Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

lei1989,

לא חוצפה ולא אבטיחים, זה מה שהוא דורש ולך הבחירה האם לשלם או לא, אם זה הייתי אני במקום פותח השרשור כנראה שהרכב הזה כבר היה אצלי. (בזמנו חיפשתי בנרות GTI שמורה במשך תקופה שמעל 4 חודשים ואפילו שמחתי לשלם מעל המחירון בשביל רכב שמור, לאחר שראיתי אחת שעמדה בדרישות שלי הזדעזעתי, חיפשתי שנתונים גבוהים יותר דור 5 וגם לא מצאתי, כל העסק התחיל לעלות לי ביוקר והבנתי שאני לא בנוי לזה, אז החלטתי לשלם את האקסטרה כסף ולהוציא רכב חדש מהסוכנות, אז 10K מעל במחירון זה כסף קטן בשביל רכב שמור ושקט נפשי).

אל תקבע לפותח השרשור מה לעשות, ואל תהפוך את זה למשחקי אגו, עומד כאן רק השיקול דעת שלו.

בנוסף לכל העצבים שהוצאת בשרשור על המוכר,

מעניין אלו עצבים היו יוצאים לך כאשר היית מוצא את עצמך עם רכב שחוט שלא שמרו עליו ולאורך הדרך היית מגלה שטיקים במוסך שבהמשך היו עולים לך יותר כסף מאשר מה שהוא כבר יודע עכשיו בזכות היסטוריית טיפולים מלאה וכו'...

אני יכול להציע דבר אחד לפותח השרשור, תעשה חשבון כלכלי לעצמך שהוא נקי ממשחקי אגו בינך לבין המוכר ואפקט ה"יצאת פרייאר" שאנחנו כל כך אוהבים.

פורסם

אני בדעתו של chaos ,

אני לא רואה שום סיבה לרכוש רכב בן 11-12 שנה בכ-60000 ש''ח לאחר יישור הקו.

אם תחפש מספיק טוב תמצא איביזות,ליאונים משנתונים חדשים יותר שיש בהן שמורות.

בהחלט מדובר ברכב שמור מהפרטים שציינת אבל 12K מעל לוי יצחק? לי לא נשמע הגיוני,נכון שזכותו של המוכר לבקש כמה שירצה ,ואם יימצא הפרייאר הנכון הוא גם יקבל.

אני אישית הייתי סוגר איתו על כ-5000 ש''ח מעל המחירון,שאני מאמין שזה יהיה בערך המחירון המשוקלל של הרכב.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

במידה והייתי מחפש גולף GTI MK4 והיה בידי את התקציב שהוא דורש על האקזמפלר שלו, הייתי רוכש.

עדיף לך לעשות כך גם ולהמנע מעוגמת נפש ותיקונים ובזבוז זמן יקר במוסכים.

קשה מאוד למצוא כיום GTI מהשנתונים המוקדמים במצב טוב ומקורי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אני עם אייל בעיניין

אני חושב שעדיף לקחת רכב שמור ותקין מעל המחירון מאשר חתול בשק במחיר מציאה.

אם רון בדק את האוטו ומצא ליקויים תנסה להסתדר איתם עם המוכר, חצי חצי בתיקונים נשמע סביר לחלוטין.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
lei1989,

לא חוצפה ולא אבטיחים, זה מה שהוא דורש ולך הבחירה האם לשלם או לא, אם זה הייתי אני במקום פותח השרשור כנראה שהרכב הזה כבר היה אצלי. (בזמנו חיפשתי בנרות GTI שמורה במשך תקופה שמעל 4 חודשים ואפילו שמחתי לשלם מעל המחירון בשביל רכב שמור, לאחר שראיתי אחת שעמדה בדרישות שלי הזדעזעתי, חיפשתי שנתונים גבוהים יותר דור 5 וגם לא מצאתי, כל העסק התחיל לעלות לי ביוקר והבנתי שאני לא בנוי לזה, אז החלטתי לשלם את האקסטרה כסף ולהוציא רכב חדש מהסוכנות, אז 10K מעל במחירון זה כסף קטן בשביל רכב שמור ושקט נפשי).

אל תקבע לפותח השרשור מה לעשות, ואל תהפוך את זה למשחקי אגו, עומד כאן רק השיקול דעת שלו.

בנוסף לכל העצבים שהוצאת בשרשור על המוכר,

מעניין אלו עצבים היו יוצאים לך כאשר היית מוצא את עצמך עם רכב שחוט שלא שמרו עליו ולאורך הדרך היית מגלה שטיקים במוסך שבהמשך היו עולים לך יותר כסף מאשר מה שהוא כבר יודע עכשיו בזכות היסטוריית טיפולים מלאה וכו'...

אני יכול להציע דבר אחד לפותח השרשור, תעשה חשבון כלכלי לעצמך שהוא נקי ממשחקי אגו בינך לבין המוכר ואפקט ה"יצאת פרייאר" שאנחנו כל כך אוהבים.

אבל הרכב לא שמור ולא אבטיחים, אם רון מצא ליקויים אז הרכב לא שמור כמו שאתה אומר וגם לא מושקע (במיוחד שבעל הרכב נוסע עם צמיגים גמורים ולא עבר שטיפה אחרי אטם).

ואף אחד לא קונה חתול בשק ולא רכב שחוט בגלל זה לוקחים את הרכב לבדיקה.

אני כבר רואה את ההוצאות הבאות על הרכב הזה אם הוא מקורי, אז בכלל תחשוב ש-12 שנה בערך לא הוחלפו כמה וכמה חלקים.

אין פה שום משחקי אגו, בסך הכל אמרתי למוכר שיבדוק כל דבר ודבר זה הכי חכם לעשות.

כנראה שבתחום הזה אין פראייר לא פראייר יש רק השקעות של אלפים, תעשה לעצמך את החישוב אם זה מתאים לך.

Detailer.gif
פורסם

שקונים רכב ספורטיבי (נעזוב את דעתי האישית על GTI MK4) קונים אותו על פי הקלישאה הידועה- "מהלב ולא מהראש", "כי רוצים ולא כי צריכים" וכדומה.

במידה והרכב באמת כמו שאתה מתאר אותו מדובר במצב נדיר במיוחד לGTI.

נקודת ההנחה שלך צריכה להיות- אתה לא תמצא עוד אקסמפר כזה בזמן הקרוב, הרחוק או בכלל. אם אתה רוצה את הרכב, הצב את גבול המחיר ששווה לך לשלם עליו, אובייקטיבית. ותראה מה אפשר להגיע עם המוכר.

אם יש לך לדוגמא עד 50K לקניית הרכב, והוא "שווה לך" את הסכום הנ"ל, גש למוכר כשאתה יודע שאתה הולך לקנות אותו ב50, אם תצליח להוריד מה טוב.

ותתחדש

• תוכן חדש...