Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגובה לעיניין S2000 ישראלימו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה דברים לי

משפט עושים כאשר שני הצדדים שוטחים בפני השופט את שלל טענותיהם ומביאים ראיות שיתמכו בגירסתם.

והשופט לאחר ששקל , לפעמים גם משתמש במומחה מטעם בית המשפט לצורך כך, פוסק את דברו.

אנו ניזונים מחצאי אמיתות מבלי שהוצגה ראיה אחת . מלל ועוד פעם מלל ועוד פעם מלל.

כאן בפורום אנחנו לא בית משפט, כל מה שאנחנו יכולים להעיר, זה להאיר פינות אפלות בטענות מי מן הצדדים.

ביטוח מקיף אני לא מכיר ביטוח מקיף שמכסה נזק למנוע מבלי שקרתה תאונה. מישהו מכיר??

אחריות כתב אחריות זה מסמך משפטי - הסכם ביו היצרן-יבואן, לבין רוכש /בעל הרכב. לי אין מושג מה הוא כולל ומה הוא לא כולל. למישהו בפורום יש מושג, מה אומר כתב אחריות ל S2000?? האם הוא חל גם במקרה של רכב להשכרה??

ישראלימו קיבלתם כאן פרסום, הפרסום הוא לא לזכותכם. תרצו לתקנו כאן בפורום זכותכם, אבל לא בגישה של ללכת בלי .

או שנציג מוסמך מטעמכם יציג את דבריכם כולל ראיות , או שנמתין ביחד בנשימה עצורה עד שהשופט יפסוק בפרשה בעוד שנתיים.

גרגמל אתה עומד מול חברה ומול עורך דין שעשו עושים ויעשו כל מאמץ כדי להפיל את הנזק עליך. הפורום הוא מקום כדי לקבל בו ידע ועצות . אלה לא יכולים לבוא במקום ייעוץ מקצועי, קרי עו"ד +שמאי רכב או מהנדס רכב שמבינים דבר או שניים מהצד המקצועי.

לכן עצתי לך הצטייד באלה , ושמע לעצתם גם בנושא מה איך להגיב כאן בפורום.

ישראל סבא בסבבא של :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :-x

user_online.gifreport.gif

כמה דברים לי

משפט עושים כאשר שני הצדדים שוטחים בפני השופט את שלל טענותיהם ומביאים ראיות שיתמכו בגירסתם.

והשופט לאחר ששקל , לפעמים גם משתמש במומחה מטעם בית המשפט לצורך כך, פוסק את דברו.

אנו ניזונים מחצאי אמיתות מבלי שהוצגה ראיה אחת . מלל ועוד פעם מלל ועוד פעם מלל.

כאן בפורום אנחנו לא בית משפט, כל מה שאנחנו יכולים להעיר, זה להאיר פינות אפלות בטענות מי מן הצדדים.

ביטוח מקיף אני לא מכיר ביטוח מקיף שמכסה נזק למנוע מבלי שקרתה תאונה. מישהו מכיר??

אחריות כתב אחריות זה מסמך משפטי - הסכם ביו היצרן-יבואן, לבין רוכש /בעל הרכב. לי אין מושג מה הוא כולל ומה הוא לא כולל. למישהו בפורום יש מושג, מה אומר כתב אחריות ל S2000?? האם הוא חל גם במקרה של רכב להשכרה??

ישראלימו קיבלתם כאן פרסום, הפרסום הוא לא לזכותכם. תרצו לתקנו כאן בפורום זכותכם, אבל לא בגישה של ללכת בלי .

או שנציג מוסמך מטעמכם יציג את דבריכם כולל ראיות , או שנמתין ביחד בנשימה עצורה עד שהשופט יפסוק בפרשה בעוד שנתיים.

גרגמל אתה עומד מול חברה ומול עורך דין שעשו עושים ויעשו כל מאמץ כדי להפיל את הנזק עליך. הפורום הוא מקום כדי לקבל בו ידע ועצות . אלה לא יכולים לבוא במקום ייעוץ מקצועי, קרי עו"ד +שמאי רכב או מהנדס רכב שמבינים דבר או שניים מהצד המקצועי.

לכן עצתי לך הצטייד באלה , ושמע לעצתם גם בנושא מה איך להגיב כאן בפורום.

