Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי קליאו בי 2001

מערכת KENWOOD KDC MP-6039

מגבר Lanzar vibe436

וזוג רמקולים אחוריים KFCS6972 קנווד 6*9

אני מחפש זוג רמקולים קדמיים או קומפוננט קדמי אני חושב שהגודל זה 5 ורבע אינץ

בסביבות ה500 שקל פלוס מינוס

אני רוצה לחבר אותם למגבר ושיעבדו טוב

ביחס למחיר

יש הצעות ?

פורסם

GT5500C JBL

עומד בתקציב שלך,בעתיד אתה מתחנן לרכוש סאב למערכת? כי אם כן מומלץ לוותר על האחוריים במידה והקומפוננטיםמקדימה מוגברים כראוי,מוסיפים אחוריים רק במידה ואתה מרגיש שחסר טיפה סאונד.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

נסה לשמוע כמה סטים ברמת מחיר הזו, מורל טמפו, פוקל אקסס, DLS K, JBL GTO.

תבחן את האפשרות לבצע הגבהה כדי להכניס קומפוננט במידה 6.5", תקבל ממנו יותר תדרים נמוכים וסאונד שלם יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

טוב נו תקשיב לישראל...ישראל יא שפיץ תן לי פינה מהשכל שלך (ואולי מהמערכת :-P)...:cry::cry:

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

טוב אני גם מעדיף רמקולים גדולים יותר

אבל איך אני עושה הגבהה.??

גם לפני שאני קונה איך אני יכול לדעת אם הרמקולים יכנסו בעומק של הדלת??

פורסם
GT5500C JBL

עומד בתקציב שלך,בעתיד אתה מתחנן לרכוש סאב למערכת? כי אם כן מומלץ לוותר על האחוריים במידה והקומפוננטיםמקדימה מוגברים כראוי,מוסיפים אחוריים רק במידה ואתה מרגיש שחסר טיפה סאונד.

יש לי סאב בבית אבל אני לא משתמש בו.

מה אתה ממליץ לחבר קדמיים ואת הסאב למגבר

ואת האחוריים למערכת רק??

• תוכן חדש...