Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באחת המכוניות בעיה עם סוככי השמש.

הם בסדר אבל החיבור שלהם לאוטו עצמו די דפוק, אז אי אפשר ממש להשתמש באחד מהם.

חוץ מזה, החלק העליון של השמשה לא כהה אז נכנס המון אור כל הזמן.

חשבתי על לשים מין סטיקר של פס בצבע האוטו בחלק העליון מבפנים.

הרעיון הוא משהו כמו זה שבתמונה אבל מבפנים ובלי משהו כתוב, ככה שלא ממש יראו את זה מבחוץ.

ככה פשוט יהיה פחות שטח של שמשה אבל אני לא אראה כמו איזה ערס.

האם זה חוקי?

nismowindscreenstripedecal.jpg

פורסם
כן, סוכך שמש כזה על וולוו?

למה שאני לא אשים פשוט וילונות מאחורה ואעבור להתנחלות?

כי הוולבו שלך חדשה מידי והיא לא סטיישן

:lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ראיתי בכמה מכוניות שהפס הזה הוא בעצם הדבקה{פשוט חתיכה מאותו חומר שמדביקים על החלונות מאחורה,חלונות שחורים}

ויש את הפס השחור המקורי שנראה כאילו זה למעשה ספריי כזה וזה מבחוץ ,לעיתים אף בצבע טורקיז כהה, כמו הבמוו שלמעלה והתמונה שהעלה פותח השרשור.

אפשרי לעשות את הפס הזה לא על ידי הדבקה,יענו שיראה כמו במקור?

פורסם
ראיתי בכמה מכוניות שהפס הזה הוא בעצם הדבקה{פשוט חתיכה מאותו חומר שמדביקים על החלונות מאחורה,חלונות שחורים}

ויש את הפס השחור המקורי שנראה כאילו זה למעשה ספריי כזה וזה מבחוץ ,לעיתים אף בצבע טורקיז כהה, כמו הבמוו שלמעלה והתמונה שהעלה פותח השרשור.

אפשרי לעשות את הפס הזה לא על ידי הדבקה,יענו שיראה כמו במקור?

פשוט תלך לעושה מדבקות כאלה ותבקש שישים, שתי מדבקות כאלה.

(יראה כמו השחמה)

זה חוקי לגמרי, אף שוטר לא ינג'ס לך, בטסט לא יכשילו אותך.

זה המקביל החוקי לסוכך השמש.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

איה איה, אל תכה, אל תרביץ לי זה כואב :lol:

הכוונה שלי הייתה, שכ"סוכך" לשמש, בדיוק כמו המדבקות האלה ששמים עם הפירמה של הרכב, מותר ואפשר לשים את המדבקות שעליהן דיברתי, כסוכך שמש. לא על כל החלון, בוודאי שלא.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

מותר מותר מותר!

(אל תתווכח, תבדוק)

אצלינו אפילו לשוטרים ברכבים הפרטיים שלהם יש את זה.

אני לא יודע איפה אתה גר שאצלכם זה אסור, אבל אצלינו לא רק שזה מותר, זה גם עובר טסט.

חבר ערך פעם טסט לרכבו, והבחור בטסט שאל אותו: איפה עשית את המדבקה? חברי ענה לו והוא אמר: נפלא, כשאני מסיים את העבודה אני נוסע לעשות לי גם אחת.

• תוכן חדש...