Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום פג'ו 207 שנת 2008 מליסינג, עלתה לכביש ב-11/2008, חברת הליסינג רוצה מחיר מחירון מלא, מה אתם אומרים על זה? האם יש חוק שמחייב אותם לרדת ב-12% (ליסינג תפעולי) או שזו סתם "המלצה" של המחירון?

ועוד משהו:

בדקתי מחיר מחירון באתר של לוי יצחק, לא היה הבדל מהותי בין עליה לכביש בתחילת 2008 או בסוף 2008, לעומת זאת בחוברת המחירון שהיתה בחברת הליסינג כתוב שיש להוסיף 600 ש"ח על כל חודש מתחילת 2008, וכך, אם הרכב עלה בנובמבר - המחיר שלו גבוה ב 6000 ש"ח מרכב שעלה בינואר. לי זה נשמע מוזר, כי ככה עדיף כבר לקנות את אותו רכב בשנתון מעל. אשמח לשמוע מנסיונכם- מה אתם חושבים על זה

תודה רבה

פורסם

אין חוק, שוק חופשי.

לא רוצה, אל תקנה.

אני קניתי רכב מחברת השכרת רכב שמטפלת רק במוסכים מורשים, ולא היו מוכנים לרדת בשקל אחד מהנוסחה של מחירון מינוס 10%.

יכלתי ללכת לאוויס, לקנות יונדאי גטס במחיר של 27% פחות מהמחירון. בחרתי לקנות את הפיאט פונטו.

זאת הייתה בחירה שלי לאור האפשרויות בשוק הליסינג. אבל, אם היו מבקשים ממני מחיר של רכב פרטי - לא הייתי מסכים.

במילים אחרות - שילכו יחפשו מי ינענע אותם. אפשר לקנות אוטו פרטי במחיר של פרטי, לא ליסינג 8)

פורסם

תכ'לס, גם אני חשבתי שאין מה לקנות מהם אם הם לא מוכנים לרדת במחיר.

ומה אתם חושבים על השאלה השניה שלי:

בדקתי מחיר מחירון באתר של לוי יצחק, לא היה הבדל מהותי בין עליה לכביש בתחילת 2008 או בסוף 2008, לעומת זאת בחוברת המחירון שהיתה בחברת הליסינג כתוב שיש להוסיף 600 ש"ח על כל חודש מתחילת 2008, וכך, אם הרכב עלה בנובמבר - המחיר שלו גבוה ב 6000 ש"ח מרכב שעלה בינואר. לי זה נשמע מוזר, כי ככה עדיף כבר לקנות את אותו רכב בשנתון מעל. מה קורה בפועל עם החוק הזה? האם אתם יודעים למה יש אינפורמציה שונה באתר של לוי יצחק ובמחירון המודפס?

פורסם
בדקתי מחיר מחירון באתר של לוי יצחק, לא היה הבדל מהותי בין עליה לכביש בתחילת 2008 או בסוף 2008, לעומת זאת בחוברת המחירון שהיתה בחברת הליסינג כתוב שיש להוסיף 600 ש"ח על כל חודש מתחילת 2008, וכך, אם הרכב עלה בנובמבר - המחיר שלו גבוה ב 6000 ש"ח מרכב שעלה בינואר. לי זה נשמע מוזר, כי ככה עדיף כבר לקנות את אותו רכב בשנתון מעל.

כבר עדיף מודל 2009

פורסם

לגבי התוספת לחודשי שימוש, אכן ישנה תוספת כזאת ויבואנים/טרייד אינים/חברות ומגרשי רכב אכן מתייחסים לכך בשקלול מחיר הרכב.

על כל חודש נוסף מעבר לינואר יש להוסיף את הסכום הנקוב ליד מחירון הרכב, כאמור לרכבים אשר שנתונם הוא 2008 לפחות.

לגבי הקניה שלך מאותה חברה, לא מוכנים לרדת אז זה שיקול שלך אם לקנות או לא, קחי בחשבון שכאשר תגשי למכור את הרכב יבקשו להוריד לך את ה12% ואז זה כבר משהו אחר, כי אז את תצטרכי להסתמך על מישהו שיקנה ללא הורדת האחוזים (אפסי מבחינה סטטיסטית)

Confidence In Motion

פורסם

הפריירים לא מתים רק מתחלפים.

