Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בימים אלה אני חושב על רכישת רכב חדש.

הרכב ישמש אותי לנסיעה יומית לעבודה. מכיוון שהמסלול שאני עובר כל יום בדרך לעבודה וחזרה הוא מתיש (חולון-רעננה עם הפקקים המעצבנים של איילון וצומת חולון), הכי חשוב לי שנוחות הנסיעה ברכב תהיה הכי גבוהה שניתן.

הדרישות האחרות שלי הן שהרכב יהיה איכותי (לא אוהב קוריאני), מרגיש חזק ומתנהג טוב.

תקציב כאמור הוא 120,000 ש"ח. העדיפות היא לרכב חדש.

בינתיים חשבתי על הפג'ו 308. מישהו יכול לספר איך היא מבחינת נוחות? ומבחינות אחרות (איכות תא הנוסעים, כוח מנוע, התנהגות)?

והאם יש אופציות אחרות אשר מתאימות לדרישותי?

בתודה מראש,

גל.

פורסם

308 מכונית נוחה למדי, תא הנוסעים איכותי מאוד, המנוע עצמו בסדר אבל תיבת ההילוכים קצת פוגעת בביצועים שלו. התנהגות הכביש טובה אבל די מנותקת.

רנו פלואנס נוחה מאוד גם היא, התנהגות התיבה קצת עדיפה אבל איכות הפנים פחות טובה והמנוע חלש יותר.

סובארו B3 מאוד נוחה, אבל זה בעצם היתרון היחיד שלה - בשאר המובנים היא מיושנת.

הפוקוס גם נוחה מאוד והיא גם מכונית טובה, אבל מוחלפת בקרוב ולכן מומלץ לחכות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מאמין שה-207 בשל היותה רכב קטן תהיה הרבה פחות נוחה לנסיעות בין-עירוניות מכל רכב משפחתי.

אני מעדיף לשלם עוד קצת ולעלות בקטגוריה, ולקבל את השידרוג הטבעי בנוחות.

רוני, האם יש תאריך יעד להחלפתה של הפוקוס? אם זה צפוי בעתיד הקרוב, וזו המכונית שעונה על הצרכים שלי בצורה הכי טובה, אין לי בעיה לחכות.

מה לגבי הפיאט בראבו? איך הגיר הרובוטי שלה? זוהי לא תיבה כפולת מצמדים נכון? כי שמעתי שפיאט פיתחו אחת כזו...

פורסם

ה-207 דווקא נוחה בהחלט ובהנחה ואתה לא מושיב הרבה פעמים אנשים מאחור היא, או קטנות אחרות, עשויה להיות נוחה לא פחות ממשפחתיות (למשל הקליאו מאוד נוחה, וגם הפיאסטה).

פוקוס - לא יודע כרגע מתי תגיע החדשה.

בראבו - בהחלט נוחה ונעימה, ומספקת חווית נהיגה שלא תמצא בתקציב הזה בסגמנט המשפחתיות בזכות המנוע. עם זאת, הגיר הוא חד-מצמדי ובוודאי לא מתאים לכל אחד. חובה לעשות נסיעת מבחן לפני.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חבל מ 2 סיבות:

1) הבחור כתב שהוא הולך לעמוד כל הזמן בפקקים

2) זו השנה האחרונה בה היבואן מביא את הדגם הזה, משנה הבאה אם הנתי נכון ייכנסו רק מנועי TSI

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מה שנאמר מעלי מדויק.

בנוסף, אני באמת לא מבין את מי שקונה גרסה בסיסית, חלשה ועירומה מאיבזור של הגולף ב-120,000 שקל, כשיש אלטרנטיבות טובות בהרבה במחיר זה. חבל שהיבואן בוחר בתמחור כל כך חסר פרופורציות.

בינתיים על הפרק ה-308 והבראבו.

אני מקווה לקבל התרשמות מהתיבה הרובוטית של הבראבו בנסיעת מבחן שבוע הבא.

האם ישנן עוד אופציות שלא עלו?

פורסם

למרות שפסלת קוריאניות אני ממליץ ך לגשת לאולם התצוגה של יונדאי ולהתרשם מה-I30, אני חושב שדעתך תשתנה.

גם את מאזדה 3 כדאי שתבדוק, במיוחד בגירסת ההאצ'בק.

בהצלחה.

• תוכן חדש...