Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגובה לעיניין S2000 ישראלימו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם ממש מצחיקים (ישראלימו).

הגטס האומללה שהייתה לי לא מזמן עברה התעללות הרבה יותר נוראית ושרדה והמשיכה לבעוט במרץ (הכל יחסי) במשך 100K ק"מ עד שמכרתי אותה - וגם אז בבדיקה יצאה במצב מעולה...:roll:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקרה סטנדרטי של הוצאה מכובדת שמחפשת כתובת.

היו לא מעט דיונים בנושא, יש הבדל בין להשתמש חזק ובגבולות השימוש שמתיר היצרן לבין לעשות שטויות ונזקים של חבלן.

אני מניח שלעולם לא נדע את האמת אבל שני עו"ד הולכים להרוויח כמה לירות בויכוח הזה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

ונניח שהסל"ד היה גבוה מידי, אני שואל עכשיו מתוך סקרנות:

במזדה לנטיס 1.8 ידנית שנת 99 שהיתה לי, היה מנתק הצתה. להונדה אין?

בפיג'ו שנת 93 שהיתה לי, אם היית מכניס להילוך לא נכון - הוא היה קופץ. בהונדה לא?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר, כל הסיפור כאן חסר פרטים, שום דבר לא סופר כמו שהיה, שתי הצדדים מדברים בלי סימוכין, שיהיה להם את האומץ לספר את האמת היחידה, אז כנראה נבין את הכל ולמה המנוע שפך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

היה נחמד אם הנושא שנפתח היה מגובה בפרטים רלוונטיים ומעניינים כמו- כמה קמ' יש לרכב, הטיפולים שעבר, היקף האחריות שמעניק היצרן וכמה קמ' עבר אצל השוכר האחרון (שמסומן על ידיכם כאשם) ואצל זה שלפניו.

סה"כ מדובר כאן רכב שיכל ואמור לעבור התעללות של כמה ימים ברינג ע"ב קבוע, גם יגאל אלון ב160 לא חייב להסתיים על גרר.

יש גם המון חורים באופן שהשוכר מתאר את מעמד קבלת הרכב ומצבו, רוב המדפדפים כאן לא היו חותמים על סופ"ש עם גטס אוט' שנשמעת ככה.

נ.ב: די לטחון את עניין מנתק ההצתה, ממש לא רלוונטי לטענת הנזק וכביכול טעות השימוש.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

טוב הייתי חייב להגיב..

בתור אחד שמכיר אישית את gwe (גלעד וקסמן) ויודע על פועלו והבנתו בתחום, אני יכול להגיד שלכל מטבע יש 2 צדדים חברים ובתור חבר וואלה לא מתאים להשאיר חברים בשטח! :)

אני לא מכיר את החברה ישראלימו אישית פרט לכך שיש לי ידידה מאוד טובה שהיא נהגת שם ועל המוניטים של החברה הנ"ל,

שהיא חברה שהולכת יותר לקראת הלקוחות יותר מאשר חברות אחרות.

מה זה משנה s2000,יונדאי גטס או סוסיתא...מכל הסיפור כאן משהו מוזר נראה לי..

אם המנוע מצלצל למה אתה לוקח אותו?

אם עדיין המנוע מצלצל אחרי שהודעת על כך איפה התיעוד?

ובכלל אפשר לבוא לספר סיפורים כמה שחברות השכרה דופקות את הצרכן אבל מה עם הסיפורים על אנשים שמשכירים רכבים וסליחה על הביטוי הופכים אותו לפרוצה ולא מכבדים את החברה שהשכירה להם?

ואם באמת האוטו נסע ב150 קמ"ש דיי בקלות אפשר לשבור מנוע!ניחוש איך?

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם
בר, כל הסיפור כאן חסר פרטים, שום דבר לא סופר כמו שהיה, שתי הצדדים מדברים בלי סימוכין, שיהיה להם את האומץ לספר את האמת היחידה, אז כנראה נבין את הכל ולמה המנוע שפך.

צודק!

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם
ונניח שהסל"ד היה גבוה מידי, אני שואל עכשיו מתוך סקרנות:

במזדה לנטיס 1.8 ידנית שנת 99 שהיתה לי, היה מנתק הצתה. להונדה אין?

