Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר משהו כמו שנה אני וכמה חברים שלי מקבלים בכל שבוע 5-6 הודעות SMS לפלאפון מכל מיני מועדונים שאף פעם לא ביקרתי בהם ואף פעם לא היה לי שום קשר כלשהו אליהם. עד עכשיו אפשר לומר שדי הבלגתי (כן, שנה שלמה הבלגתי :oops:), אבל בזמן האחרון הכמות עלתה וזה כבר באמת מתחיל לעלות לי על העצבים :evil: להתקשר אליהם ולהגיד להם שיפסיקו לא ממש עזר, חבר שלי כבר ניסה לעשות את זה פעמיים וממשיכים לשלוח לו, וגם אם זה היה עוזר, אני ממש לא מתכוון להתחיל להתקשר עכשיו ל15+ מועדונים שונים ולבקש שיורידו אותי מהרשימות תפוצה שלהם.

עד כמה שאני יודע, יש חוק בדיוק נגד הודעות כאלה, וההודעות האלה נכנסות בקטגוריה של הודעות ספאם (לא נעשה באישור שלי+נשלח למטרה מסחרית), יש טעם בכלל לנסות לתבוע? או שאני נאיבי מדי? (כל ההודעות עדיין שמורות על המכשיר אם זה משנה)

פורסם

החוק אומר שניתן לתבוע בסכום קטן של עד כ-1000 ש"ח ללא הוכחת נזק.

נסה את מזלך בבית דין לתביעות קטנות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה זה יש לך קייס?

תשמור את הודעות ה SMS ולך לתבוע.

הזבלים ששולחים את הודעות הזבל צריכים להחתים אותך על אישור לשליחה.

אם תתבע אותם הם יצטרכו להביא את האישור הזה.

איפה כאן הבעיה?

15 אלף שקל זה יופי יופי.

פורסם

דבר אם חברת הסלולר שלך הם יכולים לחסום את כל שליחת ה SMS מחברות לא מוכרות אליך.

הודעות רגילות ימשיכו להגיע אליך כרגיל אך לא מחברות פירסום.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מיכאל, אתה יכול לפרט?

איך הם יודעים לסנן הודעות?

מה קורה במקרה בו אני מקבל הודעה מאיזה טמבל שהיה איתי בבסיס והוא מתשמש בתוכנה לשליחת 1000 הודעות בו זמנית מהנייד שלו כביכול? (כל היחצ"נים המזד$%ם האלה!)

פורסם

אין לי מושג איך הם עושים זאת כמו שאני לא יודע איך המחשב מסנן אימיילים, בעבודה שלי אנחנו שולחים הודעות עידכון כל בוקר ללקוחות, לקוחות רבים לא קיבלו במשך הזמן את ההודעות ואנחנו לא ידענו מה הבעיה, מסתבר שגם החכמים מחברות הסלולר לא ידעו שיש להם את הסינון הזה, עד שנפלנו על טכאי בסלקום שיידע אותנו על הסינון.

כיום רוב הנציגים מכירים את החסימה ויש לדבר איתם כדי להפעילה/ להורידה/ לאפשר מפרסמים מסויימים (עידכוני בנק)

יש להם רשימה עצומה של כל שולחי הודעות הפרסום והם מטרלים את כולה, ומשחרירים את מי שאתה מבקש.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הבעיה היא שהSMSים נשלחים כל פעם ממספר סלולרי רגיל לגמרי של היחצן וכל פעם זה ממספר אחר, ככה שהשירות של חברות הסלולר לא ממש יעזור.

עוד בעיה היא שזה מכמה מועדונים שונים כמו שציינתי (למרות שהרוב זה משניים ספציפים - אבאלה ובלו בר), והבנתי שבתביעה בבית משפט לתביעות קטנות אפשר לצרף כמה נתבעים, השאלה איך עושים את זה...

כנראה מה שאני יעשה הוא לפשפש עוד קצת בנושא ובסוף להפגש איתם בבית משפט, הגיע לי עד כאן :evil:

• תוכן חדש...