Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אצלינו נעצר לבדיקה חבר שיצא מהבית והורד מהכביש.

כנראה שישנם סמויים במפגשים הסגורים והפתוחים.

אבל זה מקובל עלי, אחרי שטיפלו בכל השחיתות השלטונית והציבורית,

אחרי שתפסו את כל הפושעים הפדופילים והנהגים שנוהגיחם בשלילה הם הגיעו "למשפרים".

כבוד למשטרת ישראל!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהשרשור הזה מיותר ורק נותן עוד מוטיבציה לשוטרים להמשיך ולהשקיע עוד משאבים בנושא.

אין פה שום דבר חדש, ככה זה היה וככה זה יהיה.

nissan silvia s14

פורסם
לכל המפרסמים רכבים משופרים למכירה.

לא מומלץ להפגש עם "קונה" שלא תואם לקהל היעד הטבעי של הרכב.

השבוע חבר קבע פגישה על מנת למכור את רכבו המשופר.

ה"קונה" הגיעה מלווה בבוחן.

בקיצור עם מגיעה איזה סבתא לקנות מכונת דריפטים, והיא מבקשת לראות את הפורטינג והקמשפט,

לא כדאי לקבוע איתה לפעם הבאה בדואר!

אני חושב שהכי נכון הוא פשוט להוציא מצלמה ברגע שכזה דבר קורה ולצלם את הכל -

את הבוחנים, את התהליך, את השוטרים שאיתם.

זה חוקי, זה מותר ואפשר אחר כך להעלות את זה לרשת ולהפיץ ולהזהיר את מי שצריך.

יוני - העלאת הנושא הזה לא מיותרת בכלל. היא קריטית.

זה אולי נוח כשדופקים אחרים, אבל אם באיזה יום זה יהיה קרוב אליך מענין אותי מה תהיה התגובה

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הכוונה שלי הייתה שכל השרשור הזה הוא מין "אישור הצלחה" למבצעים אלו. (במיוחד כשהוא מופיע בפורום שיפורים)

מבחינת המשטרה כל מה שכתוב כאן זה בעצם - "כל הכבוד, תמשיכו. זה עובד!"

כמובן שלהזהיר אנשים אחרים זה חשוב, אבל אני מאמין שכולם מודעים כבר לבעיה.

nissan silvia s14

פורסם
הכוונה שלי הייתה שכל השרשור הזה הוא מין "אישור הצלחה" למבצעים אלו. (במיוחד כשהוא מופיע בפורום שיפורים)

מבחינת המשטרה כל מה שכתוב כאן זה בעצם - "כל הכבוד, תמשיכו. זה עובד!"

כמובן שלהזהיר אנשים אחרים זה חשוב, אבל אני מאמין שכולם מודעים כבר לבעיה.

אם ככה אנסה להבהיר את הכוונה שלי -

מטרת השרשור היא לעורר מודעות

שאולי תעורר אנשים לקום מהכורסאות שלהם

ולצאת לרחוב להפגין או לעשות גלים באיזה אופן

נראה לי אבסורד שבזמן שאי אפשר להסתובב ברחובות מרוב אלימות המשטרה מוצאת זמן לרדוף אחרי אנשים שהרכיבו אגזוז פתוח באוטו (עם שתי ניידות, ומלא שוטרים וכוח אדם ומשאבים)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הבעיה כאן היא בעצם ההודאה.

הרי ברור שכל מי שישתתף בהפגנה הוא בעל רכב משופר, משמע - עבריין.

כל עוד בעלות של רכב משופר זו עברה על החוק, אין לך סיבה הגיונית להפגין/לצאת נגד המשטרה.

יותר מזה - כש 99.9 אחוז מהציבור רואה בך עבריין, רוב הסיכויים שהפגנה תביא בדיוק את התוצאה ההפוכה -

יותר אכיפה, יותר מבצעים ובעיקר, תדמית שלילית יותר של המפגינים - ה"עבריינים" ש"מסכנים" את שאר הציבור על הכביש.

הרי הסיפור הזה לעולם לא יהפוך לחוקי.

