Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני די מרוצה מהסאונד אך אני מאמין שניתן להוציא יותר איכות מהרמקולים במגבר אחר.

ראיתי בזמן האחרון שיש כמה אנשים שמוכרים את הסאנדאון 50.4 במחירים טובים,אני יודע שהמגברים של סאנדאון טובים.

השאלה שלי איך המגבר הזה בתור ההספק האמיתי שלו? (יש סיכוי שהוא כמו הרוקפורדים שכתוב משהו אחד והם מוציאים "יותר"? גם במגברי סאנדאון?)

הוא יוגבר אקטיבי ע"י -מידבאס אלפיין SP17

וטוויטר-MT23..

כרגע זה מוגבר ע"י JBL75.4,לגבי הווליום ב JBL הם בפחות מחצי וזה מספיק לי.

או שעדיף לי לחפש כבר סאנדאון 100.4:roll:

תודה.

Scan Speak

פורסם

אישית אני לא מכיר את הסאנדון יותר מידי,

אבל יש לחבר של אחי אחד כזה והוא מרוצה ממנו מאוד

הוא מגביר איתו קומפוננט הרץ אנרגי וסאב הרץ אנרגי 250 10"

והוא אומר שהוא לא האמין לכזו תוצאה. ושמעתי עוד המון ביקורות טובות עליו.

פורסם

הרוקפורדים כבר שנים לא מוציאים יותר ממה שהם מוצהרים.

בנוגע ל50.4, בעקרון לאקטיבי זה אמור להספיק, אם כי שאני תמיד בעד הספק גבוה יותר, זה אף פעם לא מזיק.

לטוויטרים 50 וואט יכולים לעשות את העבודה.

אבל אני חושב שאם אתה כבר קונה מגבר יד שניה, אז אולי כדאי שתחפש באמת את הסאן-דאון 100.4 או מגברים אחרים בקטגוריה שינו הספקים כאלו.

הJBL הוא מגבר סביר, לא מעבר לזה, מבחינת עוצמה הוא גם יחסית חזק, עדיף יהיה לך לקנות מגבר באותו החוזק או חזק יותר, אך איכותי יותר.

under construction..

פורסם

לא תרגיש הרבה אבדל אם תחליף מגבר, אפילו אפשר לומר לא יהיה בכלל אבדל אולי טיפונת בעוצמה אבל האיכות תיהיה שווה זה רק הרדיו דיסק כבר יכול לעזור לך יש לך קלריון זה סאונד שונה לחלוטין מפיונר אלפין וכל מכשיר אחר בקלריון הסאונד יותר עדין ונעים כמו ברמקולים של מורל תשחק אם הכיוון אולי תוכל להפיק יותר צלילים (מישהו חכם אמר לי פה בפורום בימקום ללכת קדימה לפעמים אתה חוזר אחורה!!) אז על תמהר כי זה מה שקרה לי

פורסם

זאת אולי העצה הטובה ביותר שקיבלת היום:lol:

על תמהר לשדרג עד שלא מיצית את הרכיבים שיש לך. חיווט איכותי יותר, התקנה איכותית יותר כולל כיוונים גם של

המערכת וגם של האלמנטים יחוללו פלאים בסאונד.

אלי

פורסם

אמר זה שהחליף מהרווילטור לאילמיניטור לפני שהספיק להביא אותם ל100 שעות של ברייק-אין:).:oops::evil:

:lol:

אלי, יש עצה יותר טובה.

"מי שלא מנסה, לא טועה!".

under construction..

פורסם

מי שלא מנסה לא טועה אבל נשאר עם חור בכיס:lol:.

אני את שלי החלפתי מסיבות אחרות לגמרי (עברו תיקון ונקרתה בפני הזדמנות שאף אחד לא היה דוחה אותה)

אחרת ממש לא הייתי מחליף אותם.

דווקא כשמחליפים הרבה ציוד, מסיבה זאת או אחרת, לומדים להעריך את חשיבות ההתקנה הנכונה והטובה

ואת התמורה הגדולה שהיא יכולה להביא ( הדוגמא הכי טובה היא המערכת ברכב שלך במצבה הנוכחי. מה יתרום יותר

שידרוג המערכת או כיוונים טובים?)