בפיג'ו שנת 93 שהיתה לי, אם היית מכניס להילוך לא נכון - הוא היה קופץ. בהונדה לא?

מי דיבר על מנתק הצתה ?

אם מורידים הילוך מחמישי על המנתק לשלישי, הסל''ד יעבור את הקו האדום (בלי קשר למנתק, הוא מנתק).

פורסם

לכל מנוע יש אפשרות לשתק את המנוע מהגיר למנוע אך לא מהמנוע לגיר דהיינו אם אתה לוחץ על הגז עד הסוף ולא תפסיק המשתק יעשה זאת עבורך, המנוע לא יודע לעשות זאת במקרה הפוך דהיינו אם תוריד הילוך במהירות לא סבירה ותלחץ על פול גז מן הסתם המנוע יתפוצץ, ישבוק חיים, לא משנה איזה סוג רכב.

פורסם

תעלו כל פלט ממערכת המעקב שתרצו - לא חייב להיות מלא, רק דו"ח עם תאריך, שעה, וכמה פרטים אחרים - רק שנראה שיש אמת כלשהי בדברים.

כפי שנאמר, עוד לא ראינו חלקיק של הוכחה כלשהי לאמיתות הסיפור משני הצדדים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לעולם לא נהגתי בS2000,

אבל מתגובות של אנשים פה בפורום אשר היה בבעלותם או נמצא בבעלותם הרכב,

אני מבין שהאוטו הזה הוא כ"פצצה מתקתקת" כאשר הוא נמצא בחברת השכרה, ממש נזק שעומד לקרות בתאריך לא ידוע.

ואם כן להשכיר אותו אז בביטוח מיוחד על מנת להגן על כל הצדדים במקרה של נזק.

לדעתי זאתי חוסר מקצועיות של חברת ההשכרה אשר לא השכילה ללמוד את הרכב המיוחד הזה על בוריו והופתעה כשהנזק קרה.

ברכב כזה היה עליהם לתת תדריך מפורט בכתב ובעל-פה לשוכר + ביצוע ביטוח שכולל נזק במנוע כתוצאה מover-revving.

זה הרי ברור לכולנו שמבחינת חברת ההשכרה התחזית הייתה צריכה להיות שכל הנהגים שיגיעו אליהם נוהגים ביום יום במאזדה ליסינג אוטומטית ויפספסו הילוך לפחות כמה פעמים בתוך תקופת ההשכרה כאשר אחת מהפעמים תהיה בover-rev חמור יותר/חמור פחות.

עכשיו קחו את ההנחה הזאת עם הרגישות של הרכב, כמו שנאמר כבר מספיקה פעם אחת כדי שבהמשך הדרך מתישהוא המנוע ייקרוס ויש מתכון לחגיגה בבתי המשפט. (מחיפוש שביצעתי בגוגל הבעיה מוצפת וידועה, בעלי S2000 AP1 כולם אוכלים סרטים על זה בעצמם ראו ערך AP1 cracked valve retainers)

בנוסף, אם ה-over-rev הראשון קרה עוד אצל אחד מהשוכרים הקודמים והשוכר הנוכחי קיבל רכב עם מנוע שעומד לקרוס בזמן לא ידוע מלכתחילה זאתי רשלנות גדולה בתחזוקה מצד החברה אשר הייתה יכולה לגרום לתאונה והייתי שוקל תביעה מנגד.

גילוי נאות, אינני מכיר אף אחד מהצדדים אך מחפש בנרות S2000 כחדשה מהשכרה במחיר טוב לאחר החלפת מנוע (שהורכב על חלקיו בארץ?! עם כל הכבוד ליבואן, אי אפשר שיפנים יעשו את העבודה ויישלחו לארץ מוכן להרכבה?).

(בצחוק, אני נהנה כל יום מה-DSG שלי לפחדנים, והוכחה לכל מי אמר שגיר רובוטי מתוחכם זה מפחיד כי לא ידוע מה יצוץ לך מחר? נכון, over-rev ובעקבותיו מנוע גמור לא יצוץ.)