אלא אם כן תקבל רשיון שמגביל אותך למסלול בלבד, במקרה הזה אתה לא חוקי לכביש ציבורי בכל מקרה.

nissan silvia s14

פורסם

בעידן כיום אני מאמין שגם או אפילו למשטרה יש גישה לאינטרנט ואנשים שמשוטטים בכל מיני אתרים ושואבים מידע,לעשות אחד ועוד אחד זו כבר לא בעיה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לא יעזורו שם הפגנות ושום כלום.

קודם כל מבחינת החוק פילטר אוויר פתוח הוא לא חוקי, למה? כי זה "שינוי" במנוע מבחינתם.

קודם כל צריך לשנות ולעורר תודעה לכל ה"שיפורים" כמו פילטר אוויר ואגזוז לחץ שיהיו חוקיים. רק אז זה יהפוך לחוקי בהדרגה.

נכון גם אותי מעצבן שבוחנים מורידים אותך מהכביש על בולמים ומעצורים משופרים, שבולמים וביטחוטיים הרבה יותר מהסקודה אווקטביה "טורבו" שבה הם נוהגים.

לגבי רעש מוגזם ממערכות סטיריאו אני מצדיק(וגם זה בערבון מוגבל), כי שזה באמת מוגזם זה מפריע. אבל פנס ערפל? ראבק, לאן הגענו?

ותאמינו לי בפורום הזה יש כמה חפרפרות שמחפשות את שבר פנס הערפל בתמונות כאן...

פורסם
"...לפני כ-3.5 חודשים נעצר בחור עם רכב מסויים ע"י ניידת שחיכתה לו ליד הבית. מהניידת יצא בוחן. הוא הוריד את הרכב מהכביש והבעלים קיבל הזמנה לדין.

כמה שבועות אחרי כן, עוד חבר עבר סצנה דומה רק שהפעם שתי ניידות בהם 4 שוטרים (לפחות אחד מהם וזה מה שחשוב -הוא בוחן)חיכו ליד הבית. בזה לא נגמר-היה עוד שיא שנשבר: 4 שעות ארכה הבדיקה שכללה פנייה למוסך מורשה. התוצאה: קנס והורדה מהכביש.

עובר לו חודש ,עוד חבר נעצר- באותה שיטה. חצי שעה והוא מורד מהכביש ומוזמן לבית המשפט!

ולקש ששבר את גב הגמל:

היום בבוקר- ושלא כדרכו חבר נוסף מחליט לצאת לנסיעה עם רכבו הפרטי ליעד מסויים . כצפוי הוא מקבל את ברכת "שבוע טוב" מהכהן-בוחן מבית מדרשה של את"ן -משטרת ישראל. ..."

ההודעה המלאה:

מתוך פורום ב.מ.וו ב"אוטוספורט"

http://www.autosport.co.il/viewtopic.php?t=15666&sid=55f879974cdcab39b2e2527b06ec3098

ההודעה הזו פורסמה על ידי בעוד כמה פורומים מרכזיים בנושא כלי רכב.

אני לא הייתי מודע לתופעה הזו, אבל כחובב רכב וחובב ספורט מוטורי הידיעה על ההתנהלות הזו מצד המשטרה גורמת לי הרבה צער...

לא מדובר פה בענין טכני נטו - אבל מדובר בעניין שיש לו נגיעה ישירה לתחום שיפורי הרכב.

אני חושב שיש מקום ליצירה של איזו התארגנות שתפעל בנושא - מול הרשויות, מול המשטרה, לפתרון של הבעיה הזו

יש לי הרגשה שמצאנו את המלשין.

נראה לי הוא עשה עסק עם הבוחנים שישאירו אותו על הכביש תמורת החברים :lol:

וברצינות, לא כל כך קשה "לחדור" לכל הפורומים הסמויים, פשוט רק עכשיו השוטרים עברו קורס פורומים ואינטרנט והצליחו להבין איך תופסים את ה"משופרים". כבר לא צריך לדעת אם רכב משופר או לא(הבוחנים עדין לא מצליחים להבדיל), מספיק להכנס לפורום ותקבל את כל רשימת השיפורים שיש לרכב ספציפי. נשאר רק לגלות מי הבעלים ואיפה הוא גר.

