Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד מתי לוי יצחק ואנו נבכה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, אני לא יודע בקשר ל-20%, אבל לי אישית לא נראה הגיוני לקנות רכב משומש ב-95 אלף שחדש מהחברה עולה לי 100K.

אולי 20% זה קצת הרבה, 15% לדעתי יותר ריאלי, אבל לא פחות.

פורסם

הפעם הוא כנראה צודק.

וזה גם לא לטובת חברות ליסינג שרוצות למכור רכבים בני 3 שנים במחירים לא נמוכים בכלל - אז יש כאן חידוש מבחינת התנהלות של לוי יצחק....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

החלטה נבונה . ויש בכך היגיון רב.

כאשר סוכנות מוכרת והפער נניח בין שנת 2009 לרכב של שנה וחצי על הכביש לרכב חדש הוא רק 10K או 15K (במכוניות משפחתיות אני מתכוון) זה מעט, לפי דעתי הערך הכספי של רכב מהניילון , רכב שהוא יד 1 ויהיה קל יותר למכור אותו, רכב שאני יודש מיומו הראשון מה עבר עליו, רכב שגם בעתיד כשארצה למכור עדיין יהיה פער מחיר לטובתו( נניח ובעתיד אמכור יהיה אפילו פער של 7K ואם היום קניתי בהפרש של 8K בלבד), מציגים חדשים אחריות לזמן ארוך יותר. כל אלה לפי דעתי בהחלט שווים את ההפרש.(וזה עוד לפני מבצעים מיוחדים).

וזה עוד יותר בא לידי ביטוי כאשר חברה עושה מבצעים ואח"כ הפער בין משומש בין שנה לחדש מהניילון , אפשר להגיד כמעט ולא קיים.

וסתם עוד דבר שכרגע לא רלוונטי כ"כ\ עיינו ערך סיאט איביזה שאנשים קנו לפני 3 חודשים ב"מבצע" והים מבקשים מחיר של 90000 שקל, כאשר אפשר לקנות דגם הרבה יותר טוב ב5K נוספים. אגורה יותר מ80K לא הייתי משלם.

או מזדה 2 שנת 2008 בסכום דמיוני של 90K בסכום של 15K אני מוסיף וקונה רכב חדש ולא רכב בן 3.

אביב8)

פורסם

מקרה קלאסי של "באת מקלל ויצאת מברך"! :-P

דוקא יוזמה ברוכה של לוי יצחק, עד היום היה מצב מגוחך שמחיר רכב משומש בן שנה היה בעצם המחיר האמיתי שבו נמכר הרכב כחדש מהיבואן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...