Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים אני עובד על קניית רכיבים לשדרוג המערכת שיש לי כרגע ברכב.

לפי הדרישות שלי אני צריך לקנות מגבר מונובלוק והומלץ לי על מגבר של רוקפורד מדגם R500.1

המחיר שלו טיפה יקר לי ולכן הציעו לי הצעה של מגבר שהוא בעצם אותו דבר רק של חברת הבת של רוקפורד רק עם הבדל במחיר - LIGHTING AUDIO. רציתי לדעת איזה דגם שלהם משתווה לדגם של המגבר שרשמתי והאם הוא טוב, אני מרים איתו סאב של KICKER CVR 12

תודה לעוזרים

פורסם

יש שני סוגים של מגברי מונובלוק לייטנינג אודיו בטווח המחיר שלך

הדגם החדש Lightning Audio S4.500.1 מוציא 500RMS ב-2 אום

הדגם הישן Lightning Audio B2.350.1 מוציא 350RMS ב-2 אום

פורסם

אני יכלתי לקבל את הדגם החדש של הלייטינג אודיו ב800 ש"ח אבל אמרו לי לא להתקרב אז אני חושב לקחת את הסרווין וגה, מה אתם אומרים עליו?

פורסם

מניסיון עם מגברי ה B350 של לייטנינג אודיו, הם מעולים, ונותנים תמורה נהדרת למחיר.

ניסיתי אותם עם כמה סאבים ותמיד אמרתי שהתוצאה שווה את ה- 800 שקל למגבר חדש.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...