(מסתבר שגם זה לא יצא כזה רציני)

בבעיה צריך לטפל מהשורש. סה"כ השוטרים אוכפים את החוק, החוק הוא הבעיה במדינה שלנו.

פורסם

מה שצריך לעשות עכשיו זה פעולה הפוכה, לצלם את הבוחנים ואת השוטרים, שיטות הפעולה שלהם, אזורי הפעולה שלהם. להקליט אותם ולצלם בוידאו ולהתחיל להפיץ באינטרנט.

אולי נצליח לגלות מי אלה ששמים לנו רגליים.

נ.ב אני מאמין שיש גם שוטרים כאלה ואחרים שנוסעים במכוניות ספורט...

Accord Type R - JDM H22A

Civic EG6 SiR-S - JDM B16A

פורסם

דויד,לגבי המשפט האחרון שלך - שלא יהיו לך ספקות בכלל.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

בואו ואספר לכם סיפור הפוך, עם מוסר השכל הפוך על הפוך:

לפני כמה שנים, בימי האינתיפאדה השניה, הצבא היה בלחץ ובחוסר רכבים ממוגני ירי, ולכן התחיל למגן עשרות ג'יפים נגד ירי, המשמעות: תוספת של יותר מטון ברזל וזכוכית על רכב שטח סטנדרטי וחוקי, התוצאה, עשרות התהפכויות עקב צמיגים שהתפוצצו כי לא עמדו בעומס (אליאנס "חוקיים") בולמים וקפיצים שקרסו דווקא בפניות מהירות, וגרמו להתהפכויות ולאובדן חיים, מערכות בלימה שהתפרקו, והמון פצועים והרוגים בקרב החיילים, אבל על רכב חוקי למהדרין.

באו מספר חובבי שטח מקצועיים, שברוב עוונותיהם גם מתחרים במירוצים (לא חוקיים) ולכן יש להם ניסיון לא רטן, והמליצו להתקין קפיצים ובולמים משופרים, (מקובל מאד ברכבי שטח אזרחיים) לשפר מערכות בלימה, ולהתקין צמיגים עם יכולת עומס גבוהה יותר = הרבה פליי = HEAVY DUTY, במבחני עומסים, התנהגות, בלימה, ונהיגת שטח, הרכב ה"לא חוקי" היה מהיר יותר, בטוח יותר, צפוי יותר, נשלט יותר, לא מתהפך, לא מתנדנד, והמכלולים המחוזקים הצליחו לעמוד בכבוד בתוספת המשקל והעומס, המזל של הצבא שמותר לו לנסוע עם רכב "לא חוקי" ולכן התאונות וההתהפכויות ירדו בצורה דרסטית, ונחסכו המון חיי אדם, לתפארת מדינת ישראל !

כמה חבל שהצבא לא שואל את המשטרה מה חוקי ורע, או מה לא חוקי ונכון

אני רק מקווה שהמשטרה לא תעצור אותי על עבירות משמעת שדה.

נ.ב: כל הסיפור הזה הוא בדיה אחת גדולה, לא היה ולא נברא, הכל פרי מוחו הקודח של מישהו אחר, שהשתלט לי על המחשב מרחוק ...

ל.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

נ.ב אני מאמין שיש גם שוטרים כאלה ואחרים שנוסעים במכוניות ספורט...

אתה לא טועה.

פשוט בזיון. צריך לצאת להפגנה (כמובן כדאי להשאיר את הרכבים בבית).

איפה בעולם (המערבי המודרני) שמעו על דבר כזה?

מעניין, כל המשטרות בעולם מפגרים, סתומים שלא מבינים ברכבים.. רק בישראל השוטרים (ובפרט- הבוחנים) הם חכמים, מבינים ויודעים אפילו יותר מהייצרן...

בושה..

פורסם

פילטר אויר "פתוח" (זו הגדרה לא נכונה ביסודה) חוקי לחלוטין עפ"י ההגדרה של משרד התחבורה מכיוון שזה הוא חלק תחליפי לפילטר המקורי.

הוא עושה את אותה עבודה, הוא בסה"כ מסנן את האויר שנכנס למנוע.

• תוכן חדש...