ישראל סבא בסבבא של :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :-x

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרבה שטויות נאמרות פה:

1. רכב יכול להרוס מנוע כאשר מורידים הילוך בסל"ד גבוה. ראיתי את זה מול הפנים שלי באיוו 10 חדשה. המגביל סל"ד לא עובד כאשר מורידים הילוך...

2. זה שטות לומר שרכב כמו הונדה יכול להוריד הילוך או שניים ב 150 קמ"ש. הכל תלוי בסל"ד שאליו יגיע המנוע. אם תוריד ב 150 לראשון מובטח לך הרס מנוע מהיר מאוד אם תעביר לרביעי אז הגעת לסל"ד האופטימלי.

3. 150 קמ"ש אמור להיות בטווח הנורמלי של ההילוך השלישי - גבוה אך תקין.

4. במפגש מכוניות ולחיצות ההונדה לא תהיה בהילוך חמישי כבר ב 150 קמ"ש. הילוך שלישי או מקסימום רביעי.

5. להאשים את כותב ההודעה מטעם חברת ההשכרה כי אין הוא נותן את הצד שלו וזה לא הוגן - שטויות. במשך כמה ימים כתב הבחור השוכר את דבריו ושפך זבל על חברת ההשכרה. הפעולה הזאת הינה רק הוגנת ונורמלית בסיטואציה נוכחית.

בקיצור דיון של שני הצדדים אחד מול השני זה תקין. הלוואי ונוכל לדעת מה באמת קרה ומי צודק. השאלה החשדובה ביותר היא האם הלקוח הוחתם על אחריות לנזק שנגרם עקב טעות משתמש. כי אחרת אין לחברת ההשכרה שום טיעון חוקי בר תוקף...

פורסם
טוב הייתי חייב להגיב..

בתור אחד שמכיר אישית את gwe (גלעד וקסמן) ויודע על פועלו והבנתו בתחום, אני יכול להגיד שלכל מטבע יש 2 צדדים חברים ובתור חבר וואלה לא מתאים להשאיר חברים בשטח! :)

אני לא מכיר את החברה ישראלימו אישית פרט לכך שיש לי ידידה מאוד טובה שהיא נהגת שם ועל המוניטים של החברה הנ"ל,

שהיא חברה שהולכת יותר לקראת הלקוחות יותר מאשר חברות אחרות.

מה זה משנה s2000,יונדאי גטס או סוסיתא...מכל הסיפור כאן משהו מוזר נראה לי..

אם המנוע מצלצל למה אתה לוקח אותו?

אם עדיין המנוע מצלצל אחרי שהודעת על כך איפה התיעוד?

ובכלל אפשר לבוא לספר סיפורים כמה שחברות השכרה דופקות את הצרכן אבל מה עם הסיפורים על אנשים שמשכירים רכבים וסליחה על הביטוי הופכים אותו לפרוצה ולא מכבדים את החברה שהשכירה להם?

ואם באמת האוטו נסע ב150 קמ"ש דיי בקלות אפשר לשבור מנוע!ניחוש איך?

כפי שנכתב כאן ובצדק, אין שום טעם לנסות ולהכריע בין גירסאות שהן באופן טבעי מוטות וחסרות פרטים. הסיבה בשלה אני בכל זאת מוצא טעם להגיב, היא אמירתך שלא לוקחים רכב "מצלצל". חשוב להבין שבאופן עקרוני חובת הזהירות של המשכיר והשוכר, בכל הנוגע למצבו המכני התקין של הרכב, אינה זהה. המשכיר נחזה להיות בעל ידע, הבנה ובעיקר יכולת לשמור על הרכב במצב תקין וכשיר לחלוטין לנסיעה. השוכר לא. זו נקודת מוצא ממנה חייבים לצאת בבדיקת הענין.

פורסם

משהו קטן שמצאתי ברשת, מהירות מירבית בכל הילון לרכב הנ"ל:

http://www.turnzero.com/technical_re...ear_calculator

According to that website:

AP1:

Maximum speed in first gear: 43.3 miles per hour

Maximum speed in second gear: 66.3 miles per hour

Maximum speed in third gear: 91.6 miles per hour

Maximum speed in fourth gear: 116.8 miles per hour

Maximum speed in fifth gear: 139.8 miles per hour

Maximum speed in sixth gear:167.5 miles per hour

AP2:

Maximum speed in first gear:39.1 miles per hour

Maximum speed in second gear: 60 miles per hour

Maximum speed in third gear: 82.8 miles per hour

Maximum speed in fourth gear: 105.6 miles per hour

Maximum speed in fifth gear: 130.1 miles per hour

Maximum speed in sixth gear: 160.7 miles per hour

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

5. להאשים את כותב ההודעה מטעם חברת ההשכרה כי אין הוא נותן את הצד שלו וזה לא הוגן - שטויות. במשך כמה ימים כתב הבחור השוכר את דבריו ושפך זבל על חברת ההשכרה. הפעולה הזאת הינה רק הוגנת ונורמלית בסיטואציה נוכחית.

