Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה בהונדה שלי התחיל להבהב טיפה לוח שעונים.

בקושי רואים - אבל בגלל שעוד מעט מסתיימת תקופת האחריות החלטתי להגיע שיבדקו.

אחרי כמה וכמה חקירות הגיעו למסכנה שזה קורה בגלל גשר דיודות שיושב על האלטרנטור.

בגלל שגשר דיודות הזה אינו מק"ט נפרד ולא ניתן להחלפה (זה מה שנמסר לי ע"י מוסך מרכזי) אם שלחו את האלטרנטור כולו למקום חיצוני להחלפת הדיודות בלבד.

האם זה פתרון סביר עבור רכב שעדיין באחריות? (החודש הוא יהיה בן 3).

אני מבין שזה יותר זול מהחלפת כל האלטרנטור - אבל אני אישית מרגיש לא בטוח לגבי שיפוצים כחול/לבן ולא יודע מה יקרה כאשר בעיה תחזור/תחמיר בעוד כמה חודשים כאשר הרכב כבר יהיה לא באחריות.

פורסם

שיפוץ אלטרנטור לא תמיד מבוצע בחלקים מקוריים, לרוב מרכיבים חלקים סיניים, כגון גשר דיודות או ווסת.

לפי דעתי ההיתי מבקש חדש ולא משופץ, אם אתה באחריות ייצרן.

פורסם

אם בקטלוג היצרן אין את החלק בנפרד, על היבואן להחליף לך אלטרנטור מכלול - לכל היותר משופץ בבית המרושת. בשום פנים ואופן לא אלטרנטור משיפוץ מקומי.

פורסם

אומרים לי שהם חייבים להחזיר את הרכב למצב תקין - אז החזירו וזהו.

בספר טכני הראו לי שניתן לשפץ אלטרנטור ולהחליך RECTIFIER ASSEMBLY שיושב על האלטרנטור מאחורה.

כמו כן נותנים אחריות על התיקון.

מה באצם מחייב אותם לשים אך ורק מכלולים חדשים מהניילון?

• תוכן חדש...