Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלשום בבוקר נכנסתי לרכב, מסובב המפתח - ואין הנעה. גררנו את הרכב לחשמלאי; אחרי יומיים של עבודה על הרכב, המסקנה היא - בעיה באימובילייזר (המקורי). יש לנו מפתח אחד ועוד מפתח רזרבי שבור - ניסינו עם שניהם (הצ'יפ נמצא בראש של המפתח, אז בתיאוריה אפילו אם רק הצ'יפ במפתח השבור תקין אפשר לקרב את השבור לסוויץ' ולהניע עם השלם) ואין הנעה, כך שנראה שהבעיה במחשב האימובילייזר עצמו, למרות שאין ממש דרך לדעת את זה בוודאות...

הלכתי בעצת החשמלאי למוסך המרכזי של הונדה (יש שניים בירושלים שאני מכיר) שם הבהירו לי שאפשר לאפס את האימובילייזר בקלות - אם יש לי את ה"מפתח האדום". זה בעצם מפתח המאסטר עם הקוד של האימובילייזר. מיותר לציין שאין לנו את המפתח הנ"ל. בהעדר המפתח האדום נאמר לי במוסך שיש להחליף את מחשב האימובילייזר, מה שכרוך בהוצאה של כ-2500 ש"ח...... icon_redface.gif

האם באמת הפתרון היחיד הוא להחליף את כל המערכת? קשה לי להאמין שאין שום דרך "לעקוף" את האימובילייזר - הרי בכל יום נגנבות עשרות מכוניות ממוגנות. מישהו מכיר דרך אחרת לטפל בנושא?

פורסם

קשה לי להאמין ששני המפתחות במקרה יצאו מקידוד... ואפילו אם כן, לפי מה שהבנתי צריך את מפתח המאסטר (או לפחות מפתח רגיל מקודד נכון) כדי לקודד מפתחות חדשים.

מישהו מכיר אולי בעל מקצוע שממש מבין בנושא הזה? עדיף בירושלים...

פורסם

קודם כל זה אפשרי בהחלט ולא בגלל המפתחות אלא בגלל המחשב של האוטו, לעיתים בניתוקי מצבר או באיפוס מהסוג הזה זה יתכן.

תברר עם שוקי מ"פאר מנעולים" אולי הוא יוכל להגיע לירושלים ולקודד מחדש מפתחות.

פורסם

נסה את הבחור הזה -

יגאל מנעולים 054-3311012 הוא מגיע עד אליך והוא מקצועי ביותר בדברים האלה.

אני נתקעתי עם הסיוויק לפני כחודש לאחר שנאבד לי המפתח בעבודה. היה ברשותי רק מפתח "גולם" ממתכת ללא צ'יפ. יגאל הגיע עד אלי תוך פחות מחצי שעה, שיכפל מפתח, קודד אותו לרכב בעזרת מחשב ושלח אותי לשלום. יש לו פתרונות גם למצבים שנותרת בלי מפתחות כלל וכו'..

אציין גם שיגאל יצא יותר זול מפאר מנעולים (שדרשו מחיר גבוה משמעותית גם מזה שדרשו בחברה, ולאחר שידעתי אותם בזה, הסכימו להוריד 50 ש"ח אך עדיין היו יקרים יותר).

בהצלחה.

• תוכן חדש...