Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגובה לעיניין S2000 ישראלימו

gwa
שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מפרסם יקר ומגיבים נכבדים,

קראתי את כל ההשתלשלות הדברים ע"פ המפרסם ואת התגובות הנכבדות ולא יכולתי להימנע מלהגיב.

אני ממיסדיה ומבעליה של חברת ישראלימו, אך חשוב לי מאוד לציין שאינני שותף פעיל בחברה ולכן תגובתי אינה תגובה רשמית

של חברת ישראלימו אלא שלי בלבד והיא משקפת את דעתי האישית אך בהחלט מבוססת על תמונה שלמה יותר ממה שניתן לקרוא בכתובים על גבי עמוד זה.

מאוד הופתעתי מהודעת המפרסם מכיוון שאני מכיר היטב את החברה והנפשות הפועלות בה ולכן הייתי חייב לדלות נתונים גם מהצד של החברה ולהבין כיצד יתכן המקרה הזה?

מסקנותי התבהרו מאוד. חברה מסודרת כישראלימו לא משאירה פתח לפרצות: השיחות מתועדות, לכל רכב מוצמדת מערכת איתור אשר מצביעה על מקום הימצאו בכל שלב אך גם אני הופתעתי מאוד מרמת הפירוט של הנתונים שנחשפה ע"י ממחשב הרכב ברגע המקרה המצער וגם הקלטה של היסטוריה שלפני המקרה - העברות הילוכים,סל"ד,מהירות ועוד...

עד עכשיו אני מתקשה להאמין כיצד סותרים הנתונים המוצקים של "האח הגדול" והמחשוב המתוחכם את המצגת אשר פרסם כאן לקוח החברה. אך לקוח הוא תמיד לקוח ולכן חברת ישראלימו לעולם לא תתעמת כאן בפרורום הנ"ל. אך אני שבחנתי וראיתי את שני צידי המטבע אומר לכם שהפרסום כאן מכעיס אותי ממש כמו שתקשורת עוינת ישראל אשר מכתימה את שמינו לשוא מכעיסה את כולנו וגם אנו שואלים - היכן ההסברה?? אז במקרה של ישראלימו אני אהיה ההסברה! ישראלימו תתעמת בדרכים המקובלות בבית המשפט,גם על הנזק הישיר לרכב וגם על הוצאת לשון הרע בדבר כתובים אלו.

הנתונים מצביעים באופן גורף על כך שכ 14 שניות לפני הארוע נסע הרכב במהירות של בין 140-156 קמ"ש וזאת איפה רבותי? הרכב הרי שבק חיים ונאסף ע"י גרר ברחוב יגאל אלון פינת אנילביץ' בסמוך להיכל נוקיה והרי כולנו יודעים באיזה יום ומתי נוסעים רכבים במהירות כזו ברחוב יגאל אלון ליד היכל נוקיה ,וזה ממש לא ביום ראשון בבוקר..(אלא במפגש של ימי שישי...)

מה שמותיר את השאלה - מדוע כל ההתכבות והפניות הללו מצד המפרסם לחברת ישראלימו נעשו בשבת ובראשון??? האם מדובר בהכנת "קייס"? עוד חשוב לציין שכל הנתונים בדבר סל"ד המנוע,העברת ההילוכים - מחמישי לשלישי וכיו'ב נקלטו והוקלטו במחשב הרכב ולעומת זאת לא הוקלטה שום תקלה או הדלקת נורת שמן. זו לא דעה שלי- אלו עובדות רשומות. גם מערכת האיתור סותרת לחלוטין את הפרטים לפי איך שתאר אותם המפרסם.

ובכן רבותי, אינני מבין מדוע מעלה כאן על הכתב המפרסם לכאורה עובדות אשר סותרות את כל הממצאים העובדתיים והכתובים ואשר בסופו של דבר יבואו לרעתו..

הסיקו את מסקנותיכם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לא היית רץ וממהר להסכים עם התגובה של הבחור מעלי (עם התמונה של הOWEND)

בכל זאת לסיפור יש שני צדדים ולרוב קורה שלקוח דווקא לא אשם...

קרה לחבר אותו מקרה עם S2000 שהוא קנה מטרייד אין של הונדה שהאוטו פשוט הגיע מחורבן והחברה האשימה אותו

בנהיגה ספורטיבית .. מן הסתם לא קונים אוטו כזה עם מנוע שהסלד שלו מגיע ל9200

:?