בהצלחה, מקווה שהעסק הזה איכשהוא ייפתר בעזרתה של הונדה עם כמה שפחות נפגעים משני הצדדים.

פורסם

לפותח השרשור,

בתור אחד שמעיד על מיקצועיות חברת ישראלימו אתה קצת סותר את עצמך.

חברה מקצועית היתה מוציאה הודעה גורפת לכל מי שמעורב בפרשה לא לתת שום תגובה לכך בשום מדיה, לא תחת שם החברה ולא תחת יוזרים פרטיים ושורה לקונית של "מה שאכתוב זו דעתי בלבד ולא תגובה רשמית של החברה".

זה חוסר מקצועיות ידידי.

בניגוד לאחרים שמבקשים מכם להעלות פלט מחשב עם ביסוס לטענות שלכם (חברת ישראלימו) אני אומר שלטעמי אין צורך להעלות שום פלט מחשב לפה, עם כל הכבוד לנו בית משפט אנחנו עדיין לא.

הדבר היחיד שכן הייתי מאוד רוצה לדעת זה איך מסתיימת הפרשה הזאת.

אם אתם אומרים שיש לכם תיעוד שיחות טלפון, פלט מחשב מנוע ועוד שלל ראיות שמצביעות על כך ששוכר הרכב הוא זה שגרם לנזק במנוע ה-S2000 אז מה אתם בכלל מגיבים פה ? יש בית משפט לעניינים כאלה (והרי מדובר בהרבה כסף,כי זה לא רק עלות המנוע, זה גם הפסד ימי שכירות של הרכב שבמקום לעבוד שוכב במוסך).

אפרופו ימי שכירות, הרכב רשום (כחוק) כרכב מסחרי\השכרה ברשיונות ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שלום לכולם,

ראשיית אני רוצה להודות ולברך את כל מי שבה וחיזק אותנו לאחר התאונה

כל הטלפונים וההודעות,זה מחזק ועוזר.

ענבל אדרי הנווטת המדהימה שלי,בעלת נסיון שהרגיעה אותי

והחזירה אותי לקרקע...וכמובן המשפחה.

יותר מדי כרגע אין לי מה להגיד,הרכב נכנס למיון וניתוח

ואני קצת בתסמונת של שוק והלם עם פלאשבקים.

בהמלצת ענבל לחזור לשטח מייד.

תודה לכולכם על התמיכה אנחנו מאוד מעריכים זאת

ותודה לספונסר שלי גלעד וקסמן ומותג צאקו על העזרה והתמיכה

טוב הייתי חייב להגיב..

בתור אחד שמכיר אישית את gwe (גלעד וקסמן) ויודע על פועלו והבנתו בתחום, אני יכול להגיד שלכל מטבע יש 2 צדדים חברים ובתור חבר וואלה לא מתאים להשאיר חברים בשטח! :)

אני לא מכיר את החברה ישראלימו אישית פרט לכך שיש לי ידידה מאוד טובה שהיא נהגת שם ועל המוניטים של החברה הנ"ל,

שהיא חברה שהולכת יותר לקראת הלקוחות יותר מאשר חברות אחרות.

מה זה משנה s2000,יונדאי גטס או סוסיתא...מכל הסיפור כאן משהו מוזר נראה לי..

אם המנוע מצלצל למה אתה לוקח אותו?

אם עדיין המנוע מצלצל אחרי שהודעת על כך איפה התיעוד?

ובכלל אפשר לבוא לספר סיפורים כמה שחברות השכרה דופקות את הצרכן אבל מה עם הסיפורים על אנשים שמשכירים רכבים וסליחה על הביטוי הופכים אותו לפרוצה ולא מכבדים את החברה שהשכירה להם?

ואם באמת האוטו נסע ב150 קמ"ש דיי בקלות אפשר לשבור מנוע!ניחוש איך?

אמיר

גילוי נאות ראה בכחול.

אחרי זה אפשר לנסות ולקרוא את הודעתך.

בהודעה אחרי זה , אתה צודק. אין לנו מידע מלא ולכן אין לנו על מה להתבסס.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...