Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב בכותרת.

הרכב כאילו שוכח להכניס להילוך ראשון.

למה הכוונה? הנה דוגמה:

נסעתי ביום שבת לת"א. (נסיעה של חצי שעה). הרכב עמד כשעתיים ולאחר מכן נסעתי בתוך העיר.

בכל רמזור/עצירה שעשיתי, הייתי מרגיש כאילו אני ברכב ידני. הייתי נותן גז ולאחר שניה או שתיים ההילוך היה משתלב, הייתה "מכה" כשההילוך הראשון השתלב, ורק אז הייתי יכול להתחיל בנסיעה. לא רק במצב אוטומט ההילוך הראשון לא השתלב. גם במצב טיפטרוניק הראשון לא השתלב, אלא לאחר שניה או שתיים ועם "מכה".

כדי לא לזרוק את הרכב לים מהעצבים, פשוט שמתי את תיבת ההילוכים על מצב "שלג". (מצב בו תיבת ההילוכים מתחילה מהילוך שני, כך שאין התייחסות להילוך הראשון.) אמנם הייתה פתיחה איטית, אבל לא הייתה את המכה.

בעיה נוספת, רק שאני לא יודע אם זה קשור לגיר.

בהילוך שני, כאשר אני נותן גז, יש השהיה בתאוצה של שניה או שתיים, כאילו הורדתי את הרגל מהגז ואז התאוצה ממשיכה כרגיל. אין לבעיה הזו כל קשר לבעיה שלמעלה. זה קורה כל הזמן. זה גם לא קורה בסל"ד ספציפי. אם אני לוחץ על הגז במקסימום, אז זה קורה בסל"ד גבוה יותר (4K-5K). אם הנסיעה היא רגועה, זה קורה גם בסל"ד נמוך יותר. (2K-3K)

• תוכן חדש...