ומשתמשים בו לנסיעה של 20 קמ"ש

בכל זאת מחכה לצד השני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי כל השרשור הזה היה צריך להימחק מזמן. כל אחד מלכלך על השני ואף אחד לא בא עם הוכחות. זה בדיוק כמו שאני אטען שלמנטה שלי יש 300 כ"ס בגלגל.

בית משפט הוא היחיד שיפסוק מי דובר פה אמת ומי מחרטט, עד אז הכל מבחינתי זה טחינה של מים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אגיד לך מה, יש ברשותי אסקורט RS2000, שוותיקה מההונדה לפחות בעשור על הכביש. הרכב עם 200 אלף ק"מ יד 6 עוד לפני הטיפולים שלה, והרכב כמובן פחות חזק ומתוחכם מ S2000.

הרכב שייט לו על 200+ בכביש נטוש למשך כמה עשרות שניות (כביש נטוש אני מזכיר - ללא שום רכב או חתול).

הרכב מקבל הורדות מחמישי לשלישי, ומה?? היא עוד בועטת ונושכת.

אז איך תסביר את זה רכב ספורטיבי זקן, לעומת רכב ס-פ-ו-ר-ט רענן, שפשוט בנסיעה של 150 קמ"ש במשך 10+ שניות שובק חיים, ועוד התירוץ העלוב של הורדה מחמישי לשלישי???

אני מאוד מצטער, אני לא מכיר את המקרה אישית מהבחור ולא ראיתי שום אשכול שלו או התעמקתי בו, אבל זה פשוט ביזיון להביע תוצאות כאלה ולהגיד שבגלל זה רכב שובק מנוע, לא יודע כמה השופט בקיא בנושא הרכב ומפרטו אבל זה לא הגיוני!

מהפחד לשם של החברה פתחתם משתמש בכדי לנסות לכסות את עצמכם? לפי דעתי זה עוד יותר מבזה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ל REDROZE,

אין כאן שום לכלוך - חלילה, זה עובדות לאשורן על הנייר.

ובאשר לאמירתך: "כל אחד מלכלך על השני" - כדאי שתעבור היטב על השרשור הזה,כי זו התגובה הראשונה שלי ואני היחיד בכל השרשור שמכיר היטב גם את הצד השני ובדק לעומק את הנושא.

אני מניח שאם היית מגלה פרסום שקרי אשר פוגע בשמו של מקור לחמך גם אתה היית נזעק לסנגר עליו כמו כל אחד אחר בפורום הזה, זו לא הנקודה הנכונה לבקש למחוק את השרשור אלא היתה ברגע שפורסם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת מצחיק להאשים בן אדם שבגלל שהוא נסע על מהירות של 156 או הוריד הילוכים ברכב המיועד להיות רכב ספורטיבי לחלוטין. בכל מקום חוץ מבמדינה המעותת שלנו משתמשים ברכב הזה במסלולים ובמהיריות גבוהות.

זה רכב שיצא מהמפעל עם התואר רכב ספורטיבי גומר מנוע אחרי 20 אלף קילומטר זה פאדיחה רצינית וזה לא משנה מה המהירות שהרכב נסע.

האם בגרמניה באוטובאנים יש מאות הונדות תקועות בשולים בגלל שנסעו במהירות של 160 קמ"ש ?

את החוק תשאירו למשטרה לאכוף,במיוחד עם כל החקירות וההשארות האלו.

החברה חייבת לקחת אחריות על הפגמים שלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה ממש נהיה מגעיל, אתם הבאתם עניין אישי והפכתם אותו למלחמת האשמות והכפשות, הפורום הוא לא שופט ולא חבר מושבעים(במקרים מסוימים כן8) ), אם אתה אחד מהבעלים כמו שאתה טוען שאתה, אז מן הראוי שתגיב ללקוח בפרטי ולא להאשים אותו בשקרים כשהוא חשוף ללא הגנה.

בקיצור הסיפור נמאס ונלעס, תחזרו עם עדכונים מהמשפט. ושהטוב מביניכם ינצח.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אגיד לך מה, יש ברשותי אסקורט RS2000, שוותיקה מההונדה לפחות בעשור על הכביש. הרכב עם 200 אלף ק"מ יד 6 עוד לפני הטיפולים שלה, והרכב כמובן פחות חזק ומתוחכם מ S2000.

