Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרגע סיימתי שיחת טלפון בת שעה עם הדוד שלי.

לפני זמן מה (כחודשיים), היינו בטיול ג'יפים משפחתי בחו"ל.

באחד מהימים, אמרנו כהלצה: "חבל שלא הבאנו את הג'יפ שלנו לפה על אונייה"

אומנם האמירה נאמרה בצחוק גמור, כי השתגענו עם הג'יפים שנלקחו מההשכרה, אבל בשיחת הטלפון שסיימתי לא מזמן, התווכחנו על העניין וכל אחד זרק מיני פרטים שונים ומשונים.

בכל אופן, זו שאלתי:

היה ואני רוצה לקחת את הג'יפ הפרטי שלי איתי, נניח פה קרוב, קפריסין ו/או טורקיה למשל, זה אפשרי? מה הפרוצדורה? מה צריך לעשות? ככל שתרבו בתשובות, כך ייפחתו שאלותיי.

אגב, ברור שיותר קל ויותר פשוט, לשכור שם רכב, שקצת דומה לשלנו, מבחינת גודל וכ'ו, אבל אני שואל על הרכבים שלנו, הפרטיים, המשמשים אותנו ביום יום.

תודה לכולם.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

פעם הדבר היה מקובל ביותר והיו חברות שהעבירו מכוניות ליוון קפריסין טורקיה ואיטליה.

גם היום קיימות חברות כאלה אבל השירות הוא בהיקפים יותר מצומצמים .

יש חברת רוזנפלד ספנות , ויש חברת אללאלוף שתיהם מציעות שירות כזה למיטב ידיעתי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דווקא שאלה מעניינת לא רק לגבי טיולים.

מה קורה למשל אם מציעים לי מחר לעשות רילוקיישן לאיטליה לשנה. מן הסתם לא אוכל לשכור קליאו ספורט שם, אני מניח שאוכל להעמיס את שלי על אוניה. השאלה הגדולה כאן היא מה קורה עם הביטוח (נפש ורכוש). מישהו עשה את זה פעם?

פורסם

זה בדיוק מה ששאלתי, כלומר על הביטוחים.

ברור שצריך לעשות ביטוח, השאלה איזה? איך? איפה? במה זה כרוך?

כמה עולה להעמיס פה בישראל, ולהוריד שם בקפריסין/טורקיה/יוון?

הרי כל אחד מאיתנו, נהגי השטח והכביש, מכיר את הג'יפ שלו הכי טוב.

אם זה אפשרי, אז למה לא לקחת את שלנו איתנו?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

קיבלת שמות של שתי חברות שמספקות שירות מעין זה העברת הרכב

ממסי - תוכל לענות לך בנושא ביטוח אני מעריך.

אז זוז וספר לנו אח"כ מה גילית!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אהלן שוב!

קצת טלפונים, קצת "אני אעביר אותך למנהל, שיעביר אותך לאחראי, שירשום את המספר שלך" וכ'ו וכ'ו. להלן השגותיי אחרי שדיברתי עם מזכירת השינוע מישראל לחו"ל:

"בלתי אפשרי, נקודה."

אמרתי לה: רגע גברת, אוקי, אל תעשי לי ביטוחים, אל תקחי לי את הרכב על הגב שלך, רק תעבירי לי אותו לחו"ל.

היא ענתה: בכייף, תשלם זה וזה וזה וזה. תקפיא את הביטוח שלך פה בארץ. תעביר את הרכב שלך מבחינתי למיקרונזיה.

ברגע שהרכב יצא מהמספנות, גש לחברת הביטוח המקומית שם, ובקש לבטח את הרכב כתייר זמני.

השתעשעתי ושאלתי: ומה על לוחית הרישוי הצהובה שלי? והיא ענתה: יש מדינות שמפרקות לך את הלוחית הצהובה, שמות לך אותה בתא המטען, ומוציאות לך לוחית מקומית. יש מדינות, שמשאירות לך את המקורית, וממש כמו שיש לרשות הפלשתינית לוחית רישוי זרה, כך גם לך תהיה.

פורסם
תיקח בחשבון גם את העלות הגבוהה של ההעברה במכולה.

כ- 2000$ לכל כיוון כולל כל ההיטלים והמיסים.

זהו? ארבעת אלפים דולר בסך הכל?

לא סכום כזה בשמיים, לא סכום של מיליוניםרים במיוחד, בטח שלא זול, אבל זה לא בלתי אפשרי.

פרטים נוספים? השגות נוספטת בעניין?

פורסם

זהו? 2000 דולר? אין מצב שזה כזה קצת. :?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
זהו? ארבעת אלפים דולר בסך הכל?

לא סכום כזה בשמיים, לא סכום של מיליוניםרים במיוחד, בטח שלא זול, אבל זה לא בלתי אפשרי.

פרטים נוספים? השגות נוספטת בעניין?

אתה רציני?

זה לא שיש לך פרארי,כולה גימני.

ב4000 דולר אתה יכול לקנות עוד אחת גם בטורקיה.

פורסם

2000 דולר לכיוון? אולי אם אתה שולח אותו לארה"ב... :roll:

אני זוכר שלפני כמה שנים (ומאז מחירי ההובלה הימית ירדו(!)) משלוח לאנגליה עלה כ1300 דולר (ONE WAY).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
עדכון למי שבנה על הרעיון שלי להפליג לאיטליה:

הכרטיס לרכב עולה 368 אירו הלוך, וכ-500 אירו לחזור.

אם אתם נוסעים עם הרכב - 365 אירו לאדם. אם אתם לא נוסעים עם הרכב - יש תשלום של 200-250 אירו בנמל היעד באיטליה על פריקת והעמסת הרכב. תוסיפו טיסה והגעתם לאותו מחיר פחות או יותר.

אם אתם יוצאים מאשדוד אז חייבים לקחת עמיל מכס שזה סיפור של 200$ לערך. אם יוצאים מחיפה המסע מתארך ביומיים-

שלושה.

ולבסוף, נקנח ב150$ דמי טופסולוגיה.

ככה שלנסוע עם רוזנפלד מחיפה לפיראוס, ומשם להמשיך ברכב לאיטליה נראית אפשרות שפויה הרבה יותר.

ולשרשור המלא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=111415&highlight=SP33DS73R

פורסם

לפותח השרשור,

חשוב על כך שתאונה או תקלה רצינית יהפכו את הטיול שלך לגהינום. ישנם מקומות בהם רכב המעורב בתאונה עם נפגעים(חו"ח) נעצר לכל משך החקירה.

חשוב על כך, למשל, שקפריסין אינה מקום זול(בלשון המעטה) אם קורית לך איזושהי תקלה - ושאתה ממש לא רוצה להכנס לסרט עם השלטונות התורכיים.

בקיצור, שכור לך ג'יפ ותהנה עימו. הג'ימני ימתין לך בסבלנות עד שובך.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
דווקא שאלה מעניינת לא רק לגבי טיולים.

מה קורה למשל אם מציעים לי מחר לעשות רילוקיישן לאיטליה לשנה. מן הסתם לא אוכל לשכור קליאו ספורט שם,

אתה עושה טיול לגרמניה, נניח, קונה שם איזו BMW נחמדה בכלום כסף ומעביר אותה לאיטליה....הרבה יותר פשוט, יעיל, זול ומהנה מאשר להביא לאיטליה קליאו ספורט..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...