Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ערב טוב,יש לי רדיו דיסק מובנה ברכב(מאזדה 08 דגם ישן)רשום בספר רכב שיש Mp3

נסיתי כ''כ הרבה דיסקים ולא הלך וכל מיני שיטות צריבה.

אז פתחתי את הספר רכב וראיתי דבר כזה:

מערכת זו מסוגלת להשמיע קובצי Mp3 שהוקלטו על cd/r,cd/rw,cd/rom

ניתן להשמיע תקליטורים שהוקלטו בפרומטים הבאים

1.iso 9600

joliet exetend

romeo exetnd

חיפשתי בכל התוכנות צריבה ראיתי רק 9660 בהגדרות אני לא יודע מה לעשות והשם רדיו דיסק אחר לא בא בחשבון.

מקווה שתצליחו לעזור.

פורסם

אצלי ברכב (מאזדה 3 08) יש MP3

זו הסדרה ממש אחרונה לפני שהוחלפה לחדשה

צריך להיות רשום MP3 על הרדיו בצד שמאל למעלה

ליד כפתור ה LOAD

אם לא רשום אז....

פורסם

שלום נתי

אין לי מושג עם הרדיו ברכב שלך אמור לקרוא קבצי MP3 או לא

מה שאני מבין מהשרשור שלך זה שני דברים

אחד (לא כל כך חשוב) שרשום לך שהוא תומך MP3

ושתיים (שהוא ההוא החשוב מכל) שהרדיו שלך ת"כלס לא קורא את הקבצים שאתה צריך שהוא יקרא

לכן ממליץ לך או לחזור למי שמכר לך את הרכב והבטיח לך מכשיר שקורא MP3 ולדרוש ממנו פיתרון

או (במידה וזה מאוד חשוב לך) תחליף לרדיו AFTER MARKET שקורא קבצי MP3 (נכון להיום ישנם מכשירים מותגיים בעלויות זולות מאוד) בנוסף למתאם פלסטיקה (שגם לא יקר כל כך) ויש לך סטאפ חדש והרבה יותר טוב בכל הפרמטרים מהמכשיר המקורי שיש לך כרגע

דרור

פורסם

מי שרכש מזדה 3 ב - 2008 עמד לפני 2 אפשרויות לרכוש רכב עם MP3 ואז להוסיף 6000 ש"ח או בלי ולשלם מחיר רגיל.

בספר רכב כמובן כמו בכל רכב יש הסבר גם על ה - MP3 אבל אם על הרדיו עצמו לא רשום שום דבר לגבי MP3 אז זה לא קיים.

בכל אופן כמו שדרור מ"אהובי שי מערכות" הציע קיימת אפשרות להחליף את הרדיו במזדה לדברים יותר רציניים במחירים זולים, וכמובן קיט יתאים את זה לרכב ויראה כאילו זה מקורי.

בהצלחה.

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

• תוכן חדש...