Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני נמצא בעבודה אין לי מקום חנייה קבוע. כל פעם אני חונה במקום אחר בתוך השכונה באזור החנות שלי.

אתמול בבוקר חניתי במקביל למדרכה. לפניי (מקדימה) היתה חניה מסומנת ושמורה של רכב נכה (שלט כחול עם כסא גלגלים ומספר של הרכב). באותה השעה הרכב של הנכה לא עמד בחנייה.

כשחזרתי בשעה 20:00 לרכב שלי נטרלתי את האזעקה באתי לפתוח את הדלת ולא הצלחתי. שיחקתי עוד פעם עם האזעקה ואז לקחתי צעד אחורה וראיתי שכל הכנף בצד של הנהג מעוכה (שזה בצד הכביש). יש חריטה ממש עמוקה בגובה הפנס וכל הכנף זזה לכיוון דלת הנהג. הרכב שאמור לחנות מלפניי הוא GMC סוואנה. אני עובר שם כל יום ומכיר את הרכב. כשהגעתי לאוטו שלי הסוואנה לא עמדה שם.

צילמתי קצת את האוטו שלי, צילמתי את השלט של החנייה השמורה. נכנסתי לרכב מהצד של הנוסע ונסעתי הביתה. היום בבוקר הצלחתי לפתוח את הדלת של הנהג, הפעלתי קצת כח והכנף זזה בחזרה קצת קדימה ולמתחת לדלת. המכסה מנוע נפתח אבל גם הוא לא יושב טוב.

חזרתי לעבודה בבוקר וקיוויתי לראות שם את הסוואנה. קיוויתי לראות שהרכב עומד שם ולבדוק עם הוא שלם או שהוא נפגע בצד של הנוסע. הוא לא היה שם. חזרתי לבדוק עוד פעמיים עד עכשיו אם הסוואנה חזרה לחנייה השמורה שלה והיא לא היתה שם.

לא מדובר פה בשפשוף קטן ולא במכה קטנה. למכות חנייה קטנות אני כבר רגיל. פה מדובר על נזק קצת יותר גדול.

יש טעם לפנות למשטרה? מדובר בחנייה שהיא שמורה לרכב ספציפי. הרכב נעלם מהמקום מאז אתמול.

אני לא רוצה לפנות לבן אדם ישר כי ברור שהוא יכחיש כל קשר.

אסף

נ.ב. הרכב שלי שנפגע הוא לא המרצדס שבסמלון.

נ.ב. 2 לפחות הוצאתי קצת קיטור.

פורסם

משתתף בצערך. אותו דבר עשו לאבא שלי בחניית נכה השמורה שלו ליד הבית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איזה רוע, אני חושב שכולנו חווינו משהו מהסוג הזה בעבר ואם לא עוד נחווה.

מצטער לשמוע.

בכל אופן מה שאני הייתי עושה:

לוקח את המספר רישוי של הרכב מברר של מי זה כתובת וכדומה.

עושה את זה כמה שיותר מהר לפני שהוא יסדר את המכה בהצלחה!

פורסם

הבן אדם גר בבניין ליד החנייה שלו. הסוואנה נעלמה מאז אתמול והחנייה שוממת.

הנה 2 תמונות של הנזק שנגרם לאוטו שלי. צילמתי בפלאפון, האיכות לא משהו ובמציאות זה נראה יותר גרוע.

0032.jpg

Uploaded with ImageShack.us

0032.jpg0031z.jpg

Uploaded with ImageShack.us

0031z.jpg

פורסם

משתתף בצערך. אל תדאג לסוואנה, היא תחזור ברגע שיסיימו את העבודת פחחות עליה ויעלמו כל סימני הנזק.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

סימני צבע יש

בדוק אם הם זהים לאלה של הסוונה.

ייתכן ובכלל מדובר ברכב אחר.

סביר שלסוונה לא נגרם נזק ( אולי טמבון ) ייתכן ונסע לחופשת קיץ וייתכן כי הרכב באמת בתיקון.

בכל מקרה מבחינת החוק זו תאונת פגע וברח והמשטרה עשוייה להיכנס לעובי הקורה (סיכוי קיים אבל לא גדול )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

איזה באסה, פשוט גועל נפש של אנשים.

שבוע שעבר קרה לאמא שלי מקרה דומה.

יום חמישי קיבלנו רכב חדש, עוד לא הספקנו לזרוק את הניילונים.

יום שישי בבוקר אנחנו רואים דפיקה בכנף האחורית ימנית(מעל לגלגל), כולל הדלת והפגוש, עיקמו שם את הכל, וכמובן לא השאירו פרטים.

פשוט גועל נפש של אנשים.

פורסם

כרגע חזרתי ממחלקת תנועה בתחנת משטרה.

מבחינתם לא מדובר בפגע וברח.

מבחינת השוטרת "האדיבה" פגע וברח זה רק כאשר מישהו נדרס או נפגע. כל מקרה אחר של רכוש לא נחשב כפגע וברח.

לא הסכימו אפילו לרשום תלונה.