...

אין שום בעיה עם זה שנציג מטעם חברת ההשכרה יעלה את טיעוני החברה,אבל לא מקובל לעשות את זה בדרך שבה פותח השרשור נקט (מצד אחד הסתייגות שהוא לא נציג רשמי של החברה ומצד שני לירות חצים).

החברה רוצה להעלות את טיעוניה ?

אחלה, שישלחו נציג רשמי של החברה שיעלה טיעונים, רצוי בגיבוי הוכחות כלשהן, אחרת כל הטענות, גם של פותח השרשור וגם של שוכר הרכב שוות כקליפת השום.

ובכל אופן, חברה רצינית לא תנהל דיונים על גבי פורומים בעניין שאני מעריך שעומד לעבור להתנהל בבית משפט, היא תנהל את הדיונים בבית משפט ולאחר מכן תפרסם את החלטת בית המשפט (כמובן אם ההחלטה תיהיה לטובתם, הרי היא לא תעשה לעצמה פרסום שלילי).

מצד אחד פותח השרשור טוען שהם יתבעו את שוכר הרכב על הוצאת דיבה, אבל מצד שני, רגע, הוא לא באמת נציג רשמי של החברה...

בקיצור, שיפסיקו לשחק בנדמה לי.

ההערכה שלי ?

כמו תמיד, האמת נופלת איפשהו באמצע, אחרת אני מעריך שהיה יוצא מכתב מסודר מטעם עורך דין עם דרישה לתשלום הנזק תוך X ימים אחרת העניין יועבר לטיפול המערכת המשפטית (מצד חברת ההשכרה) או לחילופין מכתב מעו"ד עם דרישה מסויימת לבטל את כל האשמות חברת ההשכרה כלפי שוכר הרכב (בליווי ההוכחות שיש לשוכר הרכב שהנזק לא באשמתו) אחרת העניין יובא לטיפול ע"י המערכת המשפטית.

בינתיים עושה רושם ששניהם בודקים "מתח" אחד אצל השני במטרה לראות מה אפשר להוציא אחד מהשני (פשרה ???).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אין שום בעיה עם זה שנציג מטעם חברת ההשכרה יעלה את טיעוני החברה,אבל לא מקובל לעשות את זה בדרך שבה פותח השרשור נקט (מצד אחד הסתייגות שהוא לא נציג רשמי של החברה ומצד שני לירות חצים).

החברה רוצה להעלות את טיעוניה ?

אחלה, שישלחו נציג רשמי של החברה שיעלה טיעונים, רצוי בגיבוי הוכחות כלשהן, אחרת כל הטענות, גם של פותח השרשור וגם של שוכר הרכב שוות כקליפת השום.

ובכל אופן, חברה רצינית לא תנהל דיונים על גבי פורומים בעניין שאני מעריך שעומד לעבור להתנהל בבית משפט, היא תנהל את הדיונים בבית משפט ולאחר מכן תפרסם את החלטת בית המשפט (כמובן אם ההחלטה תיהיה לטובתם, הרי היא לא תעשה לעצמה פרסום שלילי).

מצד אחד פותח השרשור טוען שהם יתבעו את שוכר הרכב על הוצאת דיבה, אבל מצד שני, רגע, הוא לא באמת נציג רשמי של החברה...

בקיצור, שיפסיקו לשחק בנדמה לי.

ההערכה שלי ?

כמו תמיד, האמת נופלת איפשהו באמצע, אחרת אני מעריך שהיה יוצא מכתב מסודר מטעם עורך דין עם דרישה לתשלום הנזק תוך X ימים אחרת העניין יועבר לטיפול המערכת המשפטית (מצד חברת ההשכרה) או לחילופין מכתב מעו"ד עם דרישה מסויימת לבטל את כל האשמות חברת ההשכרה כלפי שוכר הרכב (בליווי ההוכחות שיש לשוכר הרכב שהנזק לא באשמתו) אחרת העניין יובא לטיפול ע"י המערכת המשפטית.

