Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה דברים:

הבחורה שהרכיבה את הרכיבים יכולה לטעות בנקל (אפילו בכיוון בטרנזיסטורים) - לא נראה שמישהו בודק אותה.

אותה הבחורה עובדת ללא כפפות, והכי חשוב - ללא הארקה שמחוברת בדר"כ לפרק כף היד ולפרק כף הרגל.

להמשיך ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה כיף לראות את הליך הבניה - אבל ברור לכם שהרכבה ממוכנת יותר איכותית ומדויקת אם אחוז פגמים מזערי?

הרכבה מכנית בסוף בצורה ידנית - זה עוד אני מבין.

אבל ברכיבים עם מעגלים מודפסים אין הצדקה לעבודה ידנית.

זה נראה "יוקרתי" ותו לא.

כל הכבוד להם שהם עושים אחרי זה בקרת איכות דקדקנית - כי בייצור כזה באמת זקוקים לזה.

לא יודע מה השיקול שלהם להשאר עם הרכבה ידנית - היום אפשר לעשות את זה עם מכונה גם בסדרות ייצור לא גדולות.

העיקר שהתוצאה בסוף טובה.

אבל נראה שיכלו למכן את התהליך ולחהוריד מחיר ב-30%.

אבל זה כנראה לא מה שהם היו רוצים ;)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

רנזי,

בדיוק מה שרציתי להגיד, כפפות? זה מה שמדאיג אותך אדי? טביעות אצבע? ראבק, עבודה בלי צמיד אנטיסטטי? זה פשוט לא מתקבל על הדעת בשום מקום שבו עובדים עם כרטיסים ורכיבים אלקטרוניים, ואני לא מגדיל פה ראש ומדבר על רצפה אנטיסטטית.

דני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה כיף לראות את הליך הבניה - אבל ברור לכם שהרכבה ממוכנת יותר איכותית ומדויקת אם אחוז פגמים מזערי?

הרכבה מכנית בסוף בצורה ידנית - זה עוד אני מבין.

אבל ברכיבים עם מעגלים מודפסים אין הצדקה לעבודה ידנית.

זה נראה "יוקרתי" ותו לא.

כל הכבוד להם שהם עושים אחרי זה בקרת איכות דקדקנית - כי בייצור כזה באמת זקוקים לזה.

לא יודע מה השיקול שלהם להשאר עם הרכבה ידנית - היום אפשר לעשות את זה עם מכונה גם בסדרות ייצור לא גדולות.

העיקר שהתוצאה בסוף טובה.

אבל נראה שיכלו למכן את התהליך ולחהוריד מחיר ב-30%.

אבל זה כנראה לא מה שהם היו רוצים ;)

נראה לי שהעבודה הידנית היא בלית ברירה, בגלל שמדובר במוצר בייצור לא המוני (בוטיק), שהדגש בו הוא על התכנון.

תכלס ראיתי תיקונים שעשה סטיב מנץ בכבודו ובעצמו - התיקונים האלה בולטים כמו חרא בקערת פונץ' על רקע ההלחמות הנקיות של המגבר.

דווקא בקטעים האלה עדיף עבודה אוטומטית או לפחות מלחימה מיומנת על פני המהנדס עצמו.

פורסם
רנזי,

בדיוק מה שרציתי להגיד, כפפות? זה מה שמדאיג אותך אדי? טביעות אצבע? ראבק, עבודה בלי צמיד אנטיסטטי? זה פשוט לא מתקבל על הדעת בשום מקום שבו עובדים עם כרטיסים ורכיבים אלקטרוניים, ואני לא מגדיל פה ראש ומדבר על רצפה אנטיסטטית.

דני.

מעניין איזה תקנים יש להם ?

כי ISO בטוח לא,

עבודה עם סווצ'ר (שמייצר המון חשמל סטטי) + בלי הארכה + צמידים ממתכת על היד,

תענוג אמיתי

פורסם

כמו שאמרתי - היום גם בסדרות של 100 יחידות אין שום בעיה למצוא ספק שיבצע הרכבה אוטומטית של מעגלים...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

צודקים - פספסתי לגמרי את החוסר של צמיד ההארקה :-D:-D:-D

"גאווה"... ישראלית? כנראה שלא... :-P:-P:-P

עדיין - אני מאוד מעריך דברים כאלה ואני עדיין נהנה לראות שלפחות יש חברות שכן נותנות לאדם כבוד על פני מכונה.