נחזור יותר מאוחר למקום הפשע ונקווה שהסוואנה תחזור.

פורסם

לדעתי תעשה סיבוב במוסכים של פחחי צבע באיזור שלך ותחפש שם תסוונה או שתנסה לחפש ברחובות ליד הבניין שלהם אולי הם מחביאים אותה..

וגם אם היא תחזור עוד שבוע תנסה לחפש רמזים עליה כי לא תמיד ניתן להעלים לגמרי את המכה ואם היא אכן חתפה מכה אתה תוכל לראות שלא יהיה לה איזון בצבע

בנוסף גם תראה אם היא קיבלה פיתאום שתיפה ופתאום היא נקייה מתמיד זה גם אמור לרמז משו

ואם מצאתה רמזים תגיע אליהם ותגיד להם שיש לך עדים שראו אותם פוגעים בך

פורסם

אל תדבר עם הבן אדם, אל תלך לעשות פטרול ליד מוסכי פחחות וצבע - חבל על האנרגיה שלך וחבל על הזמן שלך.

קח את הפונטו לתיקון, שם יתקנו את הפגוש הקדמי ויחליפו או יתקנו את הכנף הקדמית. תרבות נהיגה (או תרבות בכלל) בישראל אף פעם לא היתה וגם לא תהיה, גם לי דפקו את הרכב כשהוא היה ממש חדש עם 1300 ק"מ על השעון (שפשוף בפגוש) ולא השאירו פרטים.

במקרה שלי אני לא דואג, יש לקרובי משפחה מוסך לפחחות וצבע ואני מסתדר איתו על המחירים וכ', אבל במקרה שלכם פשוט תתקנו את הרכב מכספכם ונגמר הסיפור. מקרים כאלו יכולים לקרות גם ברכב עם 40 ק"מ יום אחרי שיצא מהסוכנות.

פורסם

מכיר את ההרגשה.

קרה לי בדיוק אותו דבר, אותה דפיקה באותה כנף.

ברחו ולא השאירו פרטים.

תיקנתי את הנזק בעצמי כי המחיר היה כמו ההשתתפות העצמית בביטוח וחבל על הפרמיה.

אני עד היום חושד שמדובר במשאית שפרקה סחורה באחד העסקים באיזור,

אולי כשהיא יצאה לכביש "התחת" שלה קיבל סיבוב לתוך הכנף שלי.

פורסם

סליחה אבל שטויות אתם כותבים

אם זה הנזק שנגרם לבחור הנזק בסבנה הוא אפס אולי קמטוט בטמבון.

בדוק אם יש על רכבך סימני צבע של הרכב הפוגע ואם הם תואמים לצבע של הסוונה. היא הייתה נגיד כחולה ואצלך יש סימני אדום אז שכח ממנה .

השוטרת לא הייתה נחמדה בכלל כיוון שזו עבירה על פי תקנות התעבורה סעיף 145

תאונת דרכים שתוצאתה נזק לרכב אחר או לרכוש אחר

145. (א) נוהג רכב המעורב בתאונה או בפגיעה ברכב אחר, או ברכוש אחר, שאינו רכב, הנמצא על הדרך או סמוך לה, ונגרם נזק לרכב האחר או לרכוש האמור בלבד, ימסור בו במקום לנוהג הרכב האחר או לבעל הרכוש או לממונה עליו או לשוטר שהזדמן למקום את שמו ומענו, את מספר רשיון הנהיגה שלו ואת מספר הרישום של הרכב שהוא נוהג בו ושם בעליו ומענו, וכן את מספר תעודת הביטוח ושם החברה המבטחת, ויציג לפי דרישתם את התעודות האמורות ואת רשיון הרכב וירשה להעתיק כל פרט הרשום בהם.

(ב) אם כלי הרכב המעורבים בתאונה או בפגיעה והעומדים במקום אירועים גורמים או עלולים לגרום הפרעה לתנועה, יפנו נוהגיהם את הכביש לתנועה חפשית ומיד לאחר מכן ימלאו אחר האמור בתקנת משנה (א).

(ג) היה הרכב האחר שניזוק עומד ללא השגחה, או שבעל הרכוש או הממונה עליו לא היה במקום –

(1) ישאיר נוהג הרכב המעורב בתאונה או בפגיעה הודעה בכתב על גבי הרכב שניזוק, במקום בולט לעין, ובמידת האפשר יעשה כן גם לגבי רכוש שניזוק, ובה יפרט את הפרטים הנזכרים בתקנת משנה (א);

(2) יודיע הנוהג ברכב תוך 24 שעות ממועד קרות התאונה לתחנת המשטרה הקרובה למקום התאונה או הפגיעה על אירועה ויפרט שמו ומענו, זולת אם מסר את הפרטים לשוטר שנזדמן במקום ושמו או מספרו של השוטר ידועים לו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יצא לי להיות עד לפגע וברח לצערי לא הספקתי לרשום פרטים, ממה שראיתי היה נזק לכל אורך האוטו הנפגע.

יש אנשים חראות אין מה לעשות

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

• תוכן חדש...