Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון הגה במיצובישי לאנסר 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו את הדגם עם ההגה של מומו מצופה עור, והעור כבר די הרוס, הפלסטיק מלמעלה יצא קצת, ורציתי לתקן את זה אולי לעשות ציפוי מחדש. קנינו בהתחלה כיסוי להגה שפשוט מלבישים אותו עליו והוא יושב על ההגה בצורה מאוד רופפת ולפעמים מחליק, רציתי לדעת אם מישהו נתקל בבעיה כזו במכונית שלו? איך פותרים את המצב? ראיתי באי ביי שקונים כיסוי עור להגה ופשוט תופרים אותו על ההגה עצמו, איך אני יודע איזה ציפוי לקנות? אולי אפשר פשוט להוריד לגמרי את העור שמצפה את ההגה? מה קורה אם אני תופר את העור מעל הציפוי הקיים?

תודה לכל העוזרים! (ד''א אם אפשר מכל מי שיש לו רכב כזה נתונים על צריכת דלק ממוצעת, ולמה תמיד החצי השני של המיכל יורד יותר מהר מהחצי הראשון?)

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

יקירי,

בתור אחד שסבל כחצי שנה מרכב כזה כרכב חברה, יש לי עצה נפלאה בשבילך, שתחסוך לך הרבה כאב ראש.

תחליף את האוטו.

ואפרופו תצרוכת דלק, הוא לא חסכוני. חלק מהסיבה לכך נעוץ בעובדה שהוא כה עצל, שאתה נאלץ לסחוט את הדוושה הימנית כהוגן רוב הזמן.

הוסף לכך מושבים גרועים, נסיעה קופצנית וניהוג לא מוצלח - וקיבלת גרוטאה אמיתית.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שרפד יכול להחליף לך את הציפוי עור.

והכי חשוב, אם הכיסוי שקנית מחליק אל תסע איתו כי זה מסוכן מאד, יכול לברוח לך ההגה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש המון ציפויים להגה באיביי, תבחר לך את מה שאתה אוהב ותתפור על ההגה החדש, יש המון דוגמאות לאיך לעשות את זה באינטרנט, אפילו ביוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=nnEh2_4gzh4

בקשר לדלק, אני חושב שזה בגלל שהמיכל דלק בנוי בצורת קונוס, ובגלל זה תמיד נדמה שהחצי הראשון של המיכל מתבזבז יותר לאט מאשר החצי השני... - תעשה השוואות לפי קילומטראז' וליטרים.

פורסם

בתור חשמלאי רכב שמחליף די הרבה הגהים אני יכול להגיד לך

שזו בעיה נפוצה בלנסר (גם בדגם הספורט וגם בדגם הרגיל (הגה שונה)) כמו ביונדאי גטס פאן ובעוד כמה סוגי רכבים ,

הפיתרון שאני ממליץ לך הוא לרכוש הגה זהה בפרוקיה (במצב טוב) ולהחליף את ההגה ,

כמובן שאת ההגה אתה רוכש ללא כרית האוויר כך שמחירו לא צריך להעלות על 300 שקל .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

תודה על העזרה, נראה לי שאני כבר אקנה כיסוי רגיל רק במידה המתאימה:evil: ואם אין אז נראה כבר. אני לא רוצה לקחת סיכון עם התפירה כי יש חלק מהפלסטיק בחלק העליון של ההגה (מי שיש לו את האוטו יבין על מה אני מדבר) שדי בולט וזה יפריע בתפירה, אז אני אחפש כיסוי שמלבישים עליו וזהו.

ולגבי אלה שמקללים את האוטו, לא צריך להגזים אחלה אוטו עם היתרונות והחסרונות שלו, נכון הוא אוכל דלק אבל הוא נותן תמורה מצוינת ביחס למחיר (10K הפרש ממאזדה 3 או טויוטה קורולה כאשר הלכנו לקנות) מכונית אמינה מאוד, מאובזרת יחסית, והמזגן מספק לטעמי. והיא מספקת את הצרכים של כל מי שמחפש משפחתית ממוצעת, כמובן היא לא זריזה כמו מכוניות אחרות אבל כל עוד לא רצים איתה היא בסדר גמור, רק שכשמבקשים ממנה להאיץ מחיר הדלק נורא גדול, אין מה לעשות כל אחת עם היתרונות והחסרונות שלה, בכל מקרה קנינו אותה לפני כ10 חודשים ועד עכשיו חוץ מסעיף האיטיות המעצבנת (כמו בכל משפחתית ממוצעת כיום) היא בסדר גמור (אך לא מצטיינת בשום סעיף).

פורסם
ולגבי אלה שמקללים את האוטו, לא צריך להגזים אחלה אוטו עם היתרונות והחסרונות שלו, נכון הוא אוכל דלק אבל הוא נותן תמורה מצוינת ביחס למחיר (10K הפרש ממאזדה 3 או טויוטה קורולה כאשר הלכנו לקנות) מכונית אמינה מאוד, מאובזרת יחסית, והמזגן מספק לטעמי. והיא מספקת את הצרכים של כל מי שמחפש משפחתית ממוצעת, כמובן היא לא זריזה כמו מכוניות אחרות אבל כל עוד לא רצים איתה היא בסדר גמור, רק שכשמבקשים ממנה להאיץ מחיר הדלק נורא גדול, אין מה לעשות כל אחת עם היתרונות והחסרונות שלה, בכל מקרה קנינו אותה לפני כ10 חודשים ועד עכשיו חוץ מסעיף האיטיות המעצבנת (כמו בכל משפחתית ממוצעת כיום) היא בסדר גמור (אך לא מצטיינת בשום סעיף).

עדיין לא הבנתי מה אחלה במכונית שלא מצטיינת בשום סעיף, סובלת מאיטיות מעצבנת ומאכילת דלק(הכל ציטוטים שלך).

אמינה מאד, מאובזרת יחסית ומזגן מספק? את זה קיבלנו גם בסובארו ליאונה 87'.

הלנסר דור קודם היא מכונית מיושנת ונחותה ממאזדה 3, קורולה, I30 וכיו"ב.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מכונית שלא מצטיינת בשום סעיף זו מכונית שהיא בסדר גמור, גם תלמיד שמוציא שמונים, הוא לא מצטיין אבל הוא גם לא גרוע. זה מה שאני מנסה להגיד. ובתור אחד שנהג על יונדאי I30 במשך שבועיים (ודי הרבה) אני יכול להגיד לך שהמיצובישי הרבה יותר מהנה לנהיגה והיונדאי מרגישה סתמית ומלאכותית לידה, ולא כל אחד מפעיל את המזגן על המקסימום וצריך שהמכונית תתן האצות של קופרה, לצרכים של נהג ממוצע היא בסדר גמור ולא יותר. ואני מסכים שיש טובות ממנה, אבל לא צריך לבוא ולהגיד שהיא הכי גרועה, עם כל הכבוד בשנתון הזה ראינו דברים יותר גרועים (שברולט אופטרה, קיה סראטו, ועוד) ויחסית למחיר שלה בשוק יד 2 (מובן לגמרי למה הוא נמוך) היא מציעה אחלה תמורה למחיר, אם התקציב היה יותר גדול כנראה היינו קונים משהו אחר אבל ככה יצא וזאת הבחירה הכי טובה שיכולנו לעשות.

• תוכן חדש...