Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו משפחה של 5 נפשות 2 ילדים 15,12,4 מטלבט בין מזדה 3 החדשה לבין יונדאי I30 CW .

היום נוסע בפורד פוקוס 2008 ,חשוב נוחות ,מרחב,חדוות נהיגה. נוסע כ-35 אלף בשנה

פורסם

נשמע שהיונדאי מאוד מתאימה. נכון היא לא מהנה כמו ה-3 אבל הביצועים עדיפים במקצת ובפני עצמה היא דיי נחמדה לנהיגה.

המרווח בפנים עדיף וגם נפח תא המטען, חשוב לא פחות זה הגישה למטען שבפנים שגם היא עדיפה עקב פתח גדול ורחב.

שבת שלום.

פורסם

המזדה 3 החדשה הפתיע אותי לטובה מבחינת שיפור הנוחות והיא רכב הרבה יותר יפה אבל צפופה מעט מאחור ולגבי האמינות של הרכב היפני אני לא צריך להרחיב.

היונדאי הרבה יותר שימושית ולא צפופה .

לאור העובדה שאני נוסע כל יום למעלה משעתיים בכביש 1 חשובה לי ביותר ההנאה מהנהיגה לאור זאת אני נוסע עם פוקוס מעל 8 שנים 3 סיבובי ליסינג .אבל רוצה לשנות .

לסיכום מי מהם יותר מהנה לנהיגה בנסיעה בין עירונית ? אולי בכלל עדיף להשאר עם הפוקוס.?

פורסם

אולי כדאי לך לברר לגבי עיסקה לפוקוס סטיישן 2 ליטר שתתאים מאוד.

לגבי ההנאה מנהיגה ציינתי שהיונדאי היא לא מאזדה 3 אבל היא לא רעה בפני עצמה.

המינוסים של היונדאי מבחינתי הם הגה חשמלי שמרגיש לפעמים כמו ג'וייסטיק, המעבר מהשטח המת הקטן מאוד מורגש אבל לחיוב ההגה קצר (סיבובים מועטים מנעילה לנעילה) והתגובה מהירה.

הדבר השני הוא גיר 4 הילוכים שמציק במצבים מסויימים. אתה מעוניין לעקוף בכביש מהיר דו נתיבי אבל בלי קיק דאון ותאוצה רועשת, אתה לוחץ על הגז, הסל"ד עולה אבל המהירות נצברת לאט, הגברה קטנה של הלחץ על הדוושה וההילוך ירד, הרפיה באוהת המידה ושוב יעלה הילוך, לפעמים זה קצת מעייף.

הניסיון שלי עם היונדאי גדול מעם המאזדה 3, אני עם היונדאי כבר 10 חודשים ו-30 אלף קילומטרים ואני באמת מאוד מרוצה ואני נהנה מהנהיגה ברכב הזה. ה-3 מציעה תא נוסעים מעט צפוף וחשוך (קו החלונות גבוה) הביצועים נחותים מעט משל היונדאי אבל מבחינת שיכוך מהמורות המאזדה הייתה נוחה לי יותר. היונדאי עדיפה גם בתחום צריכת הדלק וזהיום אויר.

ההצעה שלי היא לערוך נסיעת מבחן ממצה ב-2 הרכבים ואם יתאפשר לך אז גם בפוקוס שאוהת הזכרתי ולהחליט.

בהצלחה ושבת שלום.

• תוכן חדש...