Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטמטי קטן ב15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הגיעה השעה להחליף את הדייטסו שרייד המתוקה שנמצאת ברשותי, למשהו יותר מתקדם וחדיש.

הסיבה:

צורך ברכב אוטומטי.

עיקר הנסיעות של הרכב עומד על כ200 קמ בחודש, בתוך העיר, נסיעות לעבודה וחזרה, מרחק של 4 קמ ביום הלוך חזור.

חובה שהרכב יהיה אוטמט, ע"מ שגם אמא תוכל לנסוע בו בעת שצריכים את הפוקוס (רכב עיקרי בבית) לנסיעות ארוכות.

אין לי שום דרישות מהרכב, אין לי גם שום כיוונים על רכב, לא מודע לשוק ומה אפשר לקנות בכסף שיש לי, כאן אתם נכנסים לעזרה.

אני אשמח לשמוע על כ-ל רכב אשר נכנס בתקציב ועונה לקטגוריית המכוניות הקטנות, אח"כ יתחיל סינון וחיפוש אחר רכב שמור.

תודה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אולי תישאר עם השרייד ורק תתקדם במודל? ב15k אתה קונה לעצמך שרייד ממודל 2000+, אומנם זה לא הטוב שהכסף יכול לקנות, לא הבטיחותי, ולא המהיר, אבל הוא אמין ושומר על הערך שלו, או שאפילו יורו-סוויפט תתאים.

לא המכוניות הכי טובות מבחינת מודרניות, בטיחות, מהירות, אבל שומרות על ערך ונחשבות לאמינות נורא.

פורסם

תראה, יורוסיופט יש לי אחת גיר רגיל שנת 2000, נמצאת בשימוש של אחותי, אני מאוד מאוד אוהב את הרכב, חשבתי על אפשרות של אחת כזו אוטמטית, אבל אני מחפש עוד אופציות, על שרייד מהצורות החדשות למשל לא חשבתי :)

וכמו שנאמר, אין כאן עניין של אוטו שיהיה קדמת הטכנולוגיה, סהכ שיסע 4 קמ ביום בתוך העיר, יש רכב ראשי פוקוס 2008.

על מזגן אני לא מוותר !!!

פורסם

סיריון זה מנוע 1000 בלבד ?

בעקרון יש לי מן תקווה לקנות רכב 1300, אם אחליט לשקול גם 1000, אכניס למשוואה אטוס פריים, שנראת לי אופציה חמודה.

הגיר האוטמטי של השרייד 98, הוא 4 הילוכים או 3 הילוכים כמו סויפט ?

תודה :)

פורסם

סויפט אוטומטית זה רכב ממוחזר, בדיוק אותו רכב שיצרו בסוף שנות ה-80. יש הל גיר אוטומטי 3 הילוכים. שרייד עדיפה, אפשר למצוא סדאן עם מנוע 1.5.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לי בעצמי אין רכב, אבל לפי מה שייעצו לי הרבה, ומה שאני בעצמי מחפש כרגע:

פיאט פונטו - מנוע 1300 שנת 2000+ זול לאחזקה.

פורסם

פותח שרשור רוצה רכב אוטומטי. בתקציב כזה פונטו בד"כ ידנית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דייהו לאנוס יכולה להיות אופציה טובה, בפחות מהתקציב שלך אפילו אתה יכול לרכוש אחת ממודל 2000+, שזה רכב יחסית מאובזר ונותן תמורה טובה יחסית לשקל, הכל כמובן יחסי, ובגלל התדמית של דייהו שלא בצדק לגבי הרכב הזה הוא נמכר במחירים כאלה, אני מתכוון לדגמי ה5 דלתות, הם גם יחסית מרווחים מהסוויפט והשרייד.

יש כזה לשכנה שלי מרוב שהרכב היה כזה אמין אצלה במשך השנים אבא שלה רכש אחת כזו לעצמו, הרכב לדעתי יהיה אופציה מעניינת בתקציב שלך.

פורסם

יש סיריון גם מנוע 1.0 וגם מנוע 1.3 אוטומט. הבעיה,שמנוע 1.3 היא משנת 2001 והיא לא נכנסת בתקציב שלך.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הצילו, אני עדיין מחפש דייהטסו שרייד, אין שומדבר מעניין בנמצא.

אשמח אם למישהו יש חלופות נוספות בפרטים המצויינים מעלה.

פורסם
לשרייד 1300 גיר אוטמטי בעל 4 הילוכים או 3 הילוכים ?

ב"צורה החדשה" שהתחילה להמכר רשמית ב 1994, אבל בפועל רק ב1997 - יש 4 הילוכים.

• תוכן חדש...