Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש שפלה 30.07.10

ג'ק
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שישי חמים משהו, כולם משוועים לקצת בריזה ומשהו קר לשתות.

רק הדוגמניות עומדות בשמש בלי להתלונן:

IMG_0885.JPG

IMG_0886.JPG

IMG_0887.JPG

IMG_0888.JPG

IMG_0889.JPG

פורסם
ואפילו חגגנו יומולדת והרמנו כוסית לחיים לחבר מועדון ביישן מאד....:-)

סיגל

וכמובן- מזל טוב לאותו החבר!:wink::-D8):twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לקובי - מזל טוב בהגיעך ל - 43 שנים צעירות - כן ירבו שנים אלו ויגיעו עד - 120.

מאז שהתמקמנו בנס - ציונה, המשפחה גדלה הן ברכבים וכמובן אנו עצמנו הוספנו לשנות חיינו מס' ימים.. !

וקובי מטפח אותנו, דואג לנו ומשמש כנציגנו בוועד. הוא עצמו נוטל תפקידים במסגרת היותו בוועד ועל כך אנו מברכים אותו.

מפגש "השפלה" התברך בעוד שני חברים הפעילים בוועד : -ר. נזירי - חבר וועד וב. איתן - אחראי לנושא אופנועים בוועד - יישר כוח לשניהם ונאחל להם, בהזדמנות זו - עשייה ברוכה ורבה.

מאחלים כל חברי המפגש

מצא משה

פורסם

שלום

קודם כול מזל טוב לקובי וחצי!!!

ויהפוך הילד לעלם!

וליאיר לוסטיג החזר את הפאה הנוכרית למיפגש הבא

חוצמיזה אחלה מיפג ואחלה חברה כולל משפחת קרחי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מזל טוב.

תודה על התמונות.

:-P

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קובי ידידי, מזל טוב ליום ההולדת :beerchug:

בריאות אושר וכושר בכלל גם לתחביב המשותף

להת. בשמחות

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
וכן' date=' חגגנו גם יומולדת, שלי... [b']ככה בשקט, באנדרסטייטמנט[/b]

בני צעק, לא יכול להיות, בחיים לא...

דורון בירך מוסיף גם את ברכותי

ואני רוויתי נחת מאחל לך הרבה נחת, איש יקר

מזל טוב, ספיידרמן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בנשימה אחת: תודה רבה חברות וחברים, סיגל גנדי יאיר מצא בני נתי שמרון שלי ליטל דרור ירון ועדי.

לאלו שברכו ושרצו לברך, זהו ארוע חוזר ומתוכנן גם בשנה הבאה, אינשאללה...

מחמם ומשמח! שבוע טוב.

קובי

• תוכן חדש...