כל נתון לטובתם במחירון הם משתמשים כל נתון לרעתם הם מבטלים.

ההפרש בין שנת 2008 ל 2009 בערך 10000 ש"ח לכן סביר להוסיף כ 6000 ש"ח אבל יש להוריד לפחות 12% עבור ליסינג תפעולי אם נסע עליו נהג יחיד ועד 18% אם היה בשימוש כללי בידי החברה המחזיק הקודם ברכב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חצופים לוקחים מה שנוח להם, למה בכלל לחשוב על זה, אין עוד רכבים למכירה בארץ? לדעתי זה גובל בהונאה. האם היית קונה רכב שהיה בליסינג, מאדם פרטי במחיר מלא? אני בטוח שלא. קח בחשבון שזה מה שיהיה שאתה תמכור ותוסיף לכך ירידה של כמה אלפים טובים. על כן תאמר להם שלום ולא להתראות. ד"א מי החברה החצופה הזו?

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

ההפרש בין שנת 2008 ל 2009 בערך 10000 ש"ח לכן סביר להוסיף כ 6000 ש"ח אבל יש להוריד לפחות 12% עבור ליסינג תפעולי אם נסע עליו נהג יחיד ועד 18% אם היה בשימוש כללי בידי החברה המחזיק הקודם ברכב.

ב-2008 התבטלה באופן מעשי שנת הדגם. רכב שעלה לכביש בנובמבר 2008 אמור להיות זול במעט מרכב שעלה לכביש בדצמבר ב-2008, ורכב שעלה לכביש בדצמבר זול במעל מרכב שעלה בינואר 2009. הירידה צריכה להיות רציפה ואחידה. כמובן שאם הרכב הוא מליסינג תפעולי מקובל וראוי להוריד כך וכך אחוזים במחיר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ב-2008 התבטלה באופן מעשי שנת הדגם. רכב שעלה לכביש בנובמבר 2008 אמור להיות זול במעט מרכב שעלה לכביש בדצמבר ב-2008, ורכב שעלה לכביש בדצמבר זול במעל מרכב שעלה בינואר 2009. הירידה צריכה להיות רציפה ואחידה. כמובן שאם הרכב הוא מליסינג תפעולי מקובל וראוי להוריד כך וכך אחוזים במחיר.

רוני

במקום שנת דגם עשו לנו שנת עליה לכביש

הירידה צריכה להיות רציפה ואחידה

בדוגמה של הרכב המדובר 207 1400 ההפרש בין 2008 ל 2009 היה 10000 ש"ח וההוספה 700 ש"ח לחודש.

על פי פותחת השרשור הוסיפו לה "רק" 600 ש"ח לחדש או 6000 ש"ח עבור 10 חודשים.

אולי בשמאות מבין בחשבון קצת פחות. זה מה יש!!!

ולעצם הרכישה עצמה. אני מסרב לרכוש רכב מליסינג. נקודה!!

יש ידיים פרטיות ושמורות צריך רק זמן לחפש אותם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ראיתי היום פג'ו 207 שנת 2008 מליסינג, עלתה לכביש ב-11/2008, חברת הליסינג רוצה מחיר מחירון מלא, מה אתם אומרים על זה? האם יש חוק שמחייב אותם לרדת ב-12% (ליסינג תפעולי) או שזו סתם "המלצה" של המחירון?

המלצה בלבד.

לא סיפרת לנו כמה ק"מ יש על הרכב ומה מצבו הכללי. מניסיון, במגרשי המכירה של הליסינג המכוניות שנמכרות במחירון "רגיל" הן מכוניות עם ק"מ מאוד נמוך ושמורות כמו רכב פרטי. המכוניות שנמכרות במחיר משוקלל (פחות 10-12% לפחות, ואף הרבה יותר לעיתים) הן מכוניות שבד"כ יש עליהן כמות מכובדת מאוד של נסועה, יותר מהממוצע השנתי באופן בולט.

