Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה !!!!!!!!!!

אם אתה מדבר על הקטע של הנחה בסיטרואן ופג'ו?

סע לקרייה בעזריאלי תפוס קצין, תגיד לו רוצה לעשות 100 שקל ב 5 דקות?

קח אותו 2 מטר לסוכנות שלהם ליד יגאל אלון שם.

שישלם לחברה 2000 שקל מהחבר שלו הזמנה.

ותן לו 2100 שקל מזומן ביד.

ושהרכב מגיע תוסיף ממך :)

אתה חסכת 5000 שקל והחייל הרוויח 100 שקל ב5 דקות.

פורסם

קשקוש.

הם בודקים טוב מאוד מי בן משפחה ומי לא.

תוכל להתעקש בכל סוכנות ואצל כל יבואן,על המחיר. קצת עמידה על המקח.

תנסה.

אני לא הייתי הולך על צרפתיות. (דעה אישית לגמרי).

פורסם
קשקוש.

הם בודקים טוב מאוד מי בן משפחה ומי לא.

תוכל להתעקש בכל סוכנות ואצל כל יבואן,על המחיר. קצת עמידה על המקח.

תנסה.

אני לא הייתי הולך על צרפתיות. (דעה אישית לגמרי).

אין לי מושג לגבי בן משפחה והסיפור שלי.

אבל לפני 5 שנים קניתי עם מבצע חבר אוטו והבעל חבר היה בן דוד שלי ... זה משפחה?

פורסם
אין לי מושג לגבי בן משפחה והסיפור שלי.

אבל לפני 5 שנים קניתי עם מבצע חבר אוטו והבעל חבר היה בן דוד שלי ... זה משפחה?

חייב להיות קרבה ראשונה

אבא , אמא , אח , אחות.

זו הנחייה חדשה מהשנים האחרונות והם בודקים תעודות זהות לשם כך (בספח של הילדים).

פורסם

מאוד מזכירה לי השאלה: "איך להנות מחניית נכים אם אני לא נכה", אני רואה כל יום נהנים כאלה. אתמול עם אבא שלי נסענו למרכז מסחרי, חניות היו תפוסות, כולל חניות נכים ע"י רכבים שאין להם תו חנייה של נכה. מכיוון שלא היה מקום לחנות, אבא שלי נישאר להמתין ברכב כאשר עצר את הרכב בצד (במקום שלא מפריע לעבור לאף אחד). בא אליו שומר ואומר לו "למה עצרת בצד". הוא מסביר לו כי חניות תפוסות ואין אפילו מקומות לנכים. באחד מרכבים שתפסו חניית נכה ישב נהג. כאשר אבא שלי שאל את השומר למה הוא ניגש אליו, זה אומר "אני עושה את העבודה שלי". אני מבין שבמסגרת תפקידו לא כלול לשמור על חניות לנכים. בכניסה למתחם כמובן בודקים לאבא שלי בגז', כאשר לפניו עברו כמה מכוניות ששומר אפילו לא טרח לפתוח להם את הבגז'. אבל נכה כניראה ניראה הכי סביר בתור מישהו שיכול להעביר חומרי נפץ ונשק. :shock: במילים אחרות: הכל עקום. כל אחד רוצה להנות מהטבות שלא מגיעות לו.

מועדון חבר זה לאנשים שמשרתים את המדינה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא ספח ולא בטיח. שם האב בשתי התעודות חייב להיות אותו דבר. הם משאירים צילום ומעבירים לחבר לבדיקת תוקף חברות.

אבל אף אחד לא מפריע לך לרשום את הרכב על שם שניכם ואחרי קבלת הרכב ללכת למשרד הרישוי ולפרק שותפות.

קניתי ככה שתי מכוניות. אבל זה היה עם קרוב משפחה שמחתי שלא יעשה לי פוילעשטיקים. בכל זאת אתה רושם בן אדם כבעלים על הרכב שלך.

פורסם

לא מכיר את האפשרות האחרונה ,מה זאת אומרת שם האב בשתי התעודות חייב להיות זהה? איזה תעודות?

אתה מכיר מישהו שעשה את זה?

כשאתה מוכר את הרכב אין בעייה עם הבעלות הכפולה?

פורסם

אני הייתי נמנע מ"קומבינות",עשה ניסיון פשוט,גש לסוכנות,הבע התעניינות,קבע תנאי לפיו אתה מוכן לרכוש רק בתנאי חבר וציין כי רק המבצע שם הביא אותך לרצות לבצע את הרכישה,יגידו לך שאי אפשר,תגיד יפה שלום וכנס לסוכנות של חברה אחרת...

הרי חבר לא "משלמת" במקום חבריה,המחיר הוא מחיר הנחה שעליו היבואן עדיין מרויח ומרויח יפה,אם היבואן מעדיף להפסיד אותך כרוכש אז ההפסד שלו .

אגב,יש חברות העוסקות בסחר רכב כמו אוטודיל למשל שמציעות רכבים חדשים לגמרי עם 0 ק"מ,אבזור מלא ובבהנחה של אלפים רבים (למשל הנחות בין 10,000 ל-20,000 ש"ח על פיאט בראבו ופיאט כרומה שתפסו את עיניי).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לא מכיר את האפשרות האחרונה ,מה זאת אומרת שם האב בשתי התעודות חייב להיות זהה? איזה תעודות?

אתה מכיר מישהו שעשה את זה?

כשאתה מוכר את הרכב אין בעייה עם הבעלות הכפולה?

נניח אני נכנס לסוכנות עם מישהוא מחבר ואמר שזה גיסי ואני קונה רכב לאשתי בהנחה שלו. כמובן ששמות משפחה שלנו שונים. כדי להוכיח קרבה צריך ששם האב בת.ז של אשתי ושם האב של בעל כרטיס חבר יהיו זהים. הם מקפידים על זה. אם עברת את המבחן הזה אין צורך ברישום בעלים משותפים.

אולם ברוב המקרים לא כך הדבר. לכן בטופס רישום רכב חדש אתה רושם את עצמך כבעל הרכב ואת בעל החבר כבעלים נוספים. הוא יופיע ברשיון רכב למטה. מקבל את הרכב. נכנס כעבור יומיים למשרד הרישוי יחד עם האיש (נוכחות אישית חובה) ותמורת 150 שקל גורע אותו מרשיון הרכב ללא הוספת יד. קונה לבחור בדיוטי פרי בקבוק ויסקי משובח ושלום על ישראל.

כמובן שזה צריך להיות מישהוא ממש קרוב. כי אחרת יש מצב שבן אדם לא ירצה לצאת מהעסקה בעבור בקבוק ויסקי.

הרי חבר לא "משלמת" במקום חבריה,המחיר הוא מחיר הנחה שעליו היבואן עדיין מרויח ומרויח יפה,אם היבואן מעדיף להפסיד אותך כרוכש אז ההפסד שלו .

המטרה של מבצע הוא להוריד מחיר מבלי לפגוע במחירון. לכן עושים מבצע חבר או הוט או הסתדרות החלבנים בדימוס אבל עדיין מגבילים את המלאי ואו הנגישות למבצע. אף אחד לא מממן לי את הרכישה ואני לא גוזל מאף אחד. אני בסה"כ עוזר ליבואן למכור לי את הרכב במחיר שעדיין מאוד רווחי לו.

הבעיה שלא תמיד ניתן בדרך ארץ לקבל את ההנחה ולכן יש צורך בקומבינה שאנחנו כל כך סולדים ממנה כאשר מדובר באחרים ומתגאים בה כאשר מדובר בנו. כמובן שאז קוראים לזה "פתרון יצירתי".

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...