Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לשתף אותכם במשהו מעניין.

משהו שבהחלט מעורר חשק לקנות מוצר מסויים אחרי שרואים את תהליך הייצור שלו:).

אני לא החסיד הכי גדול של ג'נסיס, אבל תמיד הערכתי אותם.

לכן, הסרטונים הבאים ישנו לכם חלק מהדעות או התפיסות לגבי מה זה מגבר היי-אנד ומה מייחד אותו.

להנאתכם, הנה 2 סרטונים ממפעל ג'נסיס באנגליה המתארים את כל תהליך ייצור המגבר מאפס.

תהנו!.

חלק ראשון:

http://www.youtube.com/watch?v=4oXvXO4aYCM&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חלק שני:

http://www.youtube.com/watch?v=3U6JTvnN8VQ&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

under construction..

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהבתי, מאוד!

לחשוב שבאמת כל שלב אבל כל! שלב נעשה באופן ידני לחלוטין, אם זה הטבילה והדפסת המשי וכל שלב בלוח ובמרכב, פשוט לא ייאמן, אכן עבודה ששווה לשלם בשבילה את ההפרש ובאמת להיות בראש שקט ובידיעה שהכל נעשה בידי אמן ולא בידי רובוט.

ולחשוב שהיא נגעה לי במגבר בלי כפפות :shock:

שרון.

פורסם

אליפות העולם המגברים של גנסיס פשוט אומנות!!! יצא לי לשמוע את המגבר סידרה 3 ה5 ערוצים שלהם שהוא מוצהר 40 rms ויציאת המונו שלו 140 rms תקשיבו טוב !!! המגבר הזה הרים במאזדה3 morel elate 3 way וסאבוופר פוקל kx33 בלי שום בעיה . והאיכות ? אחד הצלילים הכי יפים ששמעתי בcar audio הצליל שלו ו מלטף לך את האוזן גם ב-db גבוהה . המגברים האלה הם פשוט המרצדס של המגברים ואני לא מגזים בכלל .

HU: Clarion HX-D3 special edition Amp Macintosh mc 4000m .Comp: Focal utopia be no 7 active SubWoofer: Focal Utopia 21wx

פורסם

במילה אחת - תענוג!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פשוט זוועה.. החברה הזאת הייתה מדורגת אצלי ב- 6\10 עכשיו הם ב- 3 !!!

איזה בזיון, הלחמה של הרכיבים פשוט זוועתית ובוא נקווה שעל איזה פס האטה כפרי לא יתפרקו הרכיבים :-D

הניקיון המעבדתי, הלבוש שלהם, הידיים החשופות... כל זה לא צריכים לראות בזמן הרכבת הרכיבים.

המקום נראה כמו הסדנאות של סבא.

פורסם
עזוב אותך נאדר, ככה צריך להראות מקום שעובדים בו:).

מישהו פעם אמר לי.

שאתה מגיע למוסך נקי, תתחיל לדאוג!

אכן - מעבדת תקשורת שלא מצליחים לראות בה את המכשירים מרוב חוטים - זו מעבדה שהכל עובד בה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מצדיק את נאדר.

מתוך היכרות עמוקה עם התחום, צורת העבודה היא ממש ממש בזיונית.

בהליך העבודה ישנם כל כך הרבה דברים לא נכונים, שאני חושב שזו בושה בשביל היצרן להעלות סרטונים כאלה לתפוצת אינטרנט.

אבל הדבר שתפס את עיניי בצורה המשמעותית ביותר הוא היעדר ביקורת בתהליך. ידני ידני, אבל טעויות מתרחשות תמיד, ובוודאי בצורה בה הם עובדים שם.

קשה לי להבין את צורת העבודה שם, במיוחד אם מיוצרים שם כמות של מספר מגברים בודדים בחודש.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אני חושב שהיה שם קטע שמראה לך שהמגבר עובר סדרת בדיקות מיד לאחר השלמת ייצורו.

הפסים של הייצור למשל איפה שהוא טבל את גוף המגבר בחומצה - אתה רואה באיזו פרטנות הבן אדם עובר על המגבר ואח"כ מביט בו מכל פינה ונקודה אפשרית.

כשהטביעו את ההדפסות טקסט על המגבר רואים טוב טוב שהם בודקים במבט מקרוב איך ההדפסה יצאה.

המקפלת של הקרטונים - אתה רואה טוב שאחרי שהיא מרכיבה את הקרטון היא גם בודקת שהוא קופל נכון.

סה"כ נראה כמו פס ייצור תקני - הדבר היחידי שבאמת לא מצא חן בעיניי זה שעובדים בלי כפפות - איך בדיוק הם נמנעים ככה מתביעות אצבע אני לא יודע.

נראה שהפיקוח על שלבי הייצור מתבצע ע"י העובדים עצמם - אם שוכרים עובדים טובים, משלמים כמו שצריך, אז גם העבודה צריכה לצאת כמו שצריך - כמה פיקוח כבר אפשר לשים על בורד של מגבר?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...