אבל אתם צודקים לגבי הרשלנות בתהליך הייצור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מבלי לזלזל, עם איך שהמלחימה נראית ? היא לא מקבלת יותר משכר מינימום

איזה כבוד לאדם ? מדובר על פס יצור קטן עם סוגים רבים של מגברים

לא שווה להם למכן אז הם שמים איזה אישה מבוגרת בשכר מינימום שתתפור הלחמות,

אפילו שואב לעשן של ההלחמה הם לא טרחו לשים,

שזה כבר זילזול בוטא בבריאות של המלחימה, שלא לדבר על זה ש99 אחוז שהם עובדים עם בדיל עופרת (הריי הם לא עומדים בתקנים)

שזה גם זלזול בכדור הארץ

פורסם

אה אוקיי

מה עדיף - מכונה ובן אדם רעב ללחם או בן אדם שלפחות יש לו מה לאכול? כל עבודה מכבדת את בעליה אבל אין עבודה המספיק משתלמת בכדי שהיא תיעשה (וזה קשור כבר לטבע האדם להתלונן בכל הזדמנות שתיתן לו)

אני לא יודע באיזה תקנים הם עובדים או לא עובדים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מעדיף שאת מגבר ההייאנד שלי שעלה ימבה כסף

תרכיב מכונה חסר אמוציות

ממלחימה ממורמרת שעובדת רק כי אין לה ברירה

פורסם

בנוסף, איך שהמלחימה הזו עובדת, אין לי צל של ספק שכל ההלחמות האלה תתפרקנה תוך מספר לא רב של חודשים, בטח ובטח בתנאי הסביבה בו המגבר עובד (לחות, חום רב וכד').

בקיצור - אותי זה ממש לא הרשים. להיפך - קשה לי להאמין שכך הם באמת מרכיבים את המגברים שלהם. יש עבודת יד ויש עבודת יד. כאן זאת ממש עבודה ער... תשלימו את החסר ובלי גזענות.

רזי.

פורסם

עתיד - לא היה לך במקרה DMX?

ST60?

לא אהבת את המגברים האלו? אתה עדיין משתמש בהם?

הם לא עברו במקרה חצי מחברי הפורום הוותיקים?

איציק, אייל, יאריק, עופר, רועי, אליקו, איתמר - שאני אמשיך?

על כמה מגברים שלהם שמענו חוסר רצון (חוץ מהST60 שכן שמענו עליו קצת תלונות)?

על כמה מגברים למעט האחד שהיה אצל רועי ועבר ככל הנראה התעללות נוראית לפני שנחת בידיים של איתמר שמנסה להחיות אותו, כבר שמענו דברים רעים?

מוזר - אני לא זוכר תלונות כאלו בפורום.

Pioneer TS-X150

פורסם

א.היה לי ST60 שלא אהבתי ומכרתי

לא היה לי DMX

לאורך השנים פה כן היו תקלות במגברים של גנסיס והרבה עברו תיקונים

אבל זאת לא הנקודה, אף אחד או לפחות אני לא אמרתי, שהצורה שהם עובדים זה ערובה למוצר "חרא"

מנגד שאתה משלם מחיר נאה ומכובד אתה רוצה שיתייחסו מראש למוצר שלך כמוצר פרמיום והוא יזכה ליחס המתקדם והאיכותי ביותר בשוק

במקרה של ג'נסיס ברור שלא כך הדבר

מה גם שהיה חשוב לי מאוד להעביר את דעתי ולהשמיע אותה

כיוון שכביכול פתחו את השרשור הזה כ"שרשור הצדעה"

ולא כך המצב, אלא רחוק שנות אור

זהו

פורסם

או! עכשיו עם זה אני יכול להסכים ב100 אחוז.

אבל בואו לא נתייפייף כאן - כי ללבוש בגדים ונעליים שנתפרו ע"י תופרים סיניים שיום אחד יש להם בית בחוטונג (סמטת עוני סינית) ויום למחרת יש להם מזרן מניירות עיתון ומקקים לארוחת צהריים - זה בסדר...

להכנס למקום העבודה שלנו ולאמר בוקר טוב למנקה שמקבלת שכר מינימום במקרה הטוב ועדיין לצפות שיהיה נקי כל הזמן ושהיא לא תגנוב שום דבר - זה בסדר...

אבל לקנות מגבר שהולחם ידנית ע"י אשה שעובדת בידיים חשופות - זה לא.

כמו שהבגדים שלנו הם לא מוצר ברמה ירודה ועדיין רוקמו ע"י אנשים אלומי שם, כמו שעובדי נקיון מקבלים שכר מגוחך אך עדיין עושים את עבודתם ועוד ועוד - שום דבר מהדברים האלו לא אומר שנקבל מוצר שלא הולם את קיומו בסופו של דבר.

אם בסוף כל התהליך הזה המגברים שלהם עוברים בדיקות מדוקדקות והם תקינים ויפים במאה אחוז וכל עוד שלא נפגעה נפש אדם או חיה - אין סיבה שלא נשלם על המוצר אם הוא באמת טוב.

עד כמה שידוע לי - המוצרים של ג'נסיס באמת טובים (באמת באמת טובים).

Pioneer TS-X150

פורסם

זו גם הסיבה שכתבתי קודם - קשה לי להאמין שמוצרים טובים כל כך, שמסווגים כהיי-אנד, מורכבים בצורה כזו. אני אוסיף ואומר שאני בטוח שהמוצרים מיוצרים בתנאים אחרים וטובים יותר מאלו שתוארו בסרט.

רזי.

• תוכן חדש...