Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב עם כ"כ הרבה ק"מ, מליסינג, במחיר מחירון?

סליחה - אבל זה נראה כאילו מנסים לדפוק אותך במחיר כי את אישה וחושבים שאת לא מבינה. אין 207 פרטיות? ביד2 יש מעל ל- 20.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עסקע רעה.

קח בחשבון שכאשר תצטרך למכור את הרכב הזה לא תוכל לברוך מלהוריד אותם 12% מהמחיר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הרכב הזה גם מליסינג וגם אין לו נתונים מיוחדים ובנוסף גם לא נהנה מדרישה בשוק הפרטי כך שגם כזו פרטית אפשר לקנות מתחת.

אם אתה כבר בקטע של פיג'ו , לך ישירות לטרייד אין של לובינסקי, הבנתי שהם בסדר גמור , נותנים אחריות ומתקנים כל מה שצריך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שנת המודל 2008 התחילה במאי 2007.

הרכב אתה מעוניין לקנות עלה לכביש בנובמבר 08 כלומר נמצא על הכביש 21 חודשים.

רכב מודל 08 שעלה לכביש במאי 2007 נמצא על הכביש 39 חודשים, כלומר כמעט כפליים יותר!!! (18 חודשים יותר שהם שנה וחצי)

אם במחירון המחיר של שני רכבים אלה הוא דומה או זהה זה ממש לא רלוונטי. אם בכל שנה רכב מאבד מערכו בממוצע 15%, אז בשנה וחצי 22.5% וזה הפרש המחירים הריאלי לדעתי.

פורסם
מה קורה בפועל עם החוק הזה? האם אתם יודעים למה יש אינפורמציה שונה באתר של לוי יצחק ובמחירון המודפס?

אין "חוק" כזה, כל מוכר מבקש כמה שבא לו, וכל קונה משלם כמה שמתחשק לו.

מחירון הוא המלצה בלבד ולא חוק.

ברור שעדיף רכב שהיה כמה שפחות חודשים על הכביש (בהנחה שיתר הנתונים זהים).

פורסם

תודה לכולם

האמת שעוד אתמול כשהייתי בליסינג המחיר היה נראה לי שערורייתי, מאחר ואין לי נסיון בקניית רכב - החלטתי להתייעץ אתכם, אז תודה לכולם, התגובות היו מגוונות אבל חיזקו את דעתי שהמחיר שערורייתי, ואני מקווה שהרכב הבא יהיה עם נתונים טובים יותר

• תוכן חדש...