Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבדיקת קנייה שעשיתי היום לרכב (פיז'ו 206, 2002) קיבלתי את ההערה הבאה -

"שילדת מרכב -

ליקויים בעלי משמעות גבוהה - פגיעה פנימית בתא מנוע, החלפת פח חזית חלקי."

לפני הבדיקה המוכר ציין כי הרכב עבר תאונה בצידו השמאלי הקדמי (אצל הבעלים הקודם) שבעקבותייה הוחלפה הכנף.

הבודק טען כי אין משמעות מבחינת התנהגות הרכב או מבחינה בטיחותית אבל אמר כי הדבר גורר ירידת ערך של הרכב, הוא לא הסכים לציין מספר ואמר שעבור זה צריך לגשת לשמאי. חשוב לציין שמלבד זאת הרכב במצב טוב ואני מתכנן לרכוש אותו השאלה היא רק האם מחירו אמור לרדת (גם עבורי וגם כאשר אני אמכור אותו).

אשמח לקבל הערכה לאחוזים של ירידת ערך הרכב בעקבות הפגיעה בשלדה.copy.pngfavicon.icotrans.png

פורסם

מה לגבי "פגיעה פנימית בתא מנוע"? הבוחן אמר משהו על זה? נראה לא חביב בכלל, יכול להיות שבאותה תאונה המנוע נפגע. אגב, עוד משהו, למה רשמו את החלפת הפח תחת "ליקוי עם משמעות גבוהה"? על החלפת פח בלבד לא רושמים את זה, "משמעות גבוהה" רושמים על פגיעה רצינית בשלדה.

פורסם

אני במקומך נמנע מרכישת רכב עם פגיעה בשלדה, אתה לא יודע בדיוק מה עבר על הרכב ויכולים למכור לך סיפורים מפה עד אין סוף. ישנם מספיק פיג'ו 206 בשוק במצב טוב ושמור, חבל להתעסק עם רכב שעבר תאונה בשלדה.

"רוכש בזול אבל לבסוף משלם ביוקר" - מוכר לך המשפט? תיזהר שזה לא יקרה לך...

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בבחירה, ההחלטה היא רק ואך שלך!

פורסם

תודה על התשובות

לא ציטטתי במדויק את תוצאות הבדיקה בקשר לתא המנוע, הפגיעה היא בדופן תא המנוע:

"פגיעה בדופן פנימית תא מנוע, החלפת פח חזית חלקי"

הבודק טען שהפגיעה היא בדופן תא המנוע (לפי ההסבר שלו במרכב ולא בשלדה) ולכן אין השפעה על יציבות/בטיחות וכו' בנוסף אין פגיעה במנוע, לכן ההשפעה של ההערה היא אך ורק על ערכו של הרכב

פורסם

פגיעה שמופיע בדו"ח הבדיקה כמשמעות גבוהה= פגיעת שאסי. אני הייתי יורד מהאוטו גם אם היו מציעים לי אותו בחצי מהמחירון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
פגיעה שמופיע בדו"ח הבדיקה כמשמעות גבוהה= פגיעת שאסי. אני הייתי יורד מהאוטו גם אם היו מציעים לי אותו בחצי מהמחירון.

+1

עם כל הצער שבדבר (למוכר) חפש רכב אחר. לא חסרות מכוניות שמורות במחירים טובים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...