Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני לפני רכישת סט קומפוננט.

מכיוון שהמפגש מרכז הבא יערך בעוד זמן רב יחסית, הייתי מעוניין לשאול אם אחד מהחברים כאן יוכל להזמין אותי לתצוגת תכלית של סט הקומפוננט שברשותו :)

הסטים שחשקה נפשי בהם הינם:

- Morel Dotech/Hybrid Ovation

- Focal K2P

- Hertz (תסלחו לי על הבורות, אבל אני לא מכיר דגמים ספציפיים של הרץ. אני אשמח אם תציעו משהו שהוא בהתאם לרמת הסטים הנ"ל מבחינת המחיר)

אם יש סט אחר שהייתם גם מכניסים אותו לרשימה (והוא בטווח המחירים פחות או יותר של הסטים הנ"ל) - אני אשמח לשמוע!

אני אחפש כמובן אלטרנטיבות ביד 2, על מנת להוזיל עלויות.

סטים עם תג מחיר של ההייבריד / K2P הם קצת יקרים לי, אבל אני אנסה למצוא אותם בלוחות יד 2, לכן הם גם פחות או יותר באים בחשבון.

אני גר בת"א ונייד בכל הארץ (כל סופ"ש אני בצפון/בדרום הארץ ובמהלך כל השבוע במרכז)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם
מוכן לנדב את המורל הייבריד שלי להשמעה.

אני יותר מאשמח! (זו אגב, האופצייה העדיפה עליי מבין כולם כרגע, כי מאז ומתמיד הייתי עם טמפו / פולס ואהבתי את הסגנון)

הייתי מעוניין גם לשמוע סטים כמו הפוקאל K2P, למרות שמבחינתי הטוויטרים שלהם בלתי נסבלים (וזו בעיה, כי מבחינתי הטוויטרים של מורל [MT11] עדינים מדי - אני מחפש משהו באמצע)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

אם אתה מחפש סט שהוא שילוב של בין פוקל למורל תשמע סטים של היבריד אודיו ( איימיג'ין , קלארוס )

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

תוכל לשמוע את הHSK165 שלי בירושלים או במפגש הבא (מרכז או דרום, אני מגיע לשניהם), יש לקחת בחשבון שהיא עוד לא מכוונת בכלל.

אף על פי כן, התוצאה מאוד יפה, יש carpc אז איכות הצליל מאוד גבוהה ועוצמתית, ההתקנה בוצעה עם איטום וטבעות כמו שצריך וברכב אקוסטיקה טובה מאוד (אפילו טובה מידי - מנסה להילחם בהד)

פורסם

בשמחה אשמיע לך את הסט של הרץ MLK 165

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

תודה רבה על ההיענות חברים :)

שגיא - האם ההבדלים בן הקלארוס לאימג'ין ממש גדולים?

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

לא שמעתי עדיין את האיימג'ין אבל מביקורות של אנשים הוא סט טוב שנותן תמורה גדולה למחיר.

הקלארוס הוא אחד המידבאסים הכי טובים ששמעתי ובשילוב שלו עם טוויטר מסידרת הלגטייה l1v2 \ l1pro אתה מקבל סט שתי חלקים לא פחות ממעולה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

משיחה מאוד מעניינת שהייתה לי עם אדי (lanosforce) במפגש מרכז האחרון,

אני למדתי שני דברים: אחד, המידבאס של האימג'ן והקלארוס לפי דעתו נשמעים אותו דבר, ההבדלים הם רק בעיצוב וחומרים וכמובן מחיר.

שתיים, אם כבר L1 אז או V2 או PRO, להתרחק מהV1.

אני נוטה להאמין לאדי, למרות שהייתי רוצה לשמוע את ההבדלים בעצמי כדי להיווכח בכך באמת.

אם אתה רוצה לשמוע את הMT11 שמורכב אצלי כרגע אתה לא תאמין שהוא יודע לצרוח ככה.

יש עכשיו ביד שניה מכירה של שני זוגות מידבאסים של K2P, תבדוק את העניין.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

ה MLK3 לא עולה בערך פי 4-5 מהתקציב שלו? ד"א, זה אחד הסטים היותר מדהימים ששמעתי.

אתה מוזמן לשמוע אצלי SEAS LOTUS PERFORMANCE, אך עקב תוכניות בעתיד, לא ודדתי את הדלתות ותוכל להתרשם יותר ההטוויטר ואופי הסאונד הכללי מאשר מכלול ביצועי הסט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם יש סט אחר שהייתם גם מכניסים אותו לרשימה (והוא בטווח המחירים פחות או יותר של הסטים הנ"ל) - אני אשמח לשמוע!

)

הוא כן נתן תקציב ^^^^

בשיפוצים...

• תוכן חדש...