הרכב שייט לו על 200+ בכביש נטוש למשך כמה עשרות שניות (כביש נטוש אני מזכיר - ללא שום רכב או חתול).

הרכב מקבל הורדות מחמישי לשלישי, ומה?? היא עוד בועטת ונושכת.

אז איך תסביר את זה רכב ספורטיבי זקן, לעומת רכב ס-פ-ו-ר-ט רענן, שפשוט בנסיעה של 150 קמ"ש במשך 10+ שניות שובק חיים, ועוד התירוץ העלוב של הורדה מחמישי לשלישי???

אני מאוד מצטער, אני לא מכיר את המקרה אישית מהבחור ולא ראיתי שום אשכול שלו או התעמקתי בו, אבל זה פשוט ביזיון להביע תוצאות כאלה ולהגיד שבגלל זה רכב שובק מנוע, לא יודע כמה השופט בקיא בנושא הרכב ומפרטו אבל זה לא הגיוני!

מהפחד לשם של החברה פתחתם משתמש בכדי לנסות לכסות את עצמכם? לפי דעתי זה עוד יותר מבזה.

בזה אתה צודק -פתחתי משתמש בפורום,כאדם פרטי, קוראים לי גלעד וקסמן ומי שקצת מכיר אותי אני לא ממש בפורומים של רכב מאתמול - ממש לא

ואם אשמיץ אותך או את עסקך בפורום אחר מעניין אם לא תפתח משתמש כדי להגיב- תברר קצת על השם שלי, גם בפייס בוק ותראה שרכבים זה לא ממש ממני והלאה- בלשון המעטה.. כך שלא ככך זר לראות אותי בסביבה כזו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בתור קורא מהצד שואל שאלה רק על עניין ספציפי, לא שופט לצד אף אחד ולא מביע דעה על אף תגובה של אף צד.

איך רכב, שבהגדרתו הוא ספורטיבי טהור, מנוע 2.0 עם 245 כ"ס, 9500 סל"ד לא בנוי להורדת שני הילוכים במהירות של 150 קמ"ש?

זה כמו שהיה מקרה של בחור עם STI שהלך לו המנוע והיבואן התנער כי הוא טען שהוא "קרע" את המנוע.

זה מנוע שהיעוד שלו זה שיקרעו אותו!

במיוחד ברכב כמו S2000 שכדי לקבל ממנו את העוצמה צריך לבלות בסל"ד של 6K ומעלה.

אם מישהו, שלא קשור לנושא! יוכל להגיב לי על השאלה אני אשמח, באמת שזה רק בשביל ידע אישי. מי יודע בעתיד באיזה רכב אני אתעניין;).

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין סיבה שאפילו ברכב לא ספורטיבי, אלא סטנדרטי לחלוטין, ממוצע ישראלי, אז יסעו על הרכב 150 קמ"ש זה לא אמור לעשות נזק לרכב, נו באמת?

ואם אני מעביר מהילוך 5 לשלישי, כן זה לא בריא, אבל גם מזה הרכב לא מאבד את חייו.

והילוך שלישי להונדה אם איני טועה הוא סוחב עד ל 150 קמ"ש +-.

ככה שבעיקרון, הרכב יכול לנסוע במהירות של 156-160 בהילוך שלישי/רביעי.

יום טוב, אלי.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוב כמו שאמרתי בשירשור השכן,

חברת ישראלמו מאשימה את מר גרגמל בנזק - הכל טוב ויפה, אבל איפה ההוכחות.

אם אותה חברת השכרה הייתה מפרסמת כאן את התדפיס ממחשב המנוע \ ממערכת הפוינטר (אח גדול?) שיש בה כלכך הרבה מידע (156 קמ"ש אמרנו ? יום שישי ביגאל אלון אמרנו ?) - אזי כל הסיפור היה נגמר מזמן.

עצם כך שלא טרחתם להציג שום מסמך אמיתי, רק מספר את הצד השני של המטבע, זה שלא מצוייד בעורכי דין, זה שלא היה במשרדי הונדה, וזה שלדעתי עוד יוציא מכם סכום גדול על עוגמת הנפש הגדולה שעובר כעת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...