בינתיים עושה רושם ששניהם בודקים "מתח" אחד אצל השני במטרה לראות מה אפשר להוציא אחד מהשני (פשרה ???).

"אך לקוח הוא תמיד לקוח ולכן חברת ישראלימו לעולם לא תתעמת כאן בפרורום הנ"ל. אך אני שבחנתי וראיתי את שני צידי המטבע אומר לכם שהפרסום כאן מכעיס אותי ממש כמו שתקשורת עוינת ישראל אשר מכתימה את שמינו לשוא מכעיסה את כולנו וגם אנו שואלים - היכן ההסברה?? אז במקרה של ישראלימו אני אהיה ההסברה! ישראלימו תתעמת בדרכים המקובלות בבית המשפט,גם על הנזק הישיר לרכב וגם על הוצאת לשון הרע בדבר כתובים אלו."

רק כדי להעמיד את דבריך למול מה שכתבתי..

פורסם

ידידי, (בהתאם למה שכתבת בעבר)

אתה אחד ממקימי חברת ישראלימו ?

אתה אחד הבעלים של החברה ?

צר לי לבשר לך, אתה לא ממלא את תפקיד "שר ההסברה", אתה ראש הממשלה.

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, אתה מצד אחד אומר משהו ומצד שני אתה מסייג אותו כי "אני לא הסמכות הרשמית".

אז או שאתה כן סמכות רשמית (ומהגדרת התפקיד שלך בהחלט עולה כך) או שאתה רק בורג קטן ש"במקרה" מכיר את כל פרטי הפרשה עד לרזולוציות הכי נמוכות.

אתה אמור להיות בעל סמכות רשמית מספיק אם אתה יכול לצאת בהצהרות מפוצצות "ישראלימו תתעמת בדרכים המקובלות בבית המשפט,גם על הנזק הישיר לרכב וגם על הוצאת לשון הרע בדבר כתובים אלו."

אני אגלה לך סוד ?

לא נראה לי שאתה הולך לבית משפט.

נראה לי שאתה מחפש פשרה,אחרת מה בכלל אכפת לך מה אומר בחור אחד ששכר אצלך רכב ? בייחוד אם אתה רק בורג קטן ?

:roll:

פורסם
"אך לקוח הוא תמיד לקוח ולכן חברת ישראלימו לעולם לא תתעמת כאן בפרורום הנ"ל. אך אני שבחנתי וראיתי את שני צידי המטבע אומר לכם שהפרסום כאן מכעיס אותי ממש כמו שתקשורת עוינת ישראל אשר מכתימה את שמינו לשוא מכעיסה את כולנו וגם אנו שואלים - היכן ההסברה?? אז במקרה של ישראלימו אני אהיה ההסברה! ישראלימו תתעמת בדרכים המקובלות בבית המשפט,גם על הנזק הישיר לרכב וגם על הוצאת לשון הרע בדבר כתובים אלו."

ובמילים אחרות, הלקוח שלכם הציג פה טענה, ואתה ענית לו מהצד השני, אתה מתעמת איתו!

אתה לא מפסיק לסתור את עצמך

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
משהו קטן שמצאתי ברשת, מהירות מירבית בכל הילון לרכב הנ"ל:

AP2:

Maximum speed in first gear:39.1 miles per hour

Maximum speed in second gear: 60 miles per hour

Maximum speed in third gear: 82.8 miles per hour

Maximum speed in fourth gear: 105.6 miles per hour

Maximum speed in fifth gear: 130.1 miles per hour

Maximum speed in sixth gear: 160.7 miles per hour

לפי המקור שהובא המהירות נמדדה ב 8000 סל"ד

מהירות מקסימלית בהילוך 3 ב 8000 סל"ד 132 קמ"ש ( 82.8X1.6 )

ב 156 קמ"ש 9450 סל"ד

או דרך חישוב אחרת

סל"ד בהילוך חמישי במהירות 156 קמ"ש 6000 156X8000/130.1X1.6

העברה להילוך שלישי במהירות הזאת תביא את הסל"ד ל 9400 6000X130.1/82.8

כמובן שהסל"ד יורד כאשר מדובר במהירות של 140קמ"ש

האם מנוע שהמנתק שלו עומד על 8000 סל"ד לא צריך לעמוד בסל"ד של 9400 ?? מבחינת הונדה. מרווח בטחון של פחות מ 20%

לא רצינית הונדה!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

GWA, אני לא יודע מי הרס את המנוע של האוטו ומתי אבל פלט של מחשב הרכב עם תקלה לא אומר שהתקלה לא קרתה קודם והמנוע גסס עוד כמה עשרות ק"מ.

