Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש ספר על מכוניות,על הפרטים הטכניים יותר,סתם כדי ללמוד עוד קצת.

אבל אני מחפש אחד שהוא בעברית כי באנגלית קצת קשה לי להבין את הכל,יש חיה כזאת?

תודה מראש לכל העוזרים!.

פורסם

הייתי בסטימצקי,והמוכרת אמרה לי שאין להם.

בגלל זה אני שואל אם אנשים יכולים לתת פה שמות אז יהיה יותר קל לחפש את זה.

אם יש לכם ספרים שאתם ממליצים באנגלית אז זה גם יעזור.

תודה שוב לכולם!

פורסם

בני אביעד וחבריו למקצוע הם אחלה מהנדסים, אבל לא תמיד מצליחים לדבר בשפה פשוטה בספריהם.

הספר הכי טוב שאני יכול להמליץ עליו הוא "הרכב" של אברהם שרם. בזמנו נתקלתי בו בספריה, אח"כ

לקח לי כמה חודשים טובים להשיג אותו, אבל זה היה שווה את זה. גם כיום הוא לא מאבד מהרלוונטיות.

מומלץ בחום שיהיה בכל בית, לאלה מאיתנו שעוסקים בזה כתחביב, וגם לאנשים מהשורה.

651221.jpg

פורסם

עוד הצעות אנשים,תודה על העזרה אבל הספר על הרכב ניראה לי חובבני יותר מדי.

גם באנגלית יעזור,כל תרומה תתקבל בברכה!.

פורסם

אם אין לך בעיה באנגלית אז אתה מוזמן לנסות את "Automotive Engines: Theory And Servicing" (מהדורה שישית).

ספר שמסביר את פעולת המנוע ברכב עד לבורג הכי קטן. התמונות והאיורים שם הם ברמה מאוד גבוהה ומפורטת (גם הטקסט עצמו בסדר :) )

בנוסף, יש את "Understanding Automotive Electronics" (גם כן מהדורה שישית) שמתאר את אופי פעולות מחשב ניהול המנוע ושאר הרכיבים האלקטרוניים ברכב אבל על הדרך נותן גם הסברים כללים על פעולת המכלולים השונים. זהו גם ספר טוב עם כי מעט לא מעודכן לדעתי.

Daihatsu Charade 1.5i Classic

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם

בסטימצקי לא סביר שתמצא ספרים על רכבים. תנסה לחפש בחנויות שמוכרות ספרי לימוד או ספרים טכניים.

פורסם

אני באר שבעי אז אם מישהו יכול לתת לי שמות של חנויות אני אשמח,ואם לא אז גם באיזור תל אביב אני נמצא לפעמים.

שוב תודה!.

• תוכן חדש...