Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע המזגן הפסיק לקרר. כאשר אני מכבה אותו ומדליק מחדש הוא מקרר למשך כרבע דקה.

חשבתי שחסר גז, אך בבדיקה נאמר לי שיש מספיק גז במערכת והבעיה נובעת מכך שהמדחס לא יונק ועל כן צריך להחליף שסתום במדחס. עלות התיקון כ-1000 ש"ח.

השאלה שלי היא האם האבחון סביר ואם כן האס מחיר התיקון סביר.

תודה לעוזרים!!!

פורסם

האם הרכב מצוייד בבקרת אקלים ? איזה שסתום בדיוק יש להחליף (בלי תשובה מדוייקת קשה לתת הצעת מחיר).

בכול מה שקשור למערכת מיזוג אוויר ברכב מודרני הייתי פונה למוסך נוסף שיש ברשותו ציוד איבחון ממוחשב לשם בדיקה ייסודית של המערכת.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין בקרת אקלים.

במוסך נאמר לי רק שהמדחס אינו יונק וככל הנראה צריך להחליף שסתום. מה שאומר להוציא את המדחס להחליף שסתום ולהרכיבו לאחר מכן. האם תקלה מסוג זה יכולה להתגלות במחשב של מוסך מורשה?

• ספונסר פורום
פורסם

מדובר בשסתום הספיקה שנמצא בתוך המדחס

המחיר בסדר גמור רק תוודא שמדובר בשסתום מקורי של סנדן

כי אחרת אתה תחזור על הפעולה הזאת מהר מאד .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...