Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אמי נוסעת בגולף וי אר 6 שנת 97 יד ראשונה 125000 ק"מ שחורה 4 דלתות סאנרוף שמורה ובלי תאונות!!!

כמה לפי דעתכם הכי הרבה אפשר להוציא על הרכב כשהמחירון שלו הוא 58???

בתודה מראש

Kravitz

פורסם

אחי, מה אתה מנסה למכור את הרכב פה?

תבקש כמה שתבקש, תראה אם יתנו לך, אני מאמין שאפשר לבקש אם הרכב ממש שמור 60

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
שלום

אמי נוסעת בגולף וי אר 6 שנת 97 יד ראשונה 125000 ק"מ שחורה 4 דלתות סאנרוף שמורה ובלי תאונות!!!

כמה לפי דעתכם הכי הרבה אפשר להוציא על הרכב כשהמחירון שלו הוא 58???

בתודה מראש

Kravitz

אל תתצפה לקופצים רבים, במחיר כזה אפשר לקנות מכוניות הרבה יותר טובות מ- VR6 שזוללת הרבה פחות דלק.

Honda hornet 600

פורסם

אל תתצפה לקופצים רבים, במחיר כזה אפשר לקנות מכוניות הרבה יותר טובות מ- VR6 שזוללת הרבה פחות דלק.

אולי תתן דוגמאות למכוניות ספורטיביות עדיפות במחיר הזה, למישהו שמחפש משהו מרווח, חזק ומאובזר?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דבר ראשון לרוני תודה על הפירגון אני מבין שאתה מכיר את האוטו מיד ראשונה???

ואמת לשאלתו של רוני איזה מכוניות ספורטיביות באותה רמה תוכל למצוא באותו כסף???

Kravitz

פורסם

האמת, מעולם לא נהגתי על VR6. אני רק יודע שהיא מכונית חזקה וספורטיבית במידה, כלומר לא רופסת כמו גולף דור רביעי אבל גם לא ממש משתווה לצרפתיות.

פשוט, ביחס למה שהיא מציעה, קשה למצוא משהו מקביל, לפחות מבחינת ביצועים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חושב שיש בעיה אחת,אם הרכב הוא גיר רגיל,הוא יימכר יותר מהר,ל-VR6 אוטומטית קשה מאוד למצוא קונה. כך שאם הרכב באמת במצב טוב והוא גיר רגיל,לפי דעתי תוכל לדרוש מעל המחירון בקלות,אבל אם הוא אוטומטי,זה סיפור אחר לגמרי,כמות האנשים שמתעניינים ברכב כזה אוטומטי נמוך מאוד.

לדוגמא בשבילך,לחבר קרוב שלי היה VR6 שנת 95 יד שנייה בלי תאונות,והבנאדם הראשון שבא לראות את האוטו לקח אותו ב-2000 מעל המחירון,הוא אמר שהוא חיפש VR במשך3 חודשים ולא מצא אחת במצב טוב עם גיר רגיל,רק אוטמטיות היו במצב נורמלי ולא שחוטות כמו אלה עם הגיר רגיל שהוא ראה.אז,לתשומת לבך. :)

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
אני חושב שיש בעיה אחת,אם הרכב הוא גיר רגיל,הוא יימכר יותר מהר,ל-VR6 אוטומטית קשה מאוד למצוא קונה. כך שאם הרכב באמת במצב טוב והוא גיר רגיל,לפי דעתי תוכל לדרוש מעל המחירון בקלות,אבל אם הוא אוטומטי,זה סיפור אחר לגמרי,כמות האנשים שמתעניינים ברכב כזה אוטומטי נמוך מאוד.

לדוגמא בשבילך,לחבר קרוב שלי היה VR6 שנת 95 יד שנייה בלי תאונות,והבנאדם הראשון שבא לראות את האוטו לקח אותו ב-2000 מעל המחירון,הוא אמר שהוא חיפש VR במשך3 חודשים ולא מצא אחת במצב טוב עם גיר רגיל,רק אוטמטיות היו במצב נורמלי ולא שחוטות כמו אלה עם הגיר רגיל שהוא ראה.אז,לתשומת לבך. :)

אם זה אותה וי אר אז היא הייתה שווה גם 5000 שקל מעל המחירון ...

למוכר קוראים איילון ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לרוני: למה לא משתווה לצרפתיות?

וכן אתה צודק כח לא חסר לאוטו...

אוהב אותו

ואם אתה בראש של קנייה אפשר לארגן לך איזה סיעת מבחן שתבין במה מדובר...

Kravitz

• תוכן חדש...