Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

קודם כל ממש נהניתי במפגש ביום שבת, שמחתי להכיר אחלה של אנשים.

במהלך המפגש קיבלתי מספר המלצות וגם ראיתי את מערכת האזעקה Viper בפעולה, עם השלט המיוחד בגולף.

אמר לי אחד מהאנשים (סלחו לי אבל אינני זוכר מי) שכרגע באיביי נמצאת הערכה הזו במחיר אפסי כמעט.

על איזה דגם של Viper מדובר? או מומלץ לקחת?

כמה עולה התקנה?

האם אני צפוי לבעיות מיוחדות במכס עם רכישה כזו מחול?

תודה על העזרה!

בברכה,

אור.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע מי אמר לך שזה מחיר אפסי אבל הנה קישור לאזעקה הזאת. כמובן המחיר לא כולל שם את המשלוח. יחידות נוספות שיש צורך לרכוש לצורך התנעה מרחוק. גלאים נוספים וכמובן מיסים.

לגבי מכס אתה והמזל שלך. יש מצב שהם לא יתנו להכניס אותה לארץ בגלל כל מיני תקנות מטופשות. בקיצור סוג של הימור.

פורסם

לא יודע לגבי מחיר אפסי, הדגם הוא Viper 5902, תוכל לראות פה.

כפי שיוסי כבר ציין, המחיר לא כולל יחידות נוספות שיש צורך לרכוש לצורך התנעה מרחוק, האזעקה מגיעה עם גלאי זעזועים בלבד, אם תרצה גלאים נוספים אפשר לרכוש, (כמובן בעלות נוספת) לגבי מכס יוסי כבר ענה לך.

התקנה? אני בספק אם יש מישהו בארץ עם ניסיון בהתקנה של אזעקה כזו מלבד יוסי אלפיין, מדובר בהתקנה סופר מסובכת.

דני.

פורסם
לא יודע מי אמר לך שזה מחיר אפסי אבל הנה קישור לאזעקה הזאת. כמובן המחיר לא כולל שם את המשלוח. יחידות נוספות שיש צורך לרכוש לצורך התנעה מרחוק. גלאים נוספים וכמובן מיסים.

לגבי מכס אתה והמזל שלך. יש מצב שהם לא יתנו להכניס אותה לארץ בגלל כל מיני תקנות מטופשות. בקיצור סוג של הימור.

אינני רואה את הקישור, האם נשכח מההודעה? :)

אגב,

עזרו לי נא להבין מה ההבדל בין 5901 ל-5902

http://cgi.ebay.com/VIPER-5901-LC3-CAR-ALARM-REMOTE-START-SYSTEM-2-WAY-NEW-/260620702755?pt=LH_DefaultDomain_0

שעולה כאן פחות מחצי...?

אגב, מה עלות היחידה הנוספת להתנעה מרחוק

יוסי, מה סדר גודל של עלות להתקנה כזו?

תודה על ההבהרות בנוגע לבעיות מכס, זה כל מה שהייתי צריך לדעת כדי לוודא האם אני שולח בצורה רגילה, או בצורה בטוחה יותר.

בברכה,

אור.

פורסם
לא יודע לגבי מחיר אפסי, הדגם הוא Viper 5902, תוכל לראות פה.

כפי שיוסי כבר ציין, המחיר לא כולל יחידות נוספות שיש צורך לרכוש לצורך התנעה מרחוק, האזעקה מגיעה עם גלאי זעזועים בלבד, אם תרצה גלאים נוספים אפשר לרכוש, (כמובן בעלות נוספת) לגבי מכס יוסי כבר ענה לך.

התקנה? אני בספק אם יש מישהו בארץ עם ניסיון בהתקנה של אזעקה כזו מלבד יוסי אלפיין, מדובר בהתקנה סופר מסובכת.

דני.

דני אני לא מסכים איתך לגבי קושי ההתקנה.

אני אישית שונא את המילה ''קשה'' ואני גם אני לא מאמין בזה,

אם יוסי יכול אין שום סיבה שמישהוא אחר לא יצליח לעשות את זה, צריך רק ידע וסבלנות.

וגם קצת ניסיון לא יזיק

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

BMW_525_89,

אוקסימורון (גם: ניב ניגודים) הוא מבע לשוני המורכב מזוג מרכיבים הסותרים זה את זה.
"צריך רק ידע וסבלנות" "וגם קצת ניסיון לא יזיק", אמרת בעצמך כבר הכל, מצד אחד אתה לא מסכים לגבי קושי התקנה, מצד שני צריך ידע וניסיון, שכואבות לך השינים אתה גם מטפל בזה בעצמך? לפי הנוסחה שלך אם רופא שינים יכול לעשות את זה אז "אין שום סיבה שמישהוא אחר לא יצליח לעשות את זה", לא? בשביל מה צריך רופאים? סה"כ "קצת" ניסיון, סבלנות וידע וכל אחד יכול לבצע ניתוח השתלת עצם.

מלבד זאת, אתה לא חייב להסכים או להאמין, זה מה שיפה בפורום, יש דעות לפה ולפה, חלקם מאנשים בעלי ניסיון שהתקינו את האזעקה המדוברת ברכב שלהם, חלקם מאנשים שמעולם לא התקינו אזעקת ביפר פשוטה, בטח ובטח שלא Viper 5902. :)

דני.

