Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש בנרות דיסקים קדמיים לניסן אלמרה 1.5 (ידנית ) , ללא ABS .

מחיפוש בקטלוגים שונים של יצרנים שונים (ATE לדוגמא ) , הבנתי שהדגם שאני צריך הוא בקוטר 257 מ"מ . להבדיל מהאלמרה 1.8 הנפוצה יותר (הרבה יותר ) בישראל שמצויידת ב ABS שם קוטר הדיסק הוא 280 מ"מ. (והדבר תופס לכל דגמי המשנה של האלמרה N16 ,דיזל ובנזין כאחד)

מספר טלפונים לחנויות חלפים החזירו אותי כל פעם לדגם של ה 280 מ"מ , כמו כן במוסך שרות מרכזי , שם ביקשו מחיר שערוריתי של 450 ש"ח ליחידה (לא כולל מע"מ ) וטענו כי צריך לעשות הזמנה מיוחדת מחו"ל...

אם כן, היכן אפשר להשיג?

בתודה מראש

פורסם

הקפצה + עידכון.

מצאתי מפרט מלא כולל איורים ומידות באתר של וולאו

discf.jpg

מחיפוש נוסף מצאתי כי יש גם לא מעט יצרנים סינים, אבל איבדתי את הידיים ואת הרגליים בכלל לראות מי בכלל בארץ מייבא מה. ואין אפשרות כל כך איך לחפש.

השאלה אם יש יבוא מוסדר של VALEO בישראל שאוכל להזמין דרכם ?

אם לפי התרשים הזה אפשר "להתאים" משהו דומה?

הרי מה שחשוב בעיקר זה קוטר הדיסק וקוטר הפתח לנאבה לא? תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

עידכון

צדיקים בוולאו, עוד קצת עיון בפריט התגלה כי למעשה זהו אותו דיסק בלימה של פריימרה דור קודם.

ואת זה כבר היה הרבה יותר קל למצוא ולהזמין .

חבל שבקטלוגים המודפסים שיש לחנויות חלקי החילוף אין את ההצלבה הזאת כמו שאפשר לעשות בקטלוגים האינטרנטים, במקרה הדנן גם התרשים העליון עזר וגם המוכר בחנות חלקי החילוף עלה על זה הודות לתרשים.

פורסם

אני אתן לך טיפ לפעמים הבאות, תפרק את הדיסק תגיע איתו לחנות חלפים אני ממליץ על הפרסי בתל אביב ותוך 20 דקות מקסימום יש לך מה שאתה צריך.

פורסם
נפח 1.5 יש מצב שזה בלי ABS

למייטב הבנתי מסתובבות בישראל בערך 200 יחידות של 1.5 ידניות של אלמרה n16 מהדור שלפני המתיחת פנים. ואכ' הופסק היבוא שלהם.

האזמפלר שלנו עלה על הכביש באוגוסט 2003 , כמודל 2003 , בעוד שיחידות מתוחות פנים של אלמרה 1.8 כבר עלו על הכביש כמודל 2004.

ואכן הדגם הזה הוא בלי abs .

בנוגע לפירוק והגעה לחנות - בדיוק מה הדבר הזה רציתי להמנע. לא רוצה להשבית את הרכב יותר ממה שצריך , ואם לא הייתי מוצא? אז מה להשאיר את הרכב על הליפט? לא הגיוני .

פורסם

אין דבר כזה שלא היית מוצא, פשוט מה לעשות חנויות החלפים לא הכי מקצועיות לא תמיד כשאתה קונה משהו לפי הקטלוג זה מתאים, אז בשביל להיות בטוח במאה אחוז עדיף לקנות לפי דוגמא

• תוכן חדש...