתרון בעם זה זה הוא רק החלפת סליל ההצתה הכפול.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

חיים, אם קיימים שני סלילי הצתה ואחד מהם תקול אז שני צילינדרים לא יקבלו ניצוץ, ולא כמו במקרה הזה שרק בצילינדר אחד.

אלא אם כן קיימים 4 סלילי הצתה.

אם קיימים שני סלילי הצתה וניתן להחליף את חוטי ההצתה אז הייתי מנסה להחליף את החוטים ובודק/מחליף את הפלאגים בהתאם למצבם.

פורסם

איפה נמצאים סלילי ההצתה המדוברים?

משהו אמר לי שיכול ליהיות שמדובר בתחמוצת שהצטברה בתוך המפלג. נשמע הגיוני?

האם כדי לפתוח את המפלג בעצמי או שעדיף שלא וללכת לחשמלאי רכב?

• תוכן חדש...