פורסם

דני לא אמרתי שזה הדבר הכי קל בעולם

התכוונתי שזה לא סופר מסובך כמו שרשמת

לחבר כמה חוטים כשיש לך תרשים זה לא סיפור כזה גדול

רק זמן וסבלנות

פורסם

BMW_525_89,

לא סופר מסובך ? "כמה חוטים" ? הניסיון שלך עם האזעקה המדוברת הוא ? תן לי להזכיר לך, אין לך ניסיון איתה.

מעולם לא ראית איך היא נראית, אין לך מושג איך היא בנויה, אין לך מושג מה נדרש על מנת לחבר מודול הנעה מרחוק לרכב, אין לך מושג קלוש אפילו כמה חיווט נדרש, אתה לא יודע עם איזה תרשים היא מגיעה, מה האפשרויות תכנות וכל הנסיון שלך עם חשמל רכב ואזעקות שואף לאפס, אז על סמך מה אתה כותב ?

כבר אמרתי זאת בעבר, אין צורך להגיב בכל שרשור סתם בשביל להקפיץ את מונה ההודעות, אני אבקש מ-eli_i שיכין לך תרשים לעקירה כירוגית, למקרה שאי פעם תצטרך, מסתבר כשיש תרשים זה לא סיפור כזה גדול, רק זמן וסבלנות.

לל"ט, דני.

פורסם

דני אני מסכים איתך שזה יותר מורכב מאזעקה רגילה

אבל רק בשביל להסיר לך את הספק קח דוגמה קטנה מפרויקט קטן שעשיתי כשהתקנתי את המערכת

התקנתי אזעקת ביפר 625 ובניתי מעגל זרימה שמורכב מ2 טיימרים וכמה ריליים להנעה של הרכב מהשלט וגם כיבוי

של המערכת.

זה אומנם שטות לעומת האזעקה שלך אבל עדיין אני עשיתי הכל לבד ולא פניתי למישהוא שיבצע לי את העבודה

בנוסף את המעגל זרימה תיכננתי לבד ע''פ הדרישות שלי ולמרות שזה לא בדיוק הישג הנדסי או חידוש

זה מראה שאני די בקיא בתחום ומבין דבר או שניים אז אל תמהר לשפוט אנשים

אני רוצה להבהיר דבר אחד:

אני מכבד מאוד את יוסי וכל עבודה שהוא ביצע ואין לי שום כוונה לזלזל בו כאדם או בעבודה שלו

ודני גם בך אני לא מזלזל אני רק רציתי להראות לך שלא צריך לשפוט אנשים מהר ולא משנה מה המעמד שלהם בפורום

פורסם

רק רציתי להגיד דבר אחד. עם כל מקסיקני או רד נק אמריקאי

יכול להתקין אזעקה כזו.אז אין סיבה שכל מתקין מקצוען בארץ לא יוכל להתקין .

כל מה שצריך זה ידע בסיסי בהתקנות, הבנת אנגלית טכנית בסיסית, ראש צלול, וקדימה לעבודה

עם כל הכבוד דני (ואתה יודע שיש לי כבוד לעבודה של יוסי ואני בהחלט דואג לרשום את זה בכל הזדמנות) עדיין זו מערכת אזעקה ואתה חוטא לעיניין עם ההגזמה

שיהיה לך המשך יום נפלא

מקווה שאוכל גם להינות מהרכב שלך במפגש הבא

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

Alex,

להעביר כבל מתח זו גם משימה פשוטה, לא? אז...

איזה סיבה יש למתקין לא לשים בית פיוז ביציאה ממצבר? או אפילו יותר גרוע, לשים בית פיוז עם כבל 10G במקום פיוז.

איזה סיבה יש למתקין לקחת שני חוטי מתח אחד 4G והשני 8G ולחבר בינהם בעזרת איזולירבנד ?

איזה סיבה יש למתקין לקחת נעל מצבר ולהשתמש בה בתור מפצל מתח לא שום פיוזים ?

אני יכול להמשיך את הרשימה הזו עוד שעות, הכל מאוד פשוט, בדיוק כמו שכל "מקצוען" בארץ יכול להעביר כבל מתח, זאת המשימה הכי פשוטה בעולם, לא? ביינתים את התוצאות אני רואה בעינים יום יום.

אמרתי כבר ואומר זאת שוב, דעתי נכתבה מתוך נסיון עם האזעקה המדוברת, אם היה מדובר בהתקנת אזעקת ביפר רגילה לא הייתי מגיב, דעתי נשארה במקומה, מדובר בהתקנה סופר מסובכת והיחידי עם ניסיון וידע לעשות אותה כרגע הוא יוסי אלפיין, אני לא הייתי נותן למישהו אחר ללא שום ניסיון או ידע באזעקה המדוברת "להתגלח" לי על הרכב, מצטער.

זאת דעתי, בכל אופן.

BMW_525_89,

התקנתי אזעקת ביפר 625 ובניתי מעגל זרימה שמורכב מ2 טיימרים וכמה ריליים להנעה של הרכב מהשלט וגם כיבוי

של המערכת.

אוקיי, אני מניח שמדובר ברכב ללא אימובליזר? עכשיו בוא תסביר מה עושים במקרה שמדובר ברכב משנת 2000+ וחייבים מפתח מקודד בסוויצ' על מנת להניע, איך "עוקפים" את זה מבלי לנטרל\לנתק את האימובליזר המקורי, ד"א האזעקה לא מגיעה עם הסברים כפי שכבר ציינתי.

דני.

פורסם

מכל ההתנגחות המעניינת הזו לא הצלחתי להבין דבר אחד

מה ההבדלים העיקריים בין המערכות?

ועל הדרך, כמה יגבה מישהו מקצוען שיעשה עבודה טובה על התקנה של מערכת כזו?

• תוכן חדש...