Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, לא מדובר על אהבה וזוגויות.

כל פעם עולים וצצים בפורום מיני שאלות חוזרות כמו איזה LCD לקנות, מסעדה ממולצת, אתרים לטיולים בחו"ל וכיו"ב. חשבתי לעצמי למה לא התחיל סטיקי שמכיל בו לינקים לנושאים הללו, כמו מסעדות, מוצרי צריכה אתרי טילוים צימרים וכאלה?

סתם אני אתחיל עם נושאים של מסעדות מאוגדים

מסעדות בשרים

מסעדות או פאבים/בארים שקטים באיזור השרון

שניים רלוונטיים בינתיים. אגב, לטעמי גם נושא שמתייחס להמלצות על מסעדות שהייתם בהם ואתם מעוניינים לרשום חוויה יכול מצויין.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

נגעת פה בנקודה מעניינת. אני מאמין שגם למשתמשים וגם להנהלה כבר ברור שבימינו הקארזפורום הוא קהילתי לא פחות מאשר מקצועי, ויש שיגידו אף יותר. השאלה היא מה עושים עם זה.

אני רואה הגיון בפיתוח הרעיון החברתי עם תתי פורומים קטנים שיעסקו כל אחד בנישה שלו (מחשבים, מסעדות, בעלי מקצוע, טיולים וכו'). יש בזה גם הגיון פיננסי, שכן תמורת השקעה קטנה יחסית ניתן למקד את הפרסום בעמודים אלה בצורה טובה יותר ולגזור קופון על הפניות לאתרים רלוונטיים. כנראה שהחזון שלי מקדים את זמנו, וההנהלה לא רואה את זה בינתיים.

נושאים דביקים? לא נראה לי שזה ישים במקרים שאתה מתאר. יותר מדי שרשורים, יותר מדי מידע ומעט מדי אפשרויות למקד את החיפוש למה שאתה באמת צריך.

פורסם

צריך דביק אחד שבו יתווספו, לפי קטגוריות נשאים רלוונטיים. הנושאים יכולים להעלם בין מדפיו של עמוס, וכשירצה אדם, עמוס יעשה סיאנס ויחזיר את דף מין הארכיון במחי לחיצת לינק.

Stay tuned

פורסם

והרבה פעמים כן, מעטות הפעמים בהם הייתי במעדה טובה שלא הייתה טובה פעם אחרת. כנ"ל לגבי אתרי תיירות בארץ ובעולם. לגקבי מוצרי צריכה נכון. אבל ראוי שיהיה סטיקי לטעמי. ומושו, זה נכון לגבי רוב הפורומים, אבל רוב הגושלים בפורם אוף הם טיפה יותר וותיקים ויתר "ממושמעים" לדעתי. פה נמצאת הקהילה של קארס, ולא סתם אדם שבא לשאול שאלה.

Stay tuned

פורסם
צריך דביק אחד שבו יתווספו, לפי קטגוריות נשאים רלוונטיים. הנושאים יכולים להעלם בין מדפיו של עמוס, וכשירצה אדם, עמוס יעשה סיאנס ויחזיר את דף מין הארכיון במחי לחיצת לינק.

אתה מתכוון לדף כמו הדף פרויקטים בטכני, ראית אותו או עדכון שלו לאחרונה? מי שצריך יכול לחפש.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...