Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח ושנה טובה לכולם,

אני לא יודע איך להגדיר או לקרוא לתקלה הזו אבל התקלה היא שהמכונת קרח מוציאה המון קרח כמו שרואים בתמונות,

או שמידי פעם הקרח הופך לנוזל מוצק ולא לקוביות.

מה הבעיה ? מישהו מכיר ?

IMG_1394.jpg

IMG_1396.jpg

Suzuki Jimny

פורסם
הקרח הופך לנוזל מוצק

נוזל מוצק ? הכוונה לגוש קרח ? כנראה נמס ושוב קפא.

לענין המשך ייצור קוביות, גם כשהמגירה מלאה - ישנו מנוף, שכשהמגירה מלאה והוא מתרומם המקרר מפסיק לייצר קרח. כנראה שאצלך הוא תקוע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תשמח שזו הבעיה. לי יש מקרר BEKO. חתיכת זבל כזה לא ראיתי מעולם והשרות של היבואן בהתאם. היו אצלי טכנאים כבר שלוש או ארבע פעמים, כולל "טכנאי בכיר" שמבין בקרור בערך כמו הבן שלי, כמובן שלא הצליחו לתקן את הבעיה (המקרר בן פחות משנתיים) לבסוף נאלצתי להזמין על חשבוני טכנאי פרטי שמצא פתרון חלקי אבל בשונה מטכנאי השרות של היבואן, לפחות נראה שהוא יודע מה עושה. דבר אחד ברור לי, מוצר שנותן השרות לו היא חברת "ברימאג", לא אקנה בימי חיי.

פורסם

גם אצלי במקרר זה קורה וזה מה שאני עושה:

1) זורק את כל הקרח הישן לגינה, כי גם ככה הוא זבל ולא יצא טוב דרך הפתח.

2) תכבה את הכפתור של הייצור קרח ליום יומיים.

3) תפעיל אותו שוב

4) מדי פעם תשים לב שאם יש לך הרבה קרח אז פשוט תכבה את המכונה שלא תייצר יותר קרח

Polo 2012

פורסם

+7000 - את הבקו שלי קניתי ללא מייצר קרח כי ידעתי שהוא עתיד להתקלקל. להפתעתי הנירוסטה החלה להחליד (!) תוך שנה, ומגרות הפלסטיק הפריכות נשברות אחת אחת.

הבעייה שברימאג הוא גם היבואן של מקררי LG.

:turn-l:
פורסם

לכל מוצר שנמכר היום בארץ יש מוצר של יצרן אחר. מהנסיון (המר) שלי עם (של מה שהם קוראים שרות, אבל בפועל זו חרפה) חברת ברימאג, אני לא מתקרב למוצר שהם נותנים לו שרות. אני יכול לכתוב ולתאר מה שארצה ותחשבו שזו הגזמה, אבל רק מי שהתנסה על בשרו בחוויה האיומה הזו, יוכל להבין את זה. פשוט שומר נפשו (וכספו) ירחק!

פורסם

+1 על ברימאג והשירות שלהם דיגיטל אייג. לעולם לא אקנה מוצרים נוספים שלהם. נסיון מאד רע עם השירות שלהם על מקרר LG.

• תוכן חדש...