Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפורים ל206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשפיג'ו או כל יצרן אחר בונה מנוע הוא מכייל אותו כך שיעבוד טוב גם במקומות בהן הדלק נחות.

כי אם מראש הם היו מאחרים טיפה את ההצתה ומעלים את הלחץ במזרקים אז יש מצב שהאוטו בתדלוק של 92 אוקטן באיזה תחנה שכוחת אל בצפון היה מצלצל כמו שעון מעורר.

אבל אם אני מתדלק בדלק איכותי מראש שלא יגרום לדטונציות. למה לא לאחר את ההצתה קצת ביחוד שעכשיו עם קיט יניקה הרכב גם נושם יותר אויר.

וככה להוציא עוד כמה סוסונים מהמנוע.

אם אני ארצה לעבור לתדלק ב98 אז אפשר לאחר עוד יותר את ההצתה ולהוסיף עוד כמה סוסים ועדיין לא לפגוע באמינות הרכב.

אחרי שראיתי מנוע כמו שלי מוגדש ב0.7 על מנוע סגור בלי חיזוקים ונותן חזק בראש לכל מיני מתחרות מסוגו ובמשך יותר משנתיים אין שום תקלה באמינות הרכב אז כנראה שהמנוע הזה הוא מספיק עמיד וחזק לשיפורים.

אם כבר, מעשירים את התערובת על ידי הגדלת זמני הפתיחה של המזרקים.

אתה מתכוון לקידום הצתה בחלק השני של התגובה שלך, לא לאיחור. אם ,תאחר הצתה תקבל פחות כוח ויותר EGT שיהיה ממש נעים לממיר שלך. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...