אם אתם מחזיקים הקלטות של השיחות כפי שאתם טוענים אז אתם יודעים מאיפה הוא ביקש להיגרר כשאמרו לו להגיע בנסיעה.

אני במקומך גם לא הייתי ממהר לפרסם את הפגיעה הגסה בפרטיות השוכרים. מי נתן לכם את ההסכמה לבצע מעקב ולשמור נתונים איפה השוכר היה ומתי? אני אפילו לא בטוח שזה חוקי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
GWA, אני לא יודע מי הרס את המנוע של האוטו ומתי אבל פלט של מחשב הרכב עם תקלה לא אומר שהתקלה לא קרתה קודם והמנוע גסס עוד כמה עשרות ק"מ.

.

אני אחזק את השורה הזאת, כשהמנוע שלי הלך (בדיוק אותן נסיבות, חוסר שמן+סל"ד גבוה) הקראנק התחיל לדפוק.

כששאלתי את המוסך כמה זמן ניתן לנסוע כך התשובה של מנהל המוסך היתה שהרכב יכול לנסוע כך טווח שבין כמה קילומטרים ועד כמה עשרות קילומטרים.

לאחר שהמשכתי לנסוע כך למעלה משבוע נוסף (מעל 50 קילומטרים) "הדממתי" את הרכב כיוון שהגיע המנוע החדש שבניתי, בתכל'ס יכולתי להמשיך כך עוד קצת.

פורסם
מי נתן לכם את ההסכמה לבצע מעקב ולשמור נתונים איפה השוכר היה ומתי? אני אפילו לא בטוח שזה חוקי.

זה לא חוקי. הם לא יכולים לעקוב אחרי הנסיעות של השוכר רכב, ובטח ובטח שלא להציג נתונים אלה על מנת להוכיח איפה הוא היה ב-X זמן ללא צו של ביה''מ!

ישראלימו תתעמת בדרכים המקובלות בבית המשפט,גם על הנזק הישיר לרכב וגם על הוצאת לשון הרע בדבר כתובים אלו."

בינתיים אתה פגעת גם בעצמך וגם בחברה, הרי השוכר כבר יכול לתבוע אותך אישית והחברה על הפצת פרטים אודותיו, כגון היכן הוא היה ומה עשה. זה עניניו הפרטיים שלו, ואתם חשפתם את זה ועוד השתמשתם באמצעים בלתי חוקיים. אני הייתי מציע לו להגיש תלונה במשטרה על פגיעה בפרטיות! ובביה''מ זה יעלה לכם ביוקר, אם תעיזו לנסות לתבוע אותו.

לגבי לשון הרע שהזכרת.... לא תוכלו לתבוע אותו אלא אם כן תוכיחו שהוא שיקר לגבי השתלשלות הענינים כפי שכתב אותה פה, וכפי שזה נראה כרגע ישנה הטרדה של הלקוח מצידכם. תשלמו לו הרבה אלפים פיצויים אם תגישו נגדו תביעה. לי אישית לא נראה כי הוא פגע בעסק שלכם בכל צורה שהיא בזה שהוא כתב את השתלשלות העינינים. אין פה הכפשות ואין פגיעה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אני אחזק את השורה הזאת... (בדיוק אותן נסיבות, חוסר שמן+סל"ד גבוה) הקראנק התחיל לדפוק... לאחר שהמשכתי לנסוע כך למעלה משבוע נוסף (מעל 50 קילומטרים) "הדממתי" את הרכב כיוון שהגיע המנוע החדש שבניתי, בתכל'ס יכולתי להמשיך כך עוד קצת.

לשכנים שלי יש ג'אסטי שבו גל הארכובה דפק בצורה מאוד מורגשת. אמרתי להם - יסע כמה שיסע, אבל יכול למות בפתאומיות. אמרו בסדר. אחרי למעלה מששה חודשים של נסיעות יום יומיות, הרעש התחיל להחמיר, והם קנו אוטו אחר. הג'אסטי עדיין מניעה ונוסעת אבל נשמעת רע מאד כעת, ולכן הושבתה.

דני

• תוכן חדש...