אלי

פורסם

ניר יהיה לך קשה מאוד להגיע לאותה התוצאה שהייתה לך ב"מפלצת הירוקה" :lol:

זה היה רכב יחיד במינו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מגביר אקטיבית עם ה100X4 של סאנדאון ואני עם גיין פתוח 75% במיד ריינג' של מורל ו85 בוופר של הריינבו

שמוצהר 80RMS, אבל היתרון הענק שלו שאין כמעט עיווט גם שאני פותח את הגיין עוד ועוד הסאונד לא מתעוות, בגדול

הכל תלוי באלמנטים שלך, אני לא מרגיש שאני צריך יותר ממה שיש ל100 להציע.

אבל נראה לי שעם ה50 הייתי מרגיש חוסר של עוצמה, אם זה עניין של 200-400 ש"ח הבדל עשה לעצמך טובה וקח את המגבר החזק יותר, גם יש כנראה סיבה שהרבה מוכרים את ה50X4 כי כנראה הוא לא מספיק חזק.

אגב במחיר של הסאנדאון אין אופציה טובה ממנו.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אריאל במחיר שהמגבר הזה עולה (100.4) חדש אפשר גם להביא את הסלסטרה אני מאמין שהוא לא פחות טוב ממנו.

לגבי הניסיון עם הרכיבים,אני מאמין שהוצאתי את כל מה שאפשר עם המערכת שיש לי (כיוונים כמו שצריך,חיווט כמו שצריך והתקנה כמו שצריך) אני עם המגבר יחסית הרבה זמן ואני מנסה להחליף למשהו חדש,אני בעתיד הקרוב\רחוק ארצה גם להחליף את המידבאסים אך השאלה מה עדיף קודם..?

אני לא ממש מרוצה מהמידבאסים האלו כי הם טובים לדעתי בלבד רק למנגינות (טראנסים וכו'..) אני גם שומע מוזיקה עם מילים ואיך שזה נפתח קשה לי לשמוע את הרמקול הזה (למרות שהרבה אנשים אומרים ששומעים טוב) כל אחד והטעם שלו..

אז מה אתם אומרים על מה עדיף ללכת קודם לנסות להחליף מידבאס? או להחליף לסנדאון?

Scan Speak

פורסם
קודם כל אני די מרוצה מהסאונד אך אני מאמין שניתן להוציא יותר איכות מהרמקולים במגבר אחר.

ראיתי בזמן האחרון שיש כמה אנשים שמוכרים את הסאנדאון 50.4 במחירים טובים,אני יודע שהמגברים של סאנדאון טובים.

השאלה שלי איך המגבר הזה בתור ההספק האמיתי שלו? (יש סיכוי שהוא כמו הרוקפורדים שכתוב משהו אחד והם מוציאים "יותר"? גם במגברי סאנדאון?)

הוא יוגבר אקטיבי ע"י -מידבאס אלפיין SP17

וטוויטר-MT23..

כרגע זה מוגבר ע"י JBL75.4,לגבי הווליום ב JBL הם בפחות מחצי וזה מספיק לי.

או שעדיף לי לחפש כבר סאנדאון 100.4:roll:

תודה.

לסט שאתה ציינת ה50.4 יספיק לך בהחלט.

מה שהמגבר הזה עושה לי על האימג'ן זה משהו שפשוט חייבים לשמוע - קשה מאוד להסביר את זה במילים.

אני מסכים עם קודמי שעדיף קודם כל שתמצא את כל האפשרויות ונסיונות הכוונים, זווית ומיקומי התקנה לפני שאתה משדרג.

אני מסכים עם ניר שללכת על מגבר עם הספק גבוה יותר לא גורע אלא רק מוסיף.

אבל הסאן דאון הזה הוא נמר בעור של כבש ואת זה אני אומר לאחר הפעלה ראשונית ועוד לפני שהרמקולים אצלי נפתחו.

סה"כ בשביל הסט שציינת - אין לך מה לחשוש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...