כל זה, כמובן, הוא גם פונקציה של איך נסחר הרכב כרגע בשוק המשומשות (מה רמת הביקוש וכמות האקסמפלרים שמוצעים למכירה וכו').

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ישה, במקום לפזר אמירות כגון "פראיירים לא מתים..." פשוט תגיד את דעתך שאין קשר למחיר, מצב הרכב, הביקוש או כלום.

אתה רכב מליסינג לא קונה. נקודה. ככה שדעתך לגבי השרשור קצת פחות אובייקטיבית.

הפוקוס הפרטית שלי נרכשה מאלבר. שנת 2007, כרגע עומדים עליה בסביבות 40000 ומשהו ק"מ. ספר טיפולים מלא, לא עברה מעולם שום תאונה או מכה. נהגת יחידה (אמריקאית שהועסקה בארץ בתפקיד ניהולי במרכז הטניס ברמה"ש - הכל ביררתי),

וקיבלתי אותה בכמה אחוזים בודדים פחות מהמחירון הרשמי, וגם זה כי אני מקושר שם טוב)אתה חושב שאני פראייר? יכול להיות.

אין ספק בכלל שאתה קונה מפרטי זה רכב חדש לחלוטין, ללא סכנה לזיוף ק"מ , ללא ריצות , בזבוז זמן וכסף על מכונים . פשוט מציאה. אה, ושחכתי להגיד שהמוכר ה"פרטי" גם נותן לך אחריות כלשהי על חשבונו מרגע הרכישה...

סלח לי, לקנות היום רכב מפרטי לאדם שפחות מבין, זה סיוט מסוייט ופתח להונאות ורמאויות.

אני לא אומר שזה לא טוב ולא בסדר לקנות מפרטי. אני רק אומר שזה שאתה חושב שהאופציה השניה גרוע כ"כ, אתה במיעוט תהיה בטוח.

לפותח השרשור, מה זה לא מוכנים לרדת ממחיר המחירון? מהמחירון המשוקלל של הליס, או ממחיר של רכב פרטי מקביל?

כי הבנתי את השרשור, אני לא בטוח שאתה מבין אותם. בדקת את המחירון הפרטי והמשוקלל?

מה נתוני הרכב (אם כי באמת אין כל הצדקה לרכישה במחיר מלא).

בד"כ אם הרכב במצב יוצא דופן עם ק"מ נמוך יחסית וללא עבר תאונתי או תקלות מרובות וכו' (הכל אמור להיות גלוי לך), לא תוריד ממש הרבה ממחירו כפרטי.

יש אנשים שחיים בסרט וחושבים שירכשו מציאה מטורפת מליס, ויש כאלו, ב30% פחות ממחירון. זה לא קורה.

האם לקחת מהם מימון? גם מימון עולה כסף, ואתה יכול לגלגל את זה כהנחה אם אתה לא לוקח מהם , אלא בא עם מזומן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

הנתונים של הרכב: פג'ו 207 שנת 2008, עלתה לכביש בנובמבר 2008, 48000 ק"מ, ליסינג תפעולי, הליסינג טוענים שהם "לא יודעים" כמה נהגים נהגו על הרכב(???), מחיר מחירון:78000.

לגבי ההוספה של 600 ש"ח כל חודש: ראיתי שזה כתוב במחירון שלהם, אבל בשקלול שעשיתי באתר אינטרנט של לוי יצחק, אין כמעט הבדל בין רכב שעלה בסוף 2008 או בתחילת 2008.

חברת הליסינג רוצה כאמור 78000, כביכול מתעלמת מההוספה של 6000 ש"ח, למעשה הרכב על הכביש שנה וחצי ובזמן הזה עשה48000 ק"מ-זה בעיני לא כזה מעט לשנה וחצי

פורסם

אני באופן אישי לא הייתי משלם להם את המחיר המלא,

את המחיר הזה את בטוח לא תקבלי במכירה .נקודה ועוד נקודה .

מה שגם שבמחיר הזה תוכלי לקנות פרטי אז למה להסתבך עם רכב ליסינג

הק"מ שלו גבוהה מאוד ביחס לזמן על הכביש .

יש מספיק היצע בשוק פשוט להמשיך לחפש....

יוסי

:wave:

• תוכן חדש...