Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה תמיד נתקעים על הפסים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז ימי חסמבה (הסרט) ועד היום (משאית פרצה מחסום ונתקעה על הפסים), אני לא מצליח להבין למה תמיד רכבים נתקעים על הפסים. מה - הוא נוסע 50 כל הדרך ובדיוק על הפסים מאט לנקודת שחרור הקלאצ' ב- 10 קמ"ש?

אפשר בבקשה השערות אחרות?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כנראה, הנהג מבחין מאוחר מדי במחסום ובאופן אינסטינקטיבי בולם.

אבל זה מאוחר מדי - מרחק הבלימה שלו מסתיים בדיוק על הפסים.

כנראה, יש משהו פסיכולוגי בפריצת המחסום, שמונע מהנהג במקום לעצור, ללחוץ על הגז ולפרוץ את המחסום גם בצד השני..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עד מתי, מדינה פרמיטיבית? האם יהיה יום בו לא יהיו מפגשי מסילות ברזל בשום מקום בארץ, ונזכה לראות גשרים מפותחים כמו שיש במקומות רבים בארץ? באיזו שנה זה יקרה? לפעמים אני מרגיש שאני נמצא במזרח הרחוק, במפגשי מסילות ברזל מסויימות...

Xbox12341

פורסם

מדינה פרימיטיבית???

אני יודע שזה אופנתי להאשים את המדינה בכל דבר שלא נראה אבל כאן זה ממש מוגזם.

בסיום התהליך המטופש של הפרדת כבישים ממסילות ברזל בארץ אנחנו נהיה המובילים בעולם בתחום, ולא, אני לא חושב שזה לזכותנו.

במקום לתת לנהגים את האחריות למעשיהם אנחנו מסירים אותה מהם ומעבירים אותה למדינה.

אתה חושב שזה יעזור?

מה השלב הבא, לבטל את כל הצמתים?

לעשות גשרים ומנהרות להולכי רגל?

עד שלא נתחיל להשקיע בחינוך שילמד אנשים לנהוג נמשיך לראות תאונות מהסוג הזה ושום גשרים לא יפסיקו את זה.

פורסם

אני חשבתי שספציפית באותו מעבר רכבת יש בליטה ששוברת להם איזה ציר או משהו באוטו שתוקע אותם במקום.

אני רוצה להוסיף שאלה,

מה מונע מאותו אחד שנדחף לתוך הצומת עם המסילה להדחף גם לתוך צומת מרומזרת רגילה כאשר יש לו אדום?

ואם הוא מתנהג גם כך בצמתים מרומזרים איך זה שהוא עדיין בחיים בשביל להפגע דווקא מרכבת?!

פורסם

התפתחות מדינה נמדדת גם בהתפתחות נהגיה ובזה לצערי אנחנו בהחלט פרימיטיביים.

במקום המחסום המידלדל שיורד ובמקום מנהרה יקרה הייתי רוצה לראות מחסום מאסיבי שיוצא מהקרקע (בסגנון בסיסי צה"ל מאובטחים). רוצה לומר- אתה ידידי הנהג תגנוב את המחסום והמחסום יגנוב לך את השאסי.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
מדינה פרימיטיבית???

אני יודע שזה אופנתי להאשים את המדינה בכל דבר שלא נראה אבל כאן זה ממש מוגזם.

בסיום התהליך המטופש של הפרדת כבישים ממסילות ברזל בארץ אנחנו נהיה המובילים בעולם בתחום, ולא, אני לא חושב שזה לזכותנו.

במקום לתת לנהגים את האחריות למעשיהם אנחנו מסירים אותה מהם ומעבירים אותה למדינה.

אתה חושב שזה יעזור?

מה השלב הבא, לבטל את כל הצמתים?

לעשות גשרים ומנהרות להולכי רגל?

עד שלא נתחיל להשקיע בחינוך שילמד אנשים לנהוג נמשיך לראות תאונות מהסוג הזה ושום גשרים לא יפסיקו את זה.

אתה צודק, שים לב שבהודעה שלי אין שום התנגדות למלחמה בגורם האנושי. נתתי דגש לגורם התשתיתי בלבד. כמובן שחשוב לחזק את החינוך ואת דפוס ההתנהגות של הנהג הישראלי כפי שאתה אומר, אבל לצד זה - חשובה גם תשתית בטיחותית שבה הסיכוי לתאונה קשה כזו יהיה 0.

Xbox12